136

православен

преди 10 години

До до 173:И аз съм виждал лично рускини със забрадки в църкава - в София и в Русия (там - по телевизията). Забрадката не те прави православен, а ВЯРАТА. За съжаление, повечете хора в църквите - и в България, и в Русия, ходят там от отчаяние, болка и страх. Някои вероятно стават православни християни, НО, НЕ И ТАКИВА КАТО Сидеров. Той си е точно АНТИХРИСТ (да ме прости Господ).

135

Стамболов

преди 10 години

Абе български комунистчета вие сте по *** и гадни от братушките си

134

Анонимен

преди 10 години

Много се забавлявам като гледам как хамериката беснее и се дави от злоба и безсилие.В това и занимание и помага разбира се и вечният другар в правенето на бели по целият свят,великобритания (нарочно с малки букви) Всички останали са пас,Италия заяви че визите за руснаци няма да бъдат ограничавани,Франция няма да прекратява военното сътрудничество с Русия,да не са луди да изпуснат 1,2млрд. Германия са на ,,ще видим,ще обсъдим'' А Руснаците си правят каквото си искат.

133

Атакист

преди 10 години

До УМЕН ГУЩЕРМисля, че определението ти приляга абсолютно точно на България след 1989, но не и на Русия на Путин.

132

православен

преди 10 години

До Атакист 192:Ами, не знам защо му симпатизираш, ти се запитай, ако можеш, ама че Волен Сидеров е болен, крадлив и лаком елементарен комунист и че НЯМА НИЩО ОБЩО С ПРАВОСЛАВИЕТО, а го използва, за да мъти главите на такива като тебе, това ЗНАМ СЪС СИГУРНОСТ. Доколкото съм чувал, Боленчо бил по някое време семинарист. Ами, те, всичките семинаристи, ДО ЕДИН, бяха доносници на ДС, после агентчета и пр. Ако наистина мислиш Сидеров за православен, значе си извънредно наивно.

131

до 173

преди 10 години

Тъпчо рускините и руснаците са в пъти по вярващи от нас и всяка неделя са в църквата със забрадки на главата! Поне това съм го виждал лично, недей да говориш глупости.

130

Атакист

преди 10 години

До българинАко беше истински българин и националист, щеше да знаеш за едно изказване на Н.В. Цар Борис III:"Не винаги с Русия, но никога срещу Русия."

129

Смях

преди 10 години

До българинПродължаваш със опорните точки :))))) Една от тях казва когато опонента вади доводи и има превъзходство във спора, използвай лични нападки и обиди !!!! Целта е да го предизвикаш и да отговри по същия начин и да загуби уважението на четящите !!!!!И не ме питай от къде знам за опорните точки на ЦРУ Майданутите ги постнаха във youtube !

128

АРХАНГЕЛ

преди 10 години

Тук продължава да пишат коментари възпитаници на сорос, сатаната и института за пазарна икономика. Не разбрахте ли, че новия световен сатанистки ред няма да стане. Не разбрахте ли, че Путин има Божия промисъл да води кръстоносен поход срещу служителите на рогатия от САЩ и ЕС! Не разбрахте ли, че понятия като демокрация, свобода, права на човека, мулти-култи, гей бракове, пазарни механизми и т.н. вече стават мръсни думи. Светът върви напред. Слугите на дявола ще горят вечно в ада!

127

българин

преди 10 години

До Атакист 188:Воняща твар, никога не съм бил почитател на ЕС. Почитател съм на проф. Александър Цанков, Андрея Ляпчев, Гешев, Мусолини, Хитлер, Стреснер, Пиночет. Защото са понамалили доста броя на пълзящи смрадливи твари като тебе.

126

Атакист

преди 10 години

До православенАааа, и "Болен Лидеров" ли не е православен? Ей, мама му стара, не съм наясно с тия работи. Що ли му симпатизирам на тоя антихрист? Я ме просветли.

125

православен

преди 10 години

До Атакист 186:Русия ДНЕС, на Путин, е православна страна, колкото е православен Болен Сидеров. Точно толкова, колкото е бил православен Сталин.

124

Атакист

преди 10 години

до УМЕН ГУЩЕР-Ти откъде знаеш, да не си рускиня?-Русия е най-православната страна, а освен всичко не знам дали си виждал Обама, Барозу или Меркел в църква. Не си, нали? А Путин е вярващ, както и целият руски народ!- А какво прави политиката на Путин? Възпитава младите в любов към родината и освен всичко е увеличил доходите доста за управлението си, поразрови се в интернет.- Ние, като сме толкова велики, защо не знаем елементарни неща от нашата история и култура - защото живеем в ДЕМОноКРАЦИЯ

123

българин

преди 10 години

До Вирджиния:Яяя, това хомосексулистче пак доприпка. Това въпросче, ***, лично чичко *** ли ти го телепортира или от някое съветско сайтче? А? Няма, ***, да ви изключват, направо ще ви направят началници на Г-8, после ще ти вържат кунките на дупето с едни бели каишчета, след това ще те увият с една бяла престилчица и после ще папкаш хапчета и ще ти правят електрошок. Много ще ти хареса.

122

Смях

преди 10 години

До българин Ти какъв Българин си ??? Човек който пише Българин със малка буква не може да е Българин !!!По скоро си някой който мрази всички православни славяни и Българи !!!И продължаваш да се придържаш към опрните точки на ЦРУ :)) Една от тях гласи когато опонента те уличи във лъжа нападни го, че е комунист и смени темата !!!!А днес темата е Украйна и случващото се покрай нея... Очаквам новината че лидера на Руското малцинство от Донбас Павел Губарев е във кома след като беше арестуван !

121

ВВВ

преди 10 години

ОТ ВЛИЗАНЕТО ПРЕЗ 2007 ГОДИНА В ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ БЪЛГАРИЯ СТАНА 2 ПЪТИ ПО-ЗЛЕ ВЗЕХА НИ ДА СИ РАЗШИРЯТ ПАЗАРИТЕ И ДА ИМ БЪДЕМ ВЪНШНА ГРАНИЦА РАЗРЕШИХА ДА ПЪТУВАМЕ И МЛАДИТЕ ИЗБЯГАХА. ЕС-НЕ БЛАГОДАРЯ СТИГА НИ ТОЛКОВА!!!

120

Анонимен

преди 10 години

Ценностите които проповядва Путинова Русия са кради докато станеш олигарх а народа ти беднее, разведи се, вземи си млада гимнастичка, започни война КЪДЕ ТУК ВИДЯ ПРАВОСЛАВИЕ НЕ ЗНАМИли бълг *** сидер ви учи на такова православие и семейни ценности

119

Атакист

преди 10 години

До българинАнтибългарче, стига се кри! Нали си голям мъж и демократ, ама май май само по сайтовете можеш да плюеш?

118

ПУТЛЕР

преди 10 години

*** е руския СИДЕРОВ! ДА Ж'ВЕЙ!

117

българин

преди 10 години

До ВВВ:***, нали? Евалла! Хай, тичкай сега да ти хвърлят кокалче.