132

Виц

преди 10 години

- Господине, вие защо искате да напуснете България?- По времето на комунизма хомосексуализмът се наказваше със затвор, после само с принудително лечение, после стана нещо нормално, после започнаха демонстративни гей паради и аз вече се страхувам да не стане задължителен.

131

от мен

преди 10 години

Господи Божееее .... Онемех ...

130

Анонимен

преди 10 години

Ако снахата е богата - пола няма значение.Ако е изключително богата, тогава и биологичния вид няма значение.

129

Анонимен

преди 10 години

Така е. Когато на руснаците не им отърва и започват да сумтят като стари лели пред пенсия.

128

Доремифа

преди 10 години

И въобще какво толкова ужасно има - красиво момче с изкусителен глас в не по-малко красива рокля, което разиграва някаква (по презумпция условна) *** роля.Гълчете си. Любовта е по-силна от омразата.

127

до 159

преди 10 години

Сложи си и догодина може да те пратим тебе да спечелим и ние евровизия. Ама ще го сложим на челото да се вижда.

126

adfa

преди 10 години

Факт е, че тази награде не бе дадена на най-добрият музикант, а с цел политическо послание. Догодина ако Путин забрани клонирането овцата Доли ще спечели. Това е истината. Глупава марктеингова кампания, уж да покаже колко сме толерантни.

125

Темерут

преди 10 години

Има много известни, даже успели травестити, ама тоя с тая брада ми идва много в повече, поне брадата да си беше махнал, че така наистина си личи, че го прави за да дразни, а не за друго! Няма логика да искаш да излеждаш отвсякъде, като жена пък да си оставиш брада, е това е връх на гаврата, направо!

124

Анонимен

преди 10 години

Мисля, че съм толерантен човек, не трябва да има дискриминация, но този ми дойде в повече. Мината е границата, на това да си "широко скроен" и да виждаш света с други очи и да си "над нещата". Има нещо гадно.

123

Дореми

преди 10 години

До до 148Нямам микрофон.

122

Дореми

преди 10 години

До 148 ДоремиАко дъщеря ми иска да носи брада, ще уважа правото й на свободен избор и ще се радвам, ако е щастлива.

121

к

преди 10 години

Conchita - котенце на испански. Вурст - всеки си го знае. Демек котешко вурстче. Мухахаха!

120

даммм

преди 10 години

-----------Това е краят на Европа, подивяла е. Вече няма мъже и жени, има "то", казва националистът Владимир Жириновски.----------------- Тоя може и да е луд,ама говори истини....на 100%

119

Анонимен

преди 10 години

-Баща ти има ли брада?-Не.-Значи съм видял ***!

118

Анонимен

преди 10 години

Едно време Содом и Гомора са предизвикали божият гняв който ги е изтрил от лицето на Земята.Очаквам същото да се случи с цялата човешка цивилизация.

117

148 Дореми

преди 10 години

ако дъщеря ти, (недай си боже!) стане такова, ще си говорим :)

116

Анонимен

преди 10 години

Ама защо говорите за този гей в женски род бе ??

115

до 148

преди 10 години

Еми ходи си смучете микрофоните. Само да не й заепнат мустаците.

114

el

преди 10 години

До АнонименПроблемът е,че много се натрапват и постоянно провокират по неприятни за хора с други разбирания начини,все едно нарочно...Имат толкова много права и подкрепа от различни нива,но те пак недоволстват,че били неодоценени,продължават да повтарят едно и също-толерантност,разбирания и т.н. Вече наистина започва да писва,какво искат ,може би всички да станем като тях?!

113

Дореми

преди 10 години

Реакциите срещу Кончита само показват колко закостеняло патриархални, тесногръди и лицемерни сме, което е тъжно. Говорим за някакви ценности, а не се сещаме за такива хубави императиви като да обичаш ближния си и да не съдиш. Омръзна ми от омраза, принизяване и *** стереотипи. Дамата е смела и много красива, както подобава на една същинска кралица и е прекрасно, че събра толкова много любов.