320

lari

преди 10 години

ne mu li pisna toq palq4o da se izkavza nepodgotven kakvoto celqt rusiq i sa6t otdavna sa se rabrali pomejdu si a tozi poluidiot ako ne e razbral tova zna4i ne se e u4il ot istoriqta!kakav e tozi bastun da priznava i ne priznava tova koeto se slu4va mejdu velite sili

319

до 346

преди 10 години

Добре ама американците сами са си я извоювали тая независимост. Ако Крим успеят да се отделят сами от Украйна и аз ще ги призная на секундата. Тука говорим за анексация от друга по-мощна държава.

318

Анонимен

преди 10 години

Абе какви са тия политици. Аз съм мислех, че Меркел поне има малко акъл. Путин ви шантажира. Това е ясно и на едно малко дете. Набутва ви в задънена улица да търсите дипломация да им защитавате правата, а на него целта му е една-да си дръпне Крим. Вика на Янукович: Ти се прави, че още си президент, ама си седи тука, аз ще изпрата 50 хиляди войски, ама ще викам, че не са от наште. Всеки, който говори за дипломатическо решение трябва да ходи да се прегледа.

317

Праза

преди 10 години

На червената Бг мафия не им пука! Направиха коалиция с турците и хвърлиха страната на кучетата. После се обърнаха и срещу Русия- и какво от това? Пак ще постигнат същия резултат на следващите избори! Просто техните избиратели си гласуват автоматично! Ей тва са тъпите чугунени глави у нас! Повечето пенсионери над 70г. не чуват телевизора, обаче си гласуват за БКП-БСП, ''ако ще и турско да стане''- и то в БУКВАЛЕН смисъл май ще стане! Ей за това сме уникална и ненормална земя!!! Няма оправия...

316

недоволен

преди 10 години

"По начина, по който се организира това допитване, не виждам никакво основание България да признае резултатите от него", изтъква външният министър. Това е езика на дипломацията, той казва че не вижда...., но това не означава че България ще избере тази позиция, разбирате ли. А ако питате мен, бих казал простичко да не се завираме между шамарите, защото както е казал мъдрия български народ, когато атовете се ритат, магаретата го отнасят. Неутралитет му е майката, иначе кофти.

315

Анонимен

преди 10 години

А смее ли да го признае,повтарят като папагали какво им казват господарите от САЩ и ЕС без да гледат реално на нещата.Даже изпратили фрегатата да плаши руснаците - жалка картинка,от едни господари - на други.

314

seira

преди 10 години

"ДРУГАРЮ" ВИГЕНИН, ВИЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ПРИЗНАВАТЕ ЛИ ГО?ПРИЗНАВАНЕТО НА РЕФЕРЕНДУМА В КРИМ Е ОТ КОМПЕТЕНЦИЯТА НА НАРОДА НИ, А НЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО...НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА ГОВОРИТЕ ОТ ИМЕТО НА НАРОДА!!!

313

gtf

преди 10 години

и кой си ти, че да говориш от името на всички ни ? ... единия г*й в катар се насмъркал, са пък тоя ..Значи организиран преврат е хубаво и трябва да аплодираме, че се изявява волята на народа, но пък не може да се приемем резултатите от референдум ...?

312

язвичката

преди 10 години

вероятно е така -да ама идва летния сезон нашите хотелиери разчитат на приходите от туризъмте главно идват от руски и украински туристи тоито са две трети от всички по моретои разни *** *** ги гонят и реално ги пренасочват към гръцкото черномориее те тва как му се вика

311

Анонимен

преди 10 години

Русия спира газа, Нефтохим и АЕЦ Козлодуй като санкции.

310

язвичката

преди 10 години

ясно е че журналистиката се храни с тор.и червеите го произвеждат ама стига гнусари в нашата политика,как един народ наоколо до не произведе подобни ***

309

До русофобите

преди 10 години

Нали все грачите,че подкрпящите Русия по форумите сме червени ***,че ходим на Позитано за хонорари и т.н.Е,сега нещо да кажете.Истината е,че ако всички,които подкрепяме братята руснаци гласувахме за БСП,то тая партия щеше да има конституционно мнозинство.

308

Двоен стандарт

преди 10 години

Путин има извратено чувство за хумор. Самите САЩ са създадени с Декларация за Независимостта с която много се гордеят и си я пазят във витринка като светиня. Та сега и Крим става независима държава с Декларация за Независимост. Да не признаеш тоя акт на самоопределение на Криме все едно да не признаеш създаването на САЩ като държава. Така Путин се подиграва на американците а и на всички техни подмазвачи като нашия министър. Ама те едва ли ще схванат тънката руска ирония.

307

Антисоросоид

преди 10 години

Това девойче, ***, момченцето Николайчо Младенов и еврейчето Соломон Паси са като оръжия за масово поразяване. Способни са да разкажат играта на всяка държава. Лошото е, че заради чуждестранните си господари, накрая нашата страна го отнася.

306

55

преди 10 години

Браво,едно правилно решение на Вигенин...макър сигурен съм мисли обратно...

305

vangeloff

преди 10 години

До maoraNE VAN OT BALGARIA !!!ZA PREDATELITE-RAZSTREL!!!

304

До 328

преди 10 години

Бай Тошо отдавна ги пусна , ако искат да живеят в Турция ,никой не ги спира.

303

vangeloff

преди 10 години

До Soldier of FortuneO6TE 5 DNI BRAT!!!DRYGATA SEDMICA KONTINENTITE NA ZEMQTA 6TE SA S EDIN PO-MALKO!SORRY ZA KANADA I MEKSIKO...

302

maora

преди 10 години

Az sum za.referendum......da ze izgoniat predatelite vun ot Bulgaria

301

До Вигений и Плевнел

преди 10 години

Господа, първо си кажете мнението за Косово! Ако го признавате за независима република-защото Америка поиска така,какъв ви е проблема за Крим? Няма да ви разрешим да мерите с двоен аршин!За собствената ви полова идентичност,нямаме притенции с какъв аршин се определяте,но колкото до политиката сте длъжни да се съобразите с мнението на работодателите си-народа, който ви постави на тези постове!Впротивен случай ще има уволнени!