69

НАТО НА Х..

преди 10 години

официальный Вашингтон хранил молчание все три года войны о том, что за штурвалами большинства МиГов, в пух и прах разносивших летающие крепости - русские.Спустя много лет после окончания горячей фазы Корейской войны военный советник президента Трумэна Пол Нитце признался, что им был подготовлен секретный документ. В нм анализировалось, стоит ли разглашать прямое участие советских лтчиков в воздушных схватках. правительство США пришло к выводу о том, что делать этого нельзя.

68

Анонимен

преди 10 години

А БЕ ПРОДАЖНИ *** ,НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ,ЧЕ С ТАЗИ ПРИМИТИВНА АНТИ РУСКА ЗЛОБНА ПРОПАГАНДА,АЗ КОЙТО НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ НЯКАКЪВ РУСОФИЛ ЗАПОЧНАХ ДА ХАРЕСВАМ РУСИЯ И ДА СЪМ ТВЪРДО УБЕДЕН НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ ЗА ЕВРОПАРЛАМЕНТ ,ТРЯБВА ДА СЕ ДА ГЛАСУВА ЗА АТАКА ,ЗАЩОТО ОСТАНАЛИТЕ СЕ ДОКАЗАХА,КАТО МАЙКОПРОДАВЦИ И ЖАЛКИ *** НА ЗАПАДА ,КОЙТО ВИНАГИ Е ЦЕЛЯЛ НАШЕТО УНИЖЕНИЕ.

67

но комент

преди 10 години

Реших да бойкотирам полските стоки.Но нито в Кауфланд, нито в лидл нито другаде видях нещо произведено в Полша.Да ми кажете нещо, което произвеждат полските прасета, че не мога да се сетя, та да не би по погрешка да им дам пари?Тия гадиве освен да слугуват по запада,друго правят ли?

66

Анонимен

преди 10 години

САЩ провеждат съвместни учения с Китай ( Южна Корея е друга държава и имам предвид точно Китай ) Това са данни които са съобщени в американската преса от висши генерали. Няма как да ги знаеш тези неща след като четеш само сайтове свършващи на .ru

65

Анонимен

преди 10 години

любителите на путин в бг са слаби , житейски и социално неуспели и комплексирани хора.такива винаги взимат за кумир диктатор или някакъв индивид правещ се на мъжкар.

64

НАТО НА Х..

преди 10 години

генерал-майор авиации Николай Васильевич Сутягин за три года Корейской войны сбил 19 самолтов противника. Не считая трх, гибель которых подтвердить не удалось. Столько же (19 подтвержднных побед) сбил Евгений Георгиевич Пепеляев.

63

Анонимен

преди 10 години

Видите ли Украинец и Поляк да си говорят пред бутилка водка да кажем подобре стойте на страни нищо няма да разберете още по малко да им удържите между другото по мое лично виждане Молдавците са ни по близки като народ даже може да се удивите много например когато видите сам Молдавец да слуша Българска народна и поп-фолк музика при това когато е сам Това е факт

62

в историята

преди 10 години

В историята има доста случаи когато украинците са търсели помощ от русите.В някои от тях те са били избивани от австро-унгарските войски,от полските драгуни,по-рано от монголско-татарските орди и т.н. Най-много украинците са пострадали от полското клане около Галичине-тогава поляците са ги клали като кокошки--и украинците се молят пред портите на Кремъл с икони в ръце-Батюшка Цар-помогни....Та и сега ще стане така,поляците ненавиждат украинците--за тях те са Окройнски ***.

61

Анонимен

преди 10 години

Само знам че ракетния щит Иджис до 1-2 години ще елиминира целия ядрен потенциал на Русия. Това го казват руснаците а не американците и не измислят ли нещо не ги чака нищо добро.

60

НАТО НА Х..

преди 10 години

Всего же за годы Корейской войны (1950-1953гг.) советскими асами было сбито 1097 самолтов американцев. Ещ 212 уничтожили наземные средства ПВО.

59

НАТО НА Х..

преди 10 години

12 апреля 1951 года американцы назвали чрным четвергом. В воздушном бою над Кореей советским лтчикам удалось сбить 12 американских бомбардировщиков В-29, носивших название сверхкрепостей и считавшихся до того практически неуязвимыми.

58

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен 66 САЩ провеждаха учения с Южна Корея,а не с Китай Ако не правиш разлика между двете страни си е твой проблем

57

Анонимен

преди 10 години

И как Русия и Китай са в съюз при положение че САЩ и Китай провеждат съвместни военни учения и са договорени още ?

56

Анонимен

преди 10 години

ВСТАВАЙ СТРАНА ОГРОМНАЯПОКАЖИ НА МАЙМУН БАНАНА ТВОЯТА МОЩ

55

Balgarin

преди 10 години

До #58 Тя и Русия сама може да си прави та*ак с Европа и САЩ без да й е нужен Китай.Някои просто не знаят срещу кого скачат явно.

54

Анонимен

преди 10 години

Венелине не говори глупости. Стоките които изнася Полша са едни от най-качествените които изобщо могат да се купят на пазара.

53

Анонимен

преди 10 години

А какво всъщност иска ЕС? Ще асоциира ли Украйна или не. Защото през декември се отказаха. Очевидна е липсата на позиция. Иначе пакетите са ясни. Те основно са два. Пакет загуби за европейските фирми и пакет по-високи данъци за европейските граждани.

52

Леле че народ

преди 10 години

От тия санкции Русия ще пострада,ама ЕС ще пострада още повече. Ние като сме първи през анбразурата,ще го отнесем най-много. Но не е болка за умиране,без друго тая държава си отива с бързи темпове. Санкциите само ще ги ускорят

51

Венелин

преди 10 години

до украинецИ без друго не купувам полски стоки, защото са най-големият *** на цялата територия на ЕС. Не съм сигурен, дали не са по-зле и от китайските. А храните им са направо отровни - ГМО, химикали, което обаче важи и за доста други страни.

50

Мерси

преди 10 години

Мерси за примитивната антируска пропаганда! Благодарение на нея станах още по-голям привърженик на Русия!