74

Анонимен

преди 10 години

Е как да няма война между Русия и Украйна?

73

Сашо

преди 10 години

Зад всичко стой чудовишния натиск от страна на САЩ!те нямат интерес от разбирателството и мира междо ЕС и Русия това е заплаха за тях!!!

72

Анонимен

преди 10 години

Никой от западните лидери не търси разбирателство с путин защото той е международен престъпник виновен за смърта на стотици хора през последните месеци.

71

RT

преди 10 години

До Анонимен 67Нали виждаш, че украинските войски и провокации на руската граница се приветстват, а обратното е заплаха суверинитета на Украйна от Русия!

70

...

преди 10 години

ne komentiram

69

Анонимен

преди 10 години

Русия започна необявена война срещу Украйна и анексира територия колкото една четвърт от България. Режима в москва показа, че действа на принципа на дивите орди на Чингис хан.

68

Мишо

преди 10 години

Тези лидери на ЕС не разбраха ли че разбирателството с Русия е важно за Европа.

67

Анонимен

преди 10 години

Г-жо Меркел, как ще коментирате публикацията на Шпигел, която говори за тясно сътрудничество между украинската партия Свобода, която ЕС преди 2 години определи като фашистка, с германската Националдемократическата партия? Как ще тълкувате и следната извадка "тя получава подкрепа и от управлението в Берлин".

66

Анонимен

преди 10 години

"Те заплашиха Москва с още санкции, ако изборите на 25 май се провалят"Aми да вземат руските войски да влязат в Украйна, за да гарантират, че няма да се провалят изборите?

65

666

преди 10 години

До Анонимен 52Война между Русия и Украйна няма!Има такава м/у САЩ с нейните п* от Ес и Русия.По заповед на Америка Европа си затваря очите пред зверствата в Украйна, пред изопачаване на истината и представяне на нещата в полза на незаконно завзелите властта, пред безчинствата на неонацистите не само в югоизточните, но и в западните райони, пред кръвопролитята и убийството на невъоръжени хора наричани терористи!Свидетелите от ОБСЕ също мълчат-забранено им е да говорят истината!Позор

64

Анонимен

преди 10 години

РФ е най-голямата държава в света и е нормално центробежните сили в такава мегаструктура да са чудовищни - това е основната причина за разпалената война от путин.

63

Анонимен

преди 10 години

А президента и правителството в Киев КОЙ и КОГА ги избра?

62

ПАВЕЛ

преди 10 години

А преврата в Киев е законнен а!?двойния стандарт в политиката на ЕС води до убииства и палежи!!!!!

61

do 50 Milen Atanasov

преди 10 години

Potresen sum.

60

жеко

преди 10 години

те вече са толкова стреснати еврогейовете че във всичко виждат участието на русия, ако жителите НЕ желаят да бъдат управлявани от фашистко правителство и вземат решение по аналогия на майдана то НЯма проблем , а русия изобщо не играе роля освен че жителите на източните райони знаят руски език

59

Смях

преди 10 години

До пак до същияИ какво като пише всичко това ???? На практика ЕС е ЕВРЕЙСКИ проект със цел унищожаване на националната идентичност по примера на САЩ !!!! А това което ни готвят никак не е приятно !!! Също така обърни внимание кой контролира ЕВРОПЕЙСКАТА /еврейска/ БАНКА !!!Сценария е един за целия свят НОВ СВЕТОВЕН РЕД контролиран от ЦИОНИСТИТЕ....Защо създадоха ЕС ??? Заради свободното движение на капитали / има се предвид не 200 000 евро / на големите ЕВРЕЙСКИ КОРПОРАЦИИ !!!!

58

баи Ганю

преди 10 години

Еиии приятелю бе ти написа цялата европеиска конституция.Спри се малко бе.Не ти ли идва на ум че едно е да е на книга друго е в деиствителност когато се прилага.

57

SALAJADIN

преди 10 години

До СмяхUCELI V DESETKATA

56

густомайдан

преди 10 години

До АнонименКогато стоката е хубава, върви и износа.

55

Анонимен

преди 10 години

рускоезичните пумитa нaречени модерaтори трият мнения, тa се късaт. aбе трийте, но идвa нaшето време!