15

да

преди 10 години

Задължително гласуване - абсолютно ДА, да видим ДПС колко депутати ще имат тогава?

14

Анонимен

преди 10 години

чудя се защо няма вече сдс а бсп остана нали заедно стартираха в зората на демокрацията може би бсп-то са много добри работят добре за българия

13

ББ

преди 10 години

Задължителен вот и бонус от минимална заплата в БГ от 400?,за по нормален живот!

12

Революционер

преди 10 години

Много интересно защо герберите не предложиха това като бяха на власт? Можеха да направят нов изборен кодекс и в него да включва 20 лв. бонус при гласуване, 3 % за за влизане в парламента на партии и така нататък. Защо сега искат тези неща като са в опозиция? Явно се уплашиха да не би 2-те им *** да не могат да влязат в парламента.

11

jo

преди 10 години

Трябва да се приеме закон . Неграмотни и без образование да не гласуват.

10

ви литнаха

преди 10 години

Никой не хваща цялата сопа, а тя е в взима от вота на Болен и го изкарва от парламента, Гошко и Румбата осигуряват коалиционен партньор на... не, не познахте! Не на Боцко, а на СерГей-чо и така се осигуряват нужните мекерета у парламенто за рестарт на Белене-то без необходимо участие на про-хамерикански партии!

9

Анонимен

преди 10 години

Няма значение за кого гласуваш.Всички служат на едни господар.Същото като през комунизма

8

Men

преди 10 години

ГЕРБ искат държавата да плаща за глас,а не те. Плащайте от собствените си пари,а не от общите.НАГЛЕЦИ!!!!

7

Анонимен

преди 10 години

Що 20 бе Цецке? Мутрата даваше повече преди, или се охарчихте с така наречените ранобудни негодници, недоучили и на възраст около 45-55 г.? Повръща ми се, само като ви видя наглите муцуни - аман от Цеци и Цековци, Фидоски и Боковци, че и от новоизлюпени Гербаджийски костенурчета!! Скрийте се, за да не ви изринат нормалните хора!

6

Анонимен

преди 10 години

ДАЙТЕ НА ХОРАТА ВАУЧЕРИ ЗА ХРАНА! КАКВИ СА ТЕЗИ ГЛУПОСТИ - ЗА АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ? БАБА ОТ СЕЛО НЯМА И ДА РАЗБЕРЕ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ.

5

БЪЛГАРИН ПРЕД ГРАНИЦ

преди 10 години

ЗАЩО ЩЕ МИ ГЛАСУВАТ БЪЛГАРИТЕ ЗАД ГРАНИЦА?!?!?!?! ЗАЩО ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ НЕ ПЛАЩАТ НИЩО ТУК, НЕ ЖИВЕЯТ ТУК, ЩЕ МИ ОПРЕДЕЛЯТ КАК АЗ!!!!ДА ЖИВЕЯ ТУК(ТОЗИ, КОЙТО Е РЕШИЛ ДА ОСТАНЕ ТУК, ВЪПРЕКИ ВСИЧКО) !!!!!!!?????????????????????????

4

ganeca

преди 10 години

Хубаво е да се стимулира всеки гласоподавател с 20 лв., така ще изгорят купените *** гласове и твърдия електорат на ДПС сравнено с общата бройка. Но разходите за това няма да са 12 млн. лв., а 120 млн. лв. Цецка не е много добра в математиката.

3

Анонимен

преди 10 години

трябва да има задължително гласуване

2

Анонимен

преди 10 години

следващото управление ще е по-добро от сегашното, а то ще е БСП-ДПС-БАРЕКОВ-АТАКА ЩЕ ИМА червена четворна коалиция-------------гарантирано от бг народа

1

Анонимен

преди 10 години

Ако ме принудят ще гласувам за комунистическа партия