56

Анонимен

преди 10 години

Кутев пази се че в момента по стълбите се качва кон и ще ви го набие на всичките в стаята. Кон , кон , кон бе кон ! Конове !

55

Zidarov

преди 10 години

гледам Кутев е строил редици да пишат!

54

Анонимен

преди 10 години

Браво Бойко! Дано да се върнеш на власт по бързо. Аз ще гласувам за ГЕРБ както и моето семейство и всички приятели и роднини.

53

bg

преди 10 години

нека да се види и от младите как работи ком.партията та да си изберат по бързо как искат да живеят и ако на баба им е било добре да гласуват за БКП. а БОИКО .....много късно се сети да дърпаш котарака за опашката ,а тредваше да му извадиш зъбите НО ТИ УЖАСНО ЗАКЪСНЯ......08554

52

Анонимен

преди 10 години

до 59 по-добре си намери друго занимание.

51

бесепар

преди 10 години

бойко онищожи българия.сергей и местан ще ни оправят.да живее бсп

50

Анонимен

преди 10 години

Не е лесно да си *** мутра, България е една от малкото страни които подържат дипломатически отношения с КНДР, и причината за това нещо да съществува е ЕС, а иначе на 24 март 1998 от правителството на Костов е подписана също " Програма за сътрудничество в областта на науката, образованието и културата", а Соломон Паси съшо посещава КНДР, като цяло нашето посолство е ключово за ЕС, и по всяка вероятност този д-р е по искане на ЕС и партньорски служби, оикновенно културните аташета са разузнавачи

49

Анонимен

преди 10 години

Борисов действително е много виновен че не прочисти държавата от тия комунистически *** когато имаше възможност , но хубавото в случая е че ще има възможност за поправка. Бойко пожелавам ти успех през втория управленски мандат на ГЕРБ и да си свършиш работата по добре след изборите. Успех и да ги изселиш всичките за Северна Корея при комунопитеците !

48

Анонимен

преди 10 години

OTKAKTO STE NA VLAST SAMO PROSTOTII PRAVITE TU V SIRIQ XODITE TU V SEVERNA KOREQ I KOI ZNAE O6TE KYDE XODITE PODMOLNO IZ KUBA I NE MI GOVORETE ZA VELIKITE SI UMSTVENI SILI NQMATE TAKIVA VYRNAXTE NI V 1952 G STALINIZMA AI MAXAITE SE

47

Анонимен

преди 10 години

президента на северна корея е сериен убиец и ние се сприятеляваме с него

46

606

преди 10 години

и аз съм възмутен че тъкав елемнт като теб управляваше БГ ама кой ме пита

45

Няма да стане !

преди 10 години

Не мисля, че КНДР ще се съгласи на сътрудничество с най бедната държава в Европа. Корейците имат свое ядрено оръжия, а ние още караме на ръчни гранати. Шефа на КНДР е завършил в Англия, а нашата Тиква го плюе, че убил чичо си. Мутрата да не забравя, че е участник в убийства, сам има едно такова, поръчал е отвличания, наркотрафикант и контрабандист. Чу Пен *** да не е луд да си сътрудничи с нас ? Най добре е да си сътрудничи с шефа на Южна Корея - *** Пий Чай.

44

политолог

преди 10 години

Станишев трябва да благодари на своя приятел Ким Чен Ум от С.Корея , че му помогна на него и Мая Манолова да направят най-демократичния изборен кодекс в света. Все пак Северна Корея е призната демократична държава. Апропо днес колкото и да ви е неприятно в този сайт Ц.Цветанов навря в миша дупка Гл. прокурор и Зам. му Сарафов с официална справка от ГДБОП. В същото време сложи и Дилян Пеевски на място с документи. Айде чао червени лъжци.

43

Анонимен

преди 10 години

Става дума за обикновена дипломатическа размяна между суверенни страни.Боко се излага, че не разбира за какво става дума.Тъпия *** се чуди за какво да се хване, но това правителство е твърде печено за шаран като него.Факт!

42

Анонимен

преди 10 години

Червения маймунски *** Станишев още ли не се е преселил в Северна Корея при другите болшевишки парцали

41

Вечна дружба

преди 10 години

Какъв срам... не очаквах Орешарски и БСП да се унизят пред света до таква степен. Това вече наистина е повод да се срамуваме че сме българи.

40

Анонимен

преди 10 години

решението на Министерския съвет от днес да одобри проект на междуправителствена програма за сътрудничество в областта на науката, образованието и културата на България и Корейската народнодемократична република. Тя обхваща периода 2014-2017 г.__________________________________СРАМ ,УНИЖЕНИЕ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ХОРА НА БЪЛГАРИЯ ТОЗИ ПРОЕК ЩЕ СЕ ХАРЕСА САМО НА ДИВАЦИТЕ много, много лошоотива студент да учи в европа и казва на свойте състуденти ,че сме в братска дружба със северна корея

39

Анонимен

преди 10 години

Бойко поне беше нормален човек, българин. Тези са турци, фашисти и българоубийци.Оствака!

38

Прашката

преди 10 години

Първанов забоде Големият отзад на БСП

37

Анонимен

преди 10 години

Очакваше се. От утре - сътрудничество с медиите от КНДР. Хай честито !Да здравствует болгаро- корейская дружба! ЧЕРВЕНИ ***!ОСТАВКА!