9

varg

преди 10 години

Военна техника вече преминава през БЪлгария.Статии за това обаче никакви.

8

десен

преди 10 години

Украйна трябва да вземе пример от Естония,те изгониха комунистите и русофилите и погледнаха на запад и сега им дишаме прахта

7

до АТАКИСТ

преди 10 години

Първо не съм турчин,второ правя сравнение с това което се случва в Украйна и трето отивай да смениш лидера си в сараите ,че му се схвана езика!!!

6

Ка

преди 10 години

Руснаците не искат да се занимават с Украйна и украинците. Стига са им давали пари и са ги хрантутили. Крайно време е и ЕС да почне да се грижи за мързеливците украинци. Америка добре ни го напъха ЕС да вади горещите картофи от огъня с Русия. На магаросян хич не му пука за Европа, камо ли за Украйна.

5

Фини

преди 10 години

Добре че Финландия нее станала Руска Република....иначе и те завалийте щяха да са бедни

4

Анонимен

преди 10 години

Според мен източна Тракия сокойно може да мине към Турция преобладаващо турско население, референдум,натиск от Турция, криза и готово ,защо не а червени тикви??

3

СЛАВА УКРАЇНІ !

преди 10 години

Не го мислете бойния дух на украинците.Народ,водил едновременно партизанска война с комунисти и фашисти и оцелял,никога не може да бъде сломен!

2

Анонимен

преди 10 години

Боен дух.................пръдльовци украински.

1

Анонимен

преди 10 години

Личният бръснар на Путин винаги, докато го постригвал, си говорел с него на политически теми, и все го разпитвал за положението в Украйна. Веднъж Путин го попитал:- Какво си ме заразпитвал, защо толкова те интересува тази Украйна?- Не ме интересува. Просто като спомена за положението там, на вас ви се изправя косата и ми е по-лесно да я подстригвам.ХАхахахахахаххаха