69

Анонимен

преди 10 години

До 97Да те питам кой свали ГЕРБ от власт,колко хора искаха оставката им.Аз помня хората излязоха да им се реше проблема с сметките за ток,а някой хора от организаторите взеха много пари от други партии,и използваха хората да свалят ГЕРБ от власт.А то се видя на следващите избори кой беше първа политическа партия.Така че някой партии яхнаха протеста и ги използваха да свалят правителството.И я ми кажи колко процента искаха оставка на правителството на ГЕРБ,и колко е искат на това правителство.

68

Анонимен

преди 10 години

"На изборите за Европарламент за БСП са заявили, че ще гласуват 19,2% от интервюираните.""Ако приемем, че активността на 25 май ще бъде около декларираната - малко под 60% "Нещо не мога да ви разбера ?

67

Анонимен

преди 10 години

До 78Не са те направили на ***, младежо, ТИ СИ ***, както и всеки , който гласува за БСП-та, Бареци диреци и т.п. !

66

Анонимен

преди 10 години

Ох кольо,пак ли моника ти пусна опорната точка да кажеш че тая смирисала се партия е пред ГЕРБ.Всички знаем че си за БСП и винаги дори ГЕРБ да има преднина ще направиш така че БСП да е пред ГЕРБ.Така че тия проучвания си ги показвай на позитано да им вдигаш самочуствието.

65

Анонимен

преди 10 години

Може би никъде по света няма такива фурнаджиййски лопати като нас-българите. Не мога да разбера, защо миналата година свалихте ГЕРБ от власт предсрочно, а сега толкова много ви липсват, че нямате търпение отново га ги върнете на бял кон. А И МЕЖДУ ДРУГОТО ДНЕС В ГЪРЦИЯ ИМА НАЦИОНАЛНА СТАЧКА , а в България си честитим 1 МАЙ и се чудим , къде да отидем да го полеем със заплатата си от 200 евро.

64

Ф.С.В

преди 10 години

Да обясня на платените социолози - 4 партии са - БСП ГЕРБ ДПС АТАКА- другото отива в кошчето за *** - където му е мястото !!

63

55

преди 10 години

До до 79Работя в частна фирма,не са ми го вдигали ГЕРБ,но е факт,а от няколко месеца работата не върви...

62

Анонимен

преди 10 години

Дойдели гърбавата партия пак трябва да мислим в коя страна да се изтрелваме.Пак ще падне жизнения стандарт на под минимум.Само тъпата софия може да е малко добре

61

Анонимен

преди 10 години

Кольо-о-о, Кольо, пак я натамани !!!

60

********************

преди 10 години

Един добър избор би бил да се гласува за "ЗЕЛЕНИТЕ" че да се разбият на пух и прах амбициите на другите мафиотски партии!

59

55

преди 10 години

До до 73Моят доход се вдигна точно тогава-работя в производство...

58

Мишо

преди 10 години

Аз ще гласувам за БСП

57

55

преди 10 години

До До Анонимен 60При Тройната коалиция се работеше за една пенсия и сега става така..

56

до 61

преди 10 години

Идеята е не да съботираш изборите, а партиите. Това става с гласуване за партия по убеждение, но на преференцията (кръгчетата )всички да дадем вот между 10 и 15 и да разбъркаме партиините назначения и нагласените еврдепутати.

55

до 61

преди 10 години

И като саботираш изборите и не гласуваш БСП, ДПС/ББЦ и руската Атака ще оберат всички мандати , а ти после ще псуваш "простия българин" , че ги е избрал !!!

54

До Анонимен 60

преди 10 години

1000 лева заплати и 2000 лева харчове престанете да пропагандирате тази теза че заплатите се повишавали и да пропускате момента че банките раздаваха кредити и заробваха алчният и неблагоразумен Българи

53

илия

преди 10 години

На 25 май започва началото на агонията и края на столетницата .

52

amen

преди 10 години

Аман от платени проучвания. Аз не знам кой заблуждават тия платени ***. Всеки има познати и говори за изборите и за дереджето в България. Аз лично не познавам нито един който ще гласува за Бареков. Запитайте се и вие дали сте чували за някой да е по убеждения за ББЦ. За мен ГЕРБ ще бият с много БСП, и другите две партии ще бъдат ДПС и АБВ. Нищо друго няма да вкара евродепутат.

51

Ванче Михайлов

преди 10 години

Който гласува за БСП , ДПС , ББЦ , Атака е първо *** и второ национален предател и Герб не са по-добри , но поне са за Европа , факт !

50

severoz@padnal.eu

преди 10 години

Ще гласувам за бсп, ако Станишев се снима с Меркел.