68

Анонимен

преди 10 години

В Косово имаше ли открити масови гробове на избити косовари? ИмашеВ Крим има ли ? НямаВ Косово процесът на обявяване на независимост ( а не присъединяване към друга държава) отне 10 години.В Крим - 24 часа.Наистина,не е хубаво да има двойни стандарти.

67

Анонимен

преди 10 години

Няма нищо общо между Косово и Крим.(Даже и в това е проблема, че сърбите сами са продали земите си на албанци, докато местното население на Крим е избивано и пращано в изгнание насила)

66

Анонимен

преди 10 години

Ако обаче *** не признае независимостта на Косово, което той така защити днес като аналогично на Крим, излиза, че и ЕС има право да не признае анексирането на Крим поради онова НО в двете позиции. Другото е *** да очертава полосата за бъдещи разговори с ЕС и наистина да изтъргува Косово за Крим, което би било някакъв изход и за ЕС и САЩ. Един вид end game както се вика. Ще видим на кого двойните стандартни са по-по-най-двойни :)

65

до 91

преди 10 години

"Ако статията е вярна,в което се съмнявам,следва ли утре *** да признае Косово?За да няма двойни стандарти?"Не, не е длъжен да признава Косово, тъй като западът няма да признае Крим.

64

край

преди 10 години

Министерския Съвет купува знамена -529 знамена - 277 на България и 252 на ЕС. Това е то отказа от суверенитет и отказа от собствена държавност и за какво - за пари. Президента на Чехия отказа да постави знаме на ЕС на президентсвото да не говорим за Виктор Орбан. Ние ... България трябва да я има и след ЕС.

63

Putkin

преди 10 години

Tazi statia e grozna manipulacia. Srbite provedoha edin ot niakolkoto genocida, za koito sa vinovni i niamase nacin da ziveiat v mir s albanicte. A kakvo stava sega? Ima li niakakva zaplaha ot ukraincite kam rusnacite? Eto tova e razlikata mezdu situaciata v Kosovo i Krim. During the conflict in Kosovo, roughly a million ethnic Albanians fled or were forcefully driven from Kosovo. Altogether, more than 11,000 deaths have been reported to Carla Del Ponte by her prosecutors.[95] Some 3,000 people

62

Неутрален

преди 10 години

Добра статия, хубаво е да се гледа обективно и е много правилна, не е правилно да се прилагат двойни стандарти.... за едни може за други не.... европейските политици го знаят много добре че е така но служат на мистър Обама и неговите пътоводители.

61

Анонимен

преди 10 години

Ако статията е вярна,в което се съмнявам,следва ли утре *** да признае Косово?За да няма двойни стандарти?

60

Анонимен

преди 10 години

В Косово имаше ли 30 000 албанска армия? НЕКосово присъедини ли се мъм Албания (в рамките на седмица) ? НЕВ Крим имало ли е някакви тормози срещу местни хора руснаци? НЕ (убиха един кримски татарин и днес един украински войник)

59

Анонимен

преди 10 години

Ако има капчица истина в това което се пише излиза, че *** си е взел поука за Косово и щом използва него като легитимен прецедент, още утре ще признае независимостта на Косово и ще установи дипломатически отношения с него. Иначе излиза, че отцепването на Косово което според него е същото като отцепването на Крим, е незаконно и погазващо суверинитета на Сърбия, следователно отцепването на Крим също е незаконно! Нещо май се оплетоха в опорните си точки братята руснаци.

58

Болгарские братья!

преди 10 години

Болгарские братья! Призываю вас присоединиться к России, вашу страну! Европейский союз не дает вам ничего хорошего, только страдания и страдания. Европа не думал о тебе, она хочет уничтожить тебя!

57

за обективност

преди 10 години

"авторът на тази статия...заслужава поздравления за този анализ. Сложете по едно Thums up ако сте съгласни. Здравомисещите хора заслужават да бъдат адмирирани."" Крим - южна провинция на Украйна, обявява с общонароден референдум желанието си да се откъсне от родината майка"С каква цел авторът на тази общо взето обективна статия е допуснал елементарната грешка "от родината майка". На всички вече стана ясно, че родната майка е Русия, а мащехата - Украйна.

56

Анонимен

преди 10 години

Атака-победа! Ние от Атака сме на страната на Русия и Турция-двете империи, които са най-богати в света. САЩ просто е фалирала и не си плаща дълговете от векове. Само краде заеми и не ги връща никога.

55

Анонимен

преди 10 години

До Путин!!!Другарю Путин! В цял свят капиталистите са в бедни държави. С изключение на бившите западни империи, които са около 5-10 държави. Богати защото са ограбили бедните. Турското население сега защо има тонове злато в домовете си в Анадола?

54

дедомраз

преди 10 години

*** ти ме уби! Не съм очаквал някой журналист да дръзне да напише истината. Браво на теб!

53

сопол

преди 10 години

българия да нападне турция. нашите войни да яхнат по една *** и да нападат. Лъкове и копия намазани със свинска мас. *** нямат шанс тогава

52

1990 г

преди 10 години

До ВасилевНе,не.Обединението на ФРГ с ГДР, тоест анексирането на бившата ГДР е съвсем близко във времето!

51

Путин!!!

преди 10 години

Слава на братския съветски народ! Никога не трябваше да се отделяме от тях, за това сега сме така бедни, глупави, сиромаси. Слава на Ленин, слава на Путин. Единствено БСП може да ни върне там където бяхме - космическа сила, умни хора, трудови. А не бедни капиталисти, бедни хора, богати олигарси. Това в Русия го няма! Слава на братска Русия!

50

Джонката

преди 10 години

факените американци са виновни за 90% от проблемите на планетата, без САЩ светът ще е по щастливо място

49

край

преди 10 години

Сложен свят - не мога да дишам болния Волен но позицията му относно Украйна и Косово е единтвената достойна позиция на български политик.