294

Анонимен

преди 10 години

boc:Това Български Олимпийски Комитет ли значи?Как да стане промяната като всички са корумпирани : политици,съдии,бизнесмени,чиновници?Заплатите ни са мизерни с това ДДС над 50% са ни данъците и със събраните пари правят каквото си искат?

293

Анонимен

преди 10 години

Българите изглеждаме като разпръснати кибритени клечки,но намерим ли си подходящото цъкало се палим вкупом и става голям огън!

292

9667

преди 10 години

До BGЩях да се радвам много, ако наистина годините ми позволяваха да се обърна към тебе с "бате", но уви ... И доколкото разбирам от твоите коментари, престоят ми в Турция сигурно предатира твоята рожденна дата. Не се чувствай задължен да ми вярваш. Както се изразява често един твой съратник по идеология тука - "На турчин никаква вяра!" - проверявай и проучвай казаното от мене.

291

Анонимен

преди 10 години

А бе засегна темата която не трябваше Местан но смятам че ще си вземе поука само не разбрах това за майчиния език само за турският ли се отнасяше или за всички малцинства в България то Е много многозначно това за майчиният език то ние си имаме Турци, Помаци, ***, Калайджии, ДАЖЕ И КАЗАЛБАШИ как трябва да да говорят тези малцинства или в Парламента са само Турци ЩОТО ЗНАМ В ДРУГИ ПАРТИЙ ИМА ОТ ДРУГИТЕ ЕТНОСИ КАК ЩЕ СТАВА ТОВА БЕ ЧОДЖУМ НЕ МОЖА СИ ГО ОБЕСНЯ

290

Анонимен

преди 10 години

Владимир Зидаров - седесаря

289

иван

преди 10 години

Тоя човек няма да се промени. Той е влязъл в парламента и е убеден, че трябва да работи за благото на родината си...За съжаление, в неговия ум тя не се казва България. Нека хора като него и продажни българи да си тръгнат от парламента.

288

boc

преди 10 години

Стига с тази политика! БЕСЕН съм! Нашите момчета и момичета, които защитават честта на България в Сочи, нямат най-елементарното - нормални ски и ползват дадени им от приятели! А тези дебело*ъзи депути се возят на служебни коли, една от които струва, колкото цялото оборудване на скиорите ни!Това е срам за България!Разни Моники,Башевци, Местани, Сидеровци и всичката останала политическа гад в Бг се бори само за власт и пари и няма ни най-малка представа, какво значи труд и ЧЕСТ!АНАТЕМА! АНАТЕМА!

287

georgi.ishkitiev

преди 10 години

Аз работя всеки ден с турци и то по техните села. Няма никакво етническо напрежение. Единствено ДПС имат интерес да има етническо напрежение и те го подклаждат умишлено. Така извиват ръцете на другите партии.

286

Анонимен

преди 10 години

Тази словоблудстваща тиква с рязана дръжка трябва да се запаси с голямо количество тоалетна хартия,защото скоро няма да му стига наличната!

285

Анонимен

преди 10 години

Zashti vinagi namirate vinata v turcite ,malko zashto ne poglednete i nqkoi tupi balgari kvo pravqt,tova s napadenieto nad djamiite e dobro doshlo za kraynite nacionalisti i ot dvete strani

284

сали

преди 10 години

ДПС в сегашната си изродена и уродлива форма е съставена от крадливи продажни българи (Бисеров), неграмотни *** далавераджии (бат Сали), бивши агенти на ДС (Сава, Павел и др.), които може и да са турци, но са доносничили срещу своите и са учасвали активно във Възродителния процес. Това с майчиния език са чисти чалъми и мурафети за простолюдието. Зад ДПС стои мощна финансова пирамида, икономическа мафия и олигархични структури. Боли ги у* за турци и българи. Банки си направиха даже.

283

BG

преди 10 години

Ястребче, я кажи моето момче (ама честно) на колко годинки си ?! Пълнолетие имаш ли навършено? Какво бе батювото, намерил си някакви снимки у вас на някой дядо и баба и се пънеш тук че си турче без да си живял и един ден в Турция ! Бил си от рода на караманите, дрън-дрън ! Имам едно братовчедче като тебе в Испания (беше бебе като заминаха техните)! И то ги дрънка такива като теб пред съучениците и приятелите си там (само че за България :)))

282

9667

преди 10 години

До Анонимен 316"но от къде е тая злоба към България"И как стигна до този гениален извод!? Аз нямам никакъв проблем с България, нито съм имал преди! Моят проблем е с някои българи - да подчертая НЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, А НЯКОИ БЪЛГАРИ!, които се мислят за нещо повече от другите хора, родени в България.

281

Анонимен

преди 10 години

Този е пълен ***, какво плаши бедните турци. Проблема е партията на Доган и мръсните комунисти които допуснахме отново във властта. Но най-страшното е че докато карат последните си дни на власт или ако усетят промяна която дори ще ги изкара от парламента, може наистина да предизвикат конфликт. Тези са *** които за власт и *** на Ердоган и майките си ще продадат. Тези хора са ***.

280

Анонимен

преди 10 години

НАРОДА НЕМА КВО ДА ЯДЕ, ОТИВА НА ПУЦАНИЕ. И бунта няма да е етнически , а гладни бунтове. Който по-късно ще прерасне в етнически. Във Б-я политиците си мислеха че могат дак радът до безкрай, но края дойде........... максимум година две и се почва екшъна

279

ПеЙовски

преди 10 години

Доганя всичко е намислил и премислил,няма празно при него.Не влезе ли в парламента ще насъска етническите Българи срещу всички останали.

278

Анонимен

преди 10 години

До 9667До ЯстребПромит ястреб.Когато живееш в една държава, ще се съобразяваш с нейните закони и нацилнална идентичност.Отиди в Германия и се питай да проповядваш някакви *** мюсулмански идеи и да видиш какво ще ти се случи.Вашите "кръстници" от ДПС нещо много ви научиха да бъдете нагли и надменни като тях.Дават ви по някой лев и вие си мислите, че България ви е бащиния.Може наистина да ви е бащиния, но ще я уважавате.Ако толкова ви харесва Турция- свободни сте вече да пътувате.

277

Анонимен

преди 10 години

До 9667това е видимо че ни си султан но от къде е тая злоба към България

276

Анонимен

преди 10 години

Опасност за етническия мир съществува само във вашите деформирани мозъци.И то, съществува, за да ни рекетирате и изнудвате вече 25г. мръсни гадове.

275

сали

преди 10 години

Ястебе, винаги се появяваш по форумите, когато стане въпрос за ДПС или за Македония. Правиш по 100-150 коментара и повече намирисваш на някакъв служител на хонорар. Иначе си интелигентно момче. Влагай тази енергия в нещо градивно. Българите не искат да мразят турците, но ДПС много се старае да ги прави жертва на етническа омраза. Казвам ти го като българин с турски корени.