339

Анонимен

преди 10 години

Qstreb ti kyde se gubi6 q kaji Erdoganq 6to izpadna v nemilost ot USA? S kogo se zaigra toi s Putin Evraziq?

338

Анонимен

преди 10 години

Kogato se zapli pojara trqbva da se gasi.Koi vinoven koi ne vajnoto e vsi4ki da gasqt sega ina4e ima opasnost da izgorim vsi4ki.Igrata svyr6i trqbva volq i razum ot vsi4ki Rusiq ES USA

337

Анонимен

преди 10 години

Азиатската *** Путинистан ще загуби идентичност ако не си измисля врагове и ако не лумпенизира населението си с лъжи от рода "всички са срещу нас, ние сме най-добричките ангелчета, гадната Европа и Америка искат да ни унищожат". За да се развие фашизмът , трябва най-вече *** и лумпенизиран народ. И да му нарочиш някой за враг.

336

-- Ястреб --

преди 10 години

До Анонимен 414"НЕ ПИПАЙ ТАЗИ КНИГА" на Ян Ван Хелсинг Напиши в Гугъл заглавието на книгата и ще я намериш на български език в ПДФ формат. Плюс това - напълно безплатна!! :-)

335

Анонимен

преди 10 години

интересно,тая новина не предизвиква интерес в америка...

334

Анонимен

преди 10 години

xapi go qko ku4eto toq izvynzemniq zaebi go

333

Анонимен

преди 10 години

Млади хора с маски и ленти с надписи на Десния сектор, въоръжени с вериги, тояги и щитове, са се опитали да минат в шествие по централните улици на града, скандирайки Слава на Украйна!, Смърт на враговете!-------------------- И кого провокират с това? Те си вървят по улицата в собствената си държава и някакви *** се обидили от това? Има видео, вижте как руските маймуни въоръжени с тояги нападат шествието.

332

Анонимен

преди 10 години

Като чуя кремълското джудже (или платената му шайка рубладжии) да ми говорят за "злият католически запад" и за нас, "добричките, павославни славяни, борците за световен мир и космичски хуманизъм" и направо ми се драйфа.Хитлер? Хаха, кой е пък тоя аматьор?!?!?От джуджето по-голям фашист няма.Платените рубладжии-еничари са отделно, жалко че има наивници, които се хващат, но то *** винаги ще има.

331

Анонимен

преди 10 години

Пич,на това,му се казва магическо мислене и диагнозата е параноидна шизофрения,освен ако не става дума за Корсаков синдром при сенилна деменция,което е твърде вероятно като се има предвид възрастта на господата,за които пишеш.Няма такъв филм или се друсат ,или прекаляват със Виаграта.

330

!

преди 10 години

Путин не трябва, и не е нужно да се намесва!Тук трябва да се намеси Войската на Украйна и да направи Държавен преврат, да се задържат властите в Киев и Десен Сектор и да се съдят за престъпление срещу собствения си народ!!!

329

Анонимен

преди 10 години

През 2014 година не си представях, че "любителите на демокрацията и световният ред" Сащ, Ес и Русия ще допуснат/а те направо насърчават/ кръвопролития в центъра на Европа.. И всичко това само заради няколко долара повече...

328

Анонимен

преди 10 години

Stiga s tiq typi analizi bankerski na prorok li se pravi6 pyk ti

327

Анонимен

преди 10 години

До до 363На територията на така наречената Украйна, каквато държава всъщност никога не е съществувала в историята, живеят 42% руснаци--------------Интересно, защо някои от тях не са се декларирали като руснаци на последното преброяване?Според статистиката руснаците в Украйна са около 15%

326

Анонимен

преди 10 години

На Путин не му ли писна?Какво ще стане тая сутрин в Славянск само бог знае.

325

Анонимен

преди 10 години

най-ироничното е че целия цирк е дирижиран от кремъл...

324

Анонимен

преди 10 години

Жертвите ще тежaт нa съвесттa нa гнусните зaпaдни лицемери и aмерикaнските им господaри

323

ВОЙНА НА БАНКЕРИ 12

преди 10 години

1Буквален цитат от книгата : На въпроса ми защо се стремят към Нов световен ред, той ми отвърна, смеейки се: Господин Холай, Вие сам виждате, че Новият световен ред сам по себе си вече е тук. Джордж Буш старши го провъзгласи официално през 1990 г. Целият свят го разбра чрез телевизията. Той дори вече не е тайна. Но и преди това целенасочено се правеха усилия за него. Той идва и не може да бъде отменен. ЧЕТЕТЕ НАДОЛУ !!!!

322

Анонимен

преди 10 години

войната е между Газпром и Шеврон всичко друго е парлама!? Европа ако е толкова загрижена за демокрацията защо точно в Украйна се загледа а не в Албания , Катар , Саудитска Арабия или някъде в Сомалия?

321

ВОЙНА НА БАНКЕРИ 11

преди 10 години

2Както самият Вие описвате в книгите си които ние впрочем добре познаваме съществуват извънземни цивилизации, които са посещавали планета ни и продължават да я посещават. Ние сключихме договор с тях. Те се нуждаят от нещо, което нашата планета притежава; в замяна получихме технологии. А хората се учудват, че от 50-те години насам тече техническа революция Това обаче не може да се заяви пред обществото още не. И с кого да общуват тези високо интелигентни същества тук; на Земята?

320

Лора

преди 10 години

И всичко това, докато Европейската комисия подчертава, че следи развитието на събитията в Украйна с ГОООООООООЛЯМА загриженост.