39

Шоп

преди 10 години

До АТАКИСТ Значи се касае за АВТОАГРЕСИЯ, в твоя конкретен случай :)))

38

Анонимен

преди 10 години

До АТАКИСТПише се с истинското име на твоя си език-ЮРУШ

37

АТАКИСТ

преди 10 години

до 46Шопе, винаги съм страдал от агресия срещу глупостта и тъпотията! Или още да обяснявам?

36

Шоп

преди 10 години

Ало, ***, кога ще наденете белия халат на този побеснял АТАКИСТ? Много псува, бе! Вече не се издържа!

35

соросоид

преди 10 години

Уважаеми другари русофили, ...уж сте много гласовити тука, пък единствената русофилска партия - Атака ... взима 2% и изпада от играта !ВЪПРОС - кое от двете е вярно:1. страдате от шизофрения и мислите едно пък вършите друго или;2. просто сте пет човека на кръст на заплата към съветското посолство ... поставени тука да вдигате врява денонощно ...това е конкретен въпрос, само минуси няма да помогнат !

34

Шоп

преди 10 години

До АТАКИСТТи си много агресивен, какво не ти е наред? Да не страдаш от некво хормонално разстройство?

33

Юруш Пици без пари

преди 10 години

Сидерага е 1 ''политик"! Сидерага е страшилището за Запада! Който не подкрепя Сидерага е предател! ЮруууууууШ, ЮурууууууШ, ЮуруууууШ!!!!!!!!!!!!Юрушист да си е подвиг! Пици безпари!

32

Шоп

преди 10 години

До ТОДОР ХРИСТОВЗАЩО СИ ДАВАМЕ ЛЕТИЩАТА ЗА НАТО-БАЗИ И ТО БЕЗ ДА НИ ПЛАЩАТ НИТО СТОТИНКА? НИМА ТОВА Е ПАРТЬОРСТВО?----------------- Естествено, че точно това е партньорство. Ако си плащаха, щеше да е някакъв вид проституция. Ние си помагаме като съюзници, кой с каквото може.

31

Анонимен

преди 10 години

Прай са на интересен за пред янките, *** няма кой да са върже!

30

наблюдение

преди 10 години

"Националистите" от Атака и русофилите ръка за ръка....с БСП и ГЕРБ и ДПС...щом става въпрос да не се каже дори и укорна дума срещу СССР , пардон Русия..... Лъсна истината ...целия ни т.нар. "елит" е пасмина от русофили и агента ни ДС и КГБ, пардон ФСБ..... Срам за нашия народ е такова поведение......Бягайте от БГ, тука останаха само ***....

29

AAAAAAAAAA

преди 10 години

На Русия територия не и е нужна но епринудена да завзема цяла Украйна порадипростата причина че няма как да пусне нато взадния си двор.В последната си декларация заКриме каза че нановските войници сасимпатични но не може да си гии представикато съседи

28

Анонимен

преди 10 години

юрушисти и съселовци=предатели

27

EU citizen

преди 10 години

Колкото повече наглеят руснаците, толкова повече светът им вижда хищните муцуни и толкова повече бой ще ядат после. Да не могат да кажат, че са ги драли без причина.

26

долу Юруш

преди 10 години

Долу Юруш!Салбоумниците никой не обича.

25

ЗА 13

преди 10 години

НЕКА БОГ ДАДЕ ПРОСВЕТЛЕНИЕ НА УКРАИНЦИТЕ ДА ВИДЯТ ИСТИНАТА ЗАЩОТО СА ДЪЛБОКО ЗАБЛУДЕНИ ЗАПАДА Е ПОСЛЕДНИЯТ ЗВЯР ОПИСАН В ОТКРОВЕНИЕТО НА ИОАННА В БИБЛИЯТА ЗВЯРА ИЗЛИЗАЩ ОТ МНОГОТО ВОДИ Е КОНТИНЕНТА СЕВЕРНА АМЕРИКА КОИТО Е ОБИКОЛЕН ОТ ОКЕАНИ И КОИТО НЕ СЕ ПОДЧЕНИ НА ЗВЯРА ЩЕ БЪДЕ УБИВАН

24

дядомраз

преди 10 години

По-точно части сформирани в западна Украйна и радикали ще се изпращат в източна Украйна. Това е гражданска война,а не антитерористична операция. По-скоро да има миротворци от ООН,да се делят и стига кръв!

23

ЕвроGAY

преди 10 години

Хубава снимка. За некролог...

22

Анонимен

преди 10 години

Атакистите са бантустанци, силни зад монитора, силни в групи по 20 стабилно почерпени от сидерагата+пица. Слабоумници, които изкарват пари с насилие.Утре да сте бодри и работете усилено /ако имате работа, ако не-намерете работа/.

21

Лапай банана

преди 10 години

Американците е*аха Европа с подклаждане на 10-годишна война в Югославия, сега търсят друга гражданска война, след няколкогодини в трета държава и така докрай докато не се затрият самиот лакомията си, от разврата и липсата на ценности в обществото си."Разделяй и владей" - нищо ново, дай пари на няколко нехранимайковции разбивай държава след държава за да може да разменяш нефта зазелените хартийки.

20

Шоп

преди 10 години

До АТАКИСТместни главорези правят джумбиша и след това руските бойни части идват на чисто в поредната територия от източна Украйна за да я присъединят любезно без сила към Русия.---------------- Това според тебе е редно така ли? Може би си мечтаеш един ден и ти като главорез да завземеш властта и да докараш русняците да им целуваш Г3?