15

Анонимен

преди 10 години

Веждичка, недей да се правиш на много умен, щото Българския народ е търпелив ама като му писне хваща ножа и господ да ви е на помощ. Не си играйте с това защото много бързо може да си заминете от БГ и вие, барабар с ***, хомосексуалистите и ЕС който ви развъжда и отглежда.

14

Пешко

преди 10 години

Чудя се кога пак ще изкарат Петното на светло и кога Патрашкова ще покаже "записите". Опитват се да ни правят на маймуни и почти цяла седмица се занимават с пълни глупости само и само да отвлекат вниманието на хората. Пряка демокрация - това е истината. Нито един от настоящите 240 хрантутника няма да иска да припари до Парламента, ако има пряка демокрация

13

pimp c

преди 10 години

Щом след това изказване на ДПС не нададохме глас,аз осъзнах че всичко е загубено в тази държава

12

Гого

преди 10 години

Дано управляващите да намерят правилния път за справяне с тази кризисна ситуация

11

Трайчо

преди 10 години

ГЕРБ отново вместо да работят в екип с останалите партии, за решаването на този проблем, внасят само още декларации които са идентични на тези на АТАКА

10

qdosan

преди 10 години

Авторката, вие там правопис учите ли? Пише се ЕТНОС, а не етност - да беше веднъж, щях да кажа, че е грешка, ама два пъти едно след друго?

9

Велко

преди 10 години

А ГЕРБ ( или по-точно каквото е останало от ГЕРБ ) ще присъства ли или пак ще стоят извън парламента?

8

Калин

преди 10 години

Само БСП може да уравновеси тази ситуация и да върне политическия мир

7

Анонимен

преди 10 години

Управляващите разчитат на селянията,простотията и страха на българите.Винаги е било така нямахме бунтове като в Унгария,Чехия или Полша,само някаква извратена перестойка и се гордеехме с това.Сега пак се радваме,че у нас не става като в Укрйна. Пак чакаме някой да ни освободи или оправи за някакъв брой дни.Чакаме новите избори,няма да гласуваме,а след това ще мърморим.Прокълнат народ сме или ни харесва да сме роби.

6

Сашо

преди 10 години

А няма ли скоро да се поиска и имунитета на Борисов?

5

Пурко

преди 10 години

Национални предатели! Този трябваше да бъде изгонен от Парламента! А на Веждито май му е много смешно! Смешното е, че този *** и псевдотворец беше министър на културата!

4

Анонимен

преди 10 години

Местан да не се прави на ударен и да вземе да осмири онази *** хафъзов, защото всеки български гражданин е длъжен да знае български език. Защо ще иска кампания на турски? Защото е едно неоосманско ***.

3

акуд

преди 10 години

микоф, нещо май нещо не си в час . посегателството е на дпс и ромското мюфтистви спрямо Българска територия

2

Анонимен

преди 10 години

Браво на г-н Сидеров, отново направи много силно изказване от парламентарната трибуна и за пореден път доказа, че е най адекватния и точен български политик.

1

Анонимен

преди 10 години

ВОЛЕН СИДЕРОВ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ !