41

Анонимен

преди 10 години

От историята съм се убедил че русия не е голям приятел на българия. Често е деиствала против интересите на българия.И като се има в предвит че волжка българия изчезна от картата Друго и не може да се мисли.

40

Анонимен

преди 10 години

Едно е ясно - свърши се със спокойствието в нашия регион.Жалко. Досега гледахме и четяхме за напрежения, далеч от нас.Сега се очертава да наблюдаваме на живо.Ако има морони от типа на 2те седерасчета - Одисей и Странджата, може и да участвате на живо. Ама не ви го препорьчвам щото не е като на кино. А руснаците решиха а нищо не е останало от Бг.

39

оа

преди 10 години

Тия ще ни отровят морето!!!Вън!!!И кат са толкова прости и нямат звания в армията се оприличават на морски животни ахахахаха!!!Психопати !!!

38

Анонимен

преди 10 години

Накои съвсем откачиха тук , Плевнелиев тръгнал да превзема Москва ?Толкова ли е изпростяла българската нация ?

37

ДЯДО ГОШО

преди 10 години

От окияна до черно море за да дразнят "лъва за опашката" и какво пак Русия виновна,че не си махне воиската от собствената си граница ????

36

Анонимен

преди 10 години

А мърмота ще завива станиол за да смущава радиолокацията.

35

Анонимен

преди 10 години

На *** му пукнали яйцето... СТРАНДЖАТА,*** в момента трепери и не знае кьде да се скрие. Плевнелиев начело на Натовските батальони е трьгнал кьм Москва. Свьрши се с Русия.

34

до болен ПИЗДЕРКАТА

преди 10 години

тоя платен рубладжийски провокатори пицаджийските му МУРАФЕТИ на отрепките с парче пица и 30 лв на калпак ще ИЗРИТАМЕ ФИРМА *** в анадоските сарай

33

?

преди 10 години

Ако Черноморските държави си пуснат техните делфини , ха ха !Имали право да са в Черно море за 21 дни ? Кой брои дните ??Защо не пуснат делфините в Индийския Океан да търсят изчезналия самолет ?

32

Анонимен

преди 10 години

Наскоро бях гледал научнопопулярен филм за делфините, та се оказа, че делфините били големи РАСИСТИ /националистическите партии това могат да го използват, когато ги обвиняват в расизъм и ксенофобия/, та сега ми е чудно на каква основа ще се сбият руските и американските делфини /национална,расова.../:). Иначе и филите и фобите сте един дол дренки-чуждопоклонници. Гледайте българските интереси, а не се карайте за чуждите.

31

8888

преди 10 години

Одисейчо и Странжата са уникални--дали наистина си вярват???Ако пишат за пари-да ги разбереш....гладни са-всяка стотинка им е нужна.А ако пишат за удоволствие и по убеждение--значи са най големите бълъци.....трети варянт няма.

30

аз

преди 10 години

аз моя дефин го пускам на рускинчетата по морето

29

анонимен

преди 10 години

Едно е ясно - свърши се със спокойствието в нашия регион.Жалко. Досега гледахме и четяхме за напрежения, далеч от нас.Сега се очертава да наблюдаваме на живо.Напрежението вече го има, а какво ли ни очаква в близкото бъдеще?Народът го е казал: "Когато атовете се ритат, магаретата теглят".

28

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

До АнонименСТРАНДЖАТАКолега, защо използваш мяхкий знак вместо ер голям... - и бива ли толкова правописни грешки...

27

Анонимен

преди 10 години

След боядисването на паметници, Рамадан Кънев щели да го приемат без изпит в Художествената академия. Рамадан и Тиквата са велики заслужили художници. А Тиквата е и доктор от (пернишкия университет)

26

Анонимен

преди 10 години

СТРАНДЖАТАВсичко свьрзано с Русия е гадно, лошо просто анти. Руснаците нямат право да сьществуват и трябва периодично да бьдат избивани докато нито един от тех не остане. Руснаците са виновни за всичко в този свят. Няма повече да се убеждаваме. Всичките руски подрьжници да бьдат избивани сьщо.

25

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

На 25 май ще положим началото на края... - на комунизма в България... - Оглушарски - събирай си орехите...

24

Анонимен

преди 10 години

Деформаторския блок освен да боядисва паметници за друго не става. Тиквата да си прати патериците да боядисат фасадата на КПП-то та да влезем в Шенген. хахахахахахаха

23

Анонимен

преди 10 години

Росен Плевналиев е най-добрият президент в света, натика Путин в миша дупка, най - великия държавник от както свят светува!!! Плевенлиев ще поведе Натовските баталионни на свещеннен поход срещу Путин и неговата империя. До дни ще бьде в Москва...

22

Анонимен

преди 10 години

Заблудени сънародници,разбрахте ли защо Росен Плевналиев предупреди неколкократно Русия да внимава в картинката????Но вече е късно либе за китка ---пияната руска *** ще я мачкаме.