46

Анонимен

преди 10 години

Abe Kutev kupi si edna edna nova riza be da ta e pisna mi da ta gledam staia

45

Анонимен

преди 10 години

ДПС-Смолян номинира Пеевски за евродепутат - за това ли вие нужна подкрепа за да докажете на народа че ще си правите каквото си решите с ДПС нали полицаите на Йовчев и Лазаров ви пазят от "НАРОДНАТА ЛЮБОВ"а в украйна провели антитерористична акция но сбъркали вместо в София на Народно събрание 1 я провели в Харков

44

До морски

преди 10 години

Ти си зомбиран, глупав *** който пуска опорни точки в действие.

43

Анонимен

преди 10 години

До 50Predpochitam da glasuvam za GERB vmesto za pishman socialisti koito zaribavat samo babichkite.

42

Анонимен

преди 10 години

24години само лъжи незнам какъв трябва да е човек за да им повярва не само на този убиец но и на всички сринаха икономиката до след военни времена без да сме воювали

41

st

преди 10 години

Тези на снимката когато и да ги гръмнеш винаги ще е късно.

40

Анонимен

преди 10 години

Така както ще изгурми енергетиката ще изгърмят и пенсиите и помощите за ромите. Тогава кой , кой, ще ви подкрепи. Дпс вече нямат нужда от вас.

39

Анонимен

преди 10 години

НИщо бе хора, сами си го правим като народ. Не гласуват половината другата половина явно 90% от тях са малумници, за да гласуват за БСП/ДПС/Атака и производните им. Просто ние си го правим да знаете. Това което народа САМ си направи (избере) няма кой друг да му го направи...Е едно време Русия ни го е направила с танковете и комунизма амааа... пак българи тогава продават и източват България. Та добре му мислете вече преди да си пуснете гласа... защото гласа на *** е равен този на професора!

38

Морския

преди 10 години

До 39: Ами то вашите от Герб колко заем взеха бе? Знаеш ли? Над 5 милиарда ,ама никъде нищо не се коментираше защото имаше инфозатъмнение ! Нали сте комунисти, имаше забрана на словото!Отделно ,че Борисов и Дянков източиха Здравна каса !

37

стоянчо

преди 10 години

***! До вчера се бореше за победа, а днес вече за доверие!

36

Веско

преди 10 години

Теза абсурд да съберат 100 000 подписа, те вече нямат толкова симпатизанти, сигурно са взели подписите на заем от Бат Сали

35

Анонимен

преди 10 години

Комунистите разчитат на доверието на полуживите пенсионери и ромите. Нормален човек няма как да повярва на тези крадци. Края на бсп дойде с лидера и станишев и подгласничката му манолова.

34

седесар

преди 10 години

Ха ха,герб спали на стълбите,за да са първи.Помня,че и ние правехме този будаллък,та сега ме е срам.След 10 години и тези млади службогонци и кандидат бонусчии ще ги е срам.Не искаме герб отново,това е.

33

Анонимен

преди 10 години

Боже опази! Тези съвсем са изкукали. Това ли са опорните точки на Моника. Нали уж не я искат за пиар, че им падал имиджа, според К. Добрев и Г. Кадиев. Какво доверие, бе. На отбор нагушкани с милиони в европейските банки, даже пенсионерите вече не вярват. Те още не са видели тези целогодишно афиширани 3-4 лева. Това успяха да заделят за тях коалиционните шмекери от милиардите заеми, дето ги взеха "на ползу роду". Алчност, некадърност и голям страх от изборите, че има защо. Хората прогледнаха.

32

до 35

преди 10 години

А за герб кои гласуват , само умствено израсналите ли?? Да нямаш предвид Бойко Борисов, щото той е голям капацитет, направо пращи от мозък!

31

101% Анти ЕС*

преди 10 години

Муамар Кадафи:"През Vв. не успяхме да покорим Европа с мюсюлманското оръжие,но в ХХв. ще я покорим с помощта на мюсюлманския к*р".Думите му са предадени буквално и без цензура.Мислите върху тях,оставям на самите вас.

30

Анонимен

преди 10 години

Станишка... закъсня !!!Комсомолците от ГЕРБ първи внесоха подписите !Имашие и малди кандидат комсомолци които спяха пред ЦИК за да пазят ред !Както преди година и сега Цветанов ще ги награди с почивка на морето !

29

станиол

преди 10 години

Гласуваш за БСП - получаваш ДПС

28

Димо троянския кон

преди 10 години

Голям плач и квичене чувам на бойковисти в сайта!:) Това означава ,че всичко е наред и България върви по прав път!Вийте гербери, още повече може :)))

27

До 30

преди 10 години

Ето това имах в предвид .....жалка гледка !