78

Анонимен

преди 10 години

Няма лекуване за българския русофил. Ще лае за анексирането на България към Масква докато не му рухне панелката на главата.

77

До 40

преди 10 години

Русия ли ни затвори 4-те реактора на АЕЦ Козлодуй за да плащаме по скъп ток. Напротив Русия ни построи АЕЦ а ЕС ни я унистожи. Русия ли ни ликвидира селското стопанство и заводите, бяхме на 26 място в света като икономически развита държава,а сега африканските държави са пред нас. Ако мразиш Русия то недей да и преписваш всичко на нея. Не виждаш ли че империята наречена ЕС няма да ни позволи да се отлепим от дъното,защото няма сметка.Наводни държавата ни със стоки сега и трябва необятна Украйна

76

Правда

преди 10 години

зщо е автономна област след като се говори за украински полицаи и граничари. Каква е тази Хрусчова автономност?

75

Анонимен

преди 10 години

До KUPENI STEПо тази логика турската армия има право да нахлува когато си иска в няколко български области за да защитава турското мнозинство там с цел "проверка" или защото са "помислили", че населението там е под заплаха от местните българи. Само не знам дали тогава ще лаеш толкова силно за правата на инвазия на Русия или Турция в други държави.

74

Анонимен

преди 10 години

Другари, много обичам Русия и ненавиждам Запада, но от друга страна искам суверенитет за Волжска България. Много съм раздвоен другари, извънредно много. Пишете за Ленин, за Сталин та белким забравя тоя жесток патриотизъм дето ме мъчи и изтезава!

73

Анонимен

преди 10 години

Ееееех и Янукович сдаде багажа, останаха си само трима-Путин, Лукашенко, Ким Чен Ун...

72

Анонимен

преди 10 години

Глупавини! Председателот Иванов во Москва им чете лекциjа на руснаците во университетот Ломоносов, дека МАКЕДОНСКИОТ е наjстариот jазик на светот. Тоа русите не го знаеле до тогава, ама кога го чуле и го прифатие. На Иванов му дадое титул Доктор хонорискауза!!!

71

bulgarin555

преди 10 години

До АнонименКакво им има на руските книги?Въпрос на обучение.Да му мислят младите ,че тия нашите ПРОТУРСКИ политици, дето махнаха руския да се изучава и сложиха свободно изМираем език ТУРСКИ са за разстрел!Национални предатели!Иде Видовден и ще им търсим сметката!Ама да си знаят, ако още не са разбрали - ТУРЧИН ЗА БРАТ И СВАТ НЕ ИСКАМ ! Много кръв и черепи ни делят и НИКОГА няма да простим!

70

циркаджиите

преди 10 години

Набл/ю'наблюдават парализирани от страх както мишката гледа приближаващата се боа.

69

lkv

преди 10 години

В Киев да се готвят за масиран руски десант ! Както взеха властта метежниците , така и ще я върнат ! Порадваха се за кратко !

68

Боко Кратуната

преди 10 години

Роска Пудела ще реши конфликта с авторитетното си присъствие. Първо ще сложи Путин на мястото си с авторитетен тон, след това ще раздава шамари и на американците.

67

Галя

преди 10 години

Годината е 2014. Не е нито 44-та, нито 89-та, а сме в 21-ви век. Нека живеем в настоящето и разсъждаваметрезво на фона на сегашните събитияМислете, за да можете да се аргументирате.

66

Анти ЕС

преди 10 години

За Косово може независимост, а за Крим не може?! Така ли, мръсни западни ***?!

65

KUPENI STE

преди 10 години

И какво толкова е станало? Руските части имат информация, че армията нахлува в автономна област. отива и проверява, за да предпази РУСКИТЕ граждани, които са МНОЗИНСТВО. След като разбира, че десант няма - руските военни се оттеглят. Няма насилие, няма стрелба, няма нищо стресиращо за работещите и гостите на летището, повече от анархията в цяла украйна. Само да се намирате на работа пишете глупости! Ако руснаците искаха да превземат нещо вече щяха да са до към берлин!

64

ама че народ

преди 10 години

До талмудаЛошото в случая, е че г-жа Василева ще си изпати някъде без основателна причина. Днес.бг е отзвук на ***. Там статиите нямат автори, имат преводачи. Просто подбират материалите си по такъв начин, че да насаждат омраза към едни или други с едничката цел, ние да се дръглим тука по цял ден.Повтарям - тука няма лично мнение, само изпълнение на задача от шефа.

63

Реалист

преди 10 години

Откъде го изровиха тоя за вътрешен министър. Неизвестни превземат летище, той си поства във ФБ и констатира... Дори не знае какво точно е станало... Пълен цирк...

62

Гост

преди 10 години

До 75: Уже подтвердили.

61

emil.popov.35

преди 10 години

И как решихте, че са руски военни...

60

bulgarin555

преди 10 години

До АнонименКоя е тая Македония?Там се говори на нашия славянски език.Кога дойдат ония НЕславяните от Запад шиптърите или от Юг турците да те питам тогава от кой ще искаш помощ да ти спасяват *** от обида.

59

Анонимен

преди 10 години

Къде щял да се вее руския флаг...Добре, че са руснаците, ча да се завъдят книжарници, по нашите черноморски градчета и курорти. На руски са книгите ама, пак е нещо. Пък и гледам тази година хиляди американци и запдно европейци (и не социално слаби татуирани английски гущери) ще идват на почивка у нас. Туроператорите в чудо са се видели къде да ги настаняават...