66

НЕД

преди 10 години

Какво правят ли идват в киев продажен шпионин

65

абе не знам,

преди 10 години

ама онзи ден видях новата Лада и Волга.Супер дизаин,форма и вид.Перфектни.Явно и там Елцинова Русия е в историята.

64

Анонимен

преди 10 години

Този Яценюк ще излезе свестен.

63

t

преди 10 години

Глупости, трета световна война. Тоя си мисли, че някой ще тръгне да го защитава ли? Не, Яценюк, война няма да има. Само тебе ще свитнат, но такива неща стават всеки ден.

62

двойни стандарти

преди 10 години

Ако Русия искаше война, досега щеше да е свършила и Яйценюк нямаше да го има!Ако Америка не даваше акъли и пари на Украйна, цялата тази ситуация щеше да е вече минало!Ако украинската хунта искаше мир, щеше еднакво да се отнася към източните и западните граждани на страната си, а не да толерира профашистките и да убива проруските

61

Анонимен

преди 10 години

Василев ,Какви ценности да възприемат ? Гейовски паради не обичат !Нито голи танци на певиците в Черква !Не приемат и не приемат ! Е това им отива повече - на картинката . Незнаем от кога е картинката - ама давай ?

60

Анонимен

преди 10 години

Koi drasna kle4kata za toq pojar v Ukraina se pita.Maidancite ne Rusiq i USA im plati 5.000 000 dollara fakt. Qceniuk ga vzima dolarite ne riva nali,siga 6to rive6 k...vo.?

59

до66

преди 10 години

Елате си приберете 2-та милиона Орка !Чакаме ,чакаме ама не искате!

58

до 69

преди 10 години

Русия е едно джудже! Недоразвито във всяко отношение. БВП на Русия е около 2 трлн.долара (колкото на малка Италия),въпреки голямата площ и ресурси. Какво да говорим повече. Руската кола кола ли е, руския самолет и той; да сте чули за руска техника, джаджи, потребителска електроника; за руски Нобелови лауреати; да сте чули за руски фондации, които да подпомагат поне един глобален или местен проблем. Няма и да чуете,това са си диваци,щом такъв са си избрали да ги управлява.

57

добре Василев

преди 10 години

давай така и ще видиш ,че дори неутралните ща станат русофили.Моля те,не спирай,продължавай в тнози дух.

56

Анонимен

преди 10 години

Василев немой се плюнчи толкова бе, ербапино!Че да не ти го напълнят гърленцето!Голем разбирач си-нема що!!!

55

1

преди 10 години

Първи я поискаха войната натовци и задокеански хамериканци, дето платиха на майдановци да направят държавен противоконституционен преврат в Украйна. Това е углавно престъпление. Посяга се на чужда територия без организиране на законни избори.

54

до партизанин

преди 10 години

от овчарчето Калитко - много добре казано, подкрепям напълно и песента помним

53

do 57

преди 10 години

Прав си, но *** няма да те разберат. Русия няма никаква работа в Украйна. През 1993/1997 Русия подписва ДОГОВОР, с който се ЗАДЪЛЖАВА да пази границите на Украйна като единна и неделима страна, срещу отказа на Украйна от ядрени оръжия и предаването им на Русия. За азиатците от масква договорите са нищо. Но целия нормален свят (Зап.Европа,САЩ,Япония,Канада,Австралия,част от Азия) са изградени на база на договори. Не е така в Русия,КНДР,Куба,Венецуела,Иран.САвеЦки неандертанци!

52

Анонимен

преди 10 години

Нали беше " Временният Премиер ", до изборите !

51

до 58

преди 10 години

Василев пак е изпълзял изпод болничната кушетка в психиатрията. Василев, марш обратно в дупката! Санитар, бързо да му сложите усмирителна риза!!!

50

Анонимен

преди 10 години

Посланикът на Турция в България Сюлейман Гьокче е на официално посещение в Кърджали. Той е придружаван от Генералния консул в Пловдив - Шенер Джебеджи. Очаквайте турска войска в Кърджали и референдум!

49

Одисей1

преди 10 години

59 OOOO Мандраджията пак искаш да краднеш от чужд труд да се възполазваш ерпепйски мандри да ограбваш , *** нещастна само бесило ви опаравя вас или на стенат и разтрел

48

Анонимен

преди 10 години

Ааа , а не беше трета световна , по кървав начин да те възкачат ? Премиер !!!

47

Анонимен

преди 10 години

Сегашната украинска власт е проблема на Украйна. Някакви ненормални и страхливи фашисти са се настанили и реват само за военни действия. Дори нормалния украинец не ги иска! Нито ЕС, нито Русия иска силово решение на ситуацията. Но наглярите отвъд океана подържат жалките *** като Яценюк, а пък той си вярва.