27

Анонимен

преди 10 години

Комодор или компрадор? Комодор е висше офицерско звание от военноморските сил. Отпада, защото нямаме ВМС.Значи това е Компрадор - местен търговец, посредник-комисионер между чуждестранния капитал и националния пазар на развиващите се страни. Европейците, живеещи в Източна Азия са наричали компрадори местните слуги, които изпращали на пазара за продават вносните стоки.

26

Онзи

преди 10 години

До Ф.С.Вслед като коментара ми бе изстрит нека пак те помоля да неме обиждаш! знам , че комунистите сте зверове и боготворите масовите убийства и изнасилването на беззащитни малки дечица но времето ви мина! Също така искам да се съглася с тебе , че всички до един вклюително и дарт вейдър (Костов) са виновни за загубата ни от злато ! Един по доло писал да питам Костов ами питам го ама питам и Станишеф който от 5,7 милярда вкарва само 350 милиона! Айде и вие сте!

25

Анонимен

преди 10 години

Я плевньо, я запитай, защо бабиното нямаме армия?

24

Анонимен

преди 10 години

До BGКой изгони децата си - пенсионерите, които продължават да гласуват за партията хранилка.

23

тити

преди 10 години

Гергьовден е такъв светъл празник!Поне си остава такъв в сърцата на много българи.Парадът ще е лекинко лишен от съдържание-то ние войска си нямаме.Главнокомандващият на БА,ще развали гледката и празника тотално.Гротеската на присъствието му сред славните бойни знамена ще е випиюща.Така че,ще празнуваме,както си знаем.И понеже обичам този ден,отдавайки почитта си на всички наши войни,отдали живота си за Освобождение и Обединение на България,точно заради по-горните причини,няма да си пускам ТВ,за да не се ядосвам всуе.

22

пилот

преди 10 години

Забелязахте ли какъв е делът на авиацията в командването на армията- почти нулева. Но да знаете - без авиация няма нация!!!!

21

BG

преди 10 години

А бе, за каква армия говорите и за каква модернизация ?! При непрекъснато намаляваща раждаемост и население ?! От къде да дойдат тия пари ? От пенсионерите които прогониха собствените си деца в чужбина заради партията хранилка ?! Няма ли сме армия ?! Ние деца нямаме, лекари нямаме, учители нямаме, земеделие нямаме, тия за армия тръгнали да ми говорят ! Държавата е толкова бедна че не може да купува *** в тоалетните на училищатата та мине се не мине има хепатит, за война се готвим

20

4сс

преди 10 години

Убавица, мамина блага, ненагледна! Кво щяхме да правим без тебе, пастирко наша. А правихте ли тройка с Пасито и Расмудето? А на бас, че са те ползвали за масълце.

19

Ф.С.В

преди 10 години

До 16 --Кой продае златото на БГ - Защо не се национализира обратно ? за 25 г (БСП НДСВ СДС ОДС ГЕРБ ) всички тези хорица продадоха БГ - както и този *** горе на снимката !!

18

Войник на България

преди 10 години

Да бюджета за отбрана е нищожен- 60 танка, 20 самолета/10 не работят/,! Да така е и какво ?, Приказки и възвишени слова .- "Държава която не храни армия ,ще храни чужда армия". Не разбирате ли вече. БЪЛГАРИЯ СЕ ЗАЛИЧАВА ! НИЕ ПРИ ВЪТРЕШЕН КОНФЛИКТ НЯМА ДА МОЖЕМ ДА СЕ СПРАВИМ !, А МЕЖДУ ДРУГОТО ,СЕГА 14:40ч. 05.05.2014г.,ПО БНТ ДАВАТ ФИЛМА"ЖРЕБИЯТ",А ВСЪЩНОСТ Е" ЗАПИСКИ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ВЪСТАНИЯ".Тази няма да стане-Ние, БГ народа не сме казали последната си дума! Да не стане само-Аз не съм от тук!

17

Антисоросоид

преди 10 години

*** е прав! Впрочем, кога ще си ,,модернизираме'' авиацията с изтрбителите 3-та ( ! ) употреба от Португалия? Какво стана с тази сделка?

16

ВНИМАНИЕ !!!

преди 10 години

ТОВА НА СНИМКАТА Е ПРЕДАТЕЛ , ЗА ЖАЛОСТ И ЗЛОЩАСТИЕ СЕ ПОДВИЗАВА И КАТО ПРЕЗИДЕНТ НА ПОДТИСНАТА И РАЗРУШЕНА БЪЛГАРИЯ !!!

15

Анонимен

преди 10 години

Аз предлагам щом този мазньо толкова милее за бюджета на армията да си продаде палата в Гърция и леко да ги подкрепи.

14

Анонимен

преди 10 години

Военните разходи на страните отиват при корпорациите на западните демокрации".БОЛЕН ЗДРАВ НОСИ !

13

Онзи

преди 10 години

До Ф.С.ВПросто като ти чета коментара и си ми ясен - типчно необразован комунист! Само едно ще ти кажа а ти си го провери - България е втората след Полша в целия ЕС по абсолютна стойност в добива на мед и трета, след Финландия и Швеция по добив на злато!Питаш се каде са тогава всичките пари от това злато и от рентата ? Ми и аз се питам същото! Само с тези ресурси България може да е малак Кувейт (целия ти живот е уреден) в Европа !Така, че в место да говориш , учи и чети комунисте!

12

Анонимен

преди 10 години

Расмусен обиколи няколко страни и айде превъоръжаване и модернизация на армията...А тая *** Плевнелиев е за НАРОДЕН съд!!!

11

сухов

преди 10 години

Тези адмирали, вице-адмирали и контраадмирали над какво адмиралстват? Над два 60-годишни белгийски кораба, за които не е дадена стотинка отгоре за съоръжаването им с корабни ракети и др. съвременно въоръжение. В момента една гемия терористи или трафиканти с преносима рактетна установка на борда може да потопи целия ни флот, преди да е влязла в обхвата на палубните му оръдия.

10

www

преди 10 години

В ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВА ВСИЧКО Е В НЕДОСТИГ - ПОНЕЖЕ НАЙ ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ СА ПОЛИТИЦИТЕ.

9

винету

преди 10 години

Много генерали у таз' държава без армия. *** нищо чудно след като с една прочетена книга се става такъв....

8

Анонимен

преди 10 години

SAUDITSKA ARABIA PREHVQRLIA SAMOLETI PLIUS SAUDITCI I CHECHENCI V KIEV DA POMAGAT NA VLASTTA.PAK PUTIN E VIONOVEN...9 MAI NABLIJAVA I SHTE E SUPER AKO RUSKITE VOISKI MARSHIRUVAT V KIEV....ZA NASHATA RODNA KARTINKA I IZBORI-CHAKA NI PROPADANE I POTQVANE.