59

Стоян К.

преди 10 години

Да им дават по1 декар земя и да раборят,стига помощи.Да садят пипер,картофи,царевица и памук.Малките чевета ще вадят памука от нератворилите още кузаци.Толкова пустееща земя има.Само работа ще ги вкара в пътя.Или да направят за тях един книжен кораб и в морето.

58

БРАННИК

преди 10 години

И аз искам да не обирате пенсионери, да се гаврите с тях и накрая да ги убивате, ама дедов. Затова трайте си да не ви изгори катуня с децата вътре. Цар киро на тео букет. Като се раждате трябва да ви скопяват.

57

Анонимен

преди 10 години

Банда нагли крадливи *** са на протест в защита на един нагъл крадлив ***, който си е получил заслуженото.

56

Анонимен

преди 10 години

*** тия кържели !

55

pepe

преди 10 години

Жалко, че не е гръмнал и другия крадлив скапан ***!

54

Анонимен

преди 10 години

Тамън са се събрали - няма ли кой да хвърли 2-3 гранати?

53

Анонимен

преди 10 години

Нормално,искат си своето.Никой не им прави нищо.Трябва полицията да ги смели сега,защото утре ще се вдигат за всяко нещо.Ама и ние сме мухльовци.Седим си и нищо не правим,вместо да ги бесим по дърветата.

52

макето

преди 10 години

Чл. 1. Разбойник се счита онзи, който по навик или занаят сам или с други лица извършва грабеж, насилие или убийство с цел за ограбване.Чл. 2. Изтреблението на разбойниците в околията, дето са се появили, се възлага на полицията, жандармерията и войската. Ако тази сила е недостатъчна за изтребление на разбойниците, околийският началник може да образува потери, с които да ги преследва. Във всяко населено място, където се забележат разбойници, кметът веднага назначава потеря за преследването им и донася на околийския началник.Чл. 3. За началници на потерите ще се назначават лица, каквито о

51

Анонимен

преди 10 години

Щом има въоръжена охрана трябва да си изпълнява задълженията. Ако "***-крадец " бише "***-терорист", охранителя щеше да е национален герой.

50

Анонимен

преди 10 години

Къде е сега Болен Сидеров ? Същият този националист се изрепчи на полицая пред парламента и искаше извинение ,посегна на длъжностни лица от МВР на летището във Варна,а искаме тези *** да спазват закони.

49

user

преди 10 години

А имат ли разрешение за блокиране на движението и къде е Фандъкова, за да предприеме необходимите мерки. На който не му харесва да се изнася. Да отиват в Европата и там да се опитват да ги интегрират. Трябва да се приеме закон, в който хора без средно образование да нямат право да гласуват. Няма как една амеба да определя живота на хората.И трябва да приемат закон за свободното използване на огнестрелно оръжие на твоята частна собственост. Искаме демокрация, а не сме достатъчно демократични.

48

bashkircho

преди 10 години

h'adi ve batee i nie hora, iska krade, zashto sterlq po nego mu beeee :(

47

Справедлив

преди 10 години

"Като няма работа ШЕ крадем, гладни сме" нито са гладни нито са жадни, мързеливи са и нагли , това е! Обикалят и всичко което видят си го прибират , *** същества , крадливи. Само Крумови закони за крадците.....По цял ден лентяйстват и само за помощи реват, дворовете им са празни , баба ми е на 80 г. и по цял ден сади зеленчуци и гледа животинки за да се изхранва, а тия *** само се чудят как да откраднат готовата продукция.....БОЙ И РАЗСТРЕЛ само така ще се оправят нещата

46

Доктор Менгеле

преди 10 години

А къде е НАПАЛМЪТ ?

45

NOV ZAKON !!!!

преди 10 години

SPESHNA KOREKCIA NA ZAKONA ! 1. NEPALNOLETNI MAIKI BEZ PRAVO NA MAICHINSTVA .2. RODENI DECA OT NEPALNOLETNI MAIKI BEZ PRAVO NA DETSKI3. PALNOLETNI MAIKI BEZ OSNOVNO OBRAZOVANIE POLUCHAVAT 50% OT MAICHINSTVOTO4. 2 MESECA NEPLATENI DANACI, TOK, VODA - SPIRANE NA VSICHKI POMOSHTIZakona da e za vsichki grajdani na republika Balgaria nezavisimo ot tiahnata etnos.*** maovo uprajniavat profesiata socialno slab kradec po rojdenie.

44

Георги Димитров

преди 10 години

До *** А уе ***, ти правиш ли разлика между Ромалия и Румелия, или и ти като всички *** не правиш разлика между *** и римлянин.Принципно съм търпелив и държа на изродщини, обаче вече почвате да ми идвате в повече с *** си номера. Това, че на вас *** ви дават само права, а на нас българите само задължения, рано или късно ще доведе до изравняване. Разбирайте го както искате, но законите са за всички и трябва да важат еднакво за всички!

43

акуд

преди 10 години

има ли не осъждани от тези 250 миллета. тези май си защитават правата само те да трепят и крадат. а малките българчета си кротуват. къде е цацата да коментира и лютвито и нежния фикус

42

Кънчев

преди 10 години

Ето така се протестира.Има да се учим от *** как да се изправяме срещу нашата "правосъдна система", когато това е необходимо.

41

Георги Димитров

преди 10 години

Ах, къде е Цар Борис, да сложи всички по местата им?!?

40

Otvorete si ochite !

преди 10 години

Роми на среднощен бунт в столичния "Христо БотевZnaite che sled 5 godini Balgaria shte se prevarne vav vtora Siria.Ima roden rom- ima problemNiama roden rom- niama problem.Balgarskata glupava darjava plashta za da i se rajdat genetichno opredeleni kradci i prestapnici.