78

Бай Ганьo

преди 10 години

Последни новини - до скандала се е стигнало след като не разрешили на Болен и *** му да се качат на самолета с масата под която се крият като стане напечено :)

77

Анонимен

преди 10 години

Дали тези 300 000 хиляди, които са гласували за този *** и компанията му, пак ще го направят и съответно да се потвърдят като НЕХОРА, КАТО АНТИХОРА?... Ближни ли са ни говедата, които и сега поддържат този долнопробен гамен и психопат?... Този ГНУСНИК се държи по начин, който за него отговаря на е*ането на цял народ, на цяла държава. По какъв начин да се изтръгне този кърлеж от тялото на обществото и дали кликата Станишев - Доганоместан ще го позволят?

76

Бай Ганьo

преди 10 години

До фмм О боже - изключват се предавателите и приемниците - телефоните си имат самолетен режим в който камери, звукозапис, игри и др. си работят.......

75

аман от тебебе

преди 10 години

Че е ***.к,такъв е,но вече ни идва вповече,да го разкараме на следващите избори.А имунитетът му сега трябва да се отнеме и да лежи в затвора.Опасен е за България.

74

фмм

преди 10 години

за всички "умници", които искат кадри от мобилни телефони на случката в самолета--- на борда се изключват всички мобилни телефони!!!! А не всеки се е бил подготвил с таблет и фотокамера, за да снима великия български актьор от водевила Болен Сайдер!!! Съд за простака, който отново се изхрачи в лицето на избирателите си и всички, допуснали го до властта!!!!

73

val 789

преди 10 години

До 0Дадох го просто като ПРИМЕР !!!Защо,невъзможно ли ти се струва да ПСУВА!!

72

ПРОГНОЗА

преди 10 години

Когато някой се прави на голям мъж след време обикновено го намират пребит от бой! Каквото повикало такова се обадило! Че и на полицаите скача нещастника?! Абе ***, ми нали те те пазят бе! Ако не е полицията досега да са ти нагънали кухата лейка, барабар с другите от шайката ви! ***!!! ПУУУ!!!

71

До БЪЛГАРИН 1

преди 10 години

Е как няма да го подкрепиш, нали дава по парче пица и 30 лв. подкрепа до дупка!!!!

70

Българин

преди 10 години

До БЪЛГАРИН 1Хайде сега постановки били, заговор, Сорос - глупости. Волен просто е толкова болен. Болен ***, със свита от простаци и простакески. И това не е първия случай на подобно поведение, че да смятаме че е заговор. Просто си е такъв - откачен. А като ожули двеста грама уиски, работата става съвзем зле. Пияно гномче :).

69

Който иска да спечели малко кинти да се пише "националист" и редовно ще ходи при мероприятия на различни "националистически" партии и организации, и ще взима поне по 30 лв. В момента на мода е Атака, защото е в парламента и има пари (от държавната субсидия).Така че ако на улицата ви пребие "националист" да знаете,че вие лично сте му платили за този бой. Защото от вашите данъци се плаща на партиите,и на политиците.Този също ние го храним.И може да му викаме както си искаме. ***, *** и т.н.

68

0

преди 10 години

До val 789френското аташе псувала всички българиТова да не е селски комплексар като теб да псува веднага на националност. Само това ли измислихте от алкохолизираната ви партийна централа? Отчайващо прости сте и тва е. Главите ви пълни с химии и приматска омраза. А в джобовете 2 лв и спринцовка. Атакисти. Хаха

67

ЕБИСИДЕРОВ

преди 10 години

ДА ДАЙДЕ НЯ МЕН ДА МИ СКОЧИ - 1.90СМ. И 106 КГ. СЪМ И ТРЕНИРАМ ВЪВ ФИТНЕСА ОТ ДОСТА ВРЕМЕ. ТОЗИ ПИНЧЕР С ЕДИН УДАР ЩЕ ГО ПРАТЯ НА ОНЗИ СВЯТ.

66

Харалампито

преди 10 години

Това е поведение е характерно за хора, които се мислят за недосегаеми от закона. На Запад те чака затвор, ако посегнеш на полицай! Възмутително!

65

Анонимен

преди 10 години

СИДЕРСТ , удaрил полицaй , кaкво имa дa се умувa ......зaтвор

64

PTR

преди 10 години

До аптекатаНай-вероятно пие от ''веселите'' хапчета и най-вероятно отдавна е прекалил с дозата.А относно въпроса кои му ги дава...>Дилари на"щастие" има на всеки ъгъл във всеки един град

63

Българин

преди 10 години

До val 789Напротив. Никой друг депутат не го прави. Може да са крадци и лобисти, но се държат прилично на публични места. А Волен просто не го слуша главата. Особено като си пийне и има жени наоколо. Клиничен случай. А свитата му са просто простаци и простакески.

62

БЪЛГАРИН 1

преди 10 години

Интересно защо няма един кадър от поведението на Сидеров в самолета - толкова ли няма някой запис.Тоя бил казал,оная била видяла-малко смешна работа,май целта на занятието е отвличането на вниманието и забрава на стари неща,Бисеров например.То не бяха постановки,сценки и разни селски вечеринки .А отношението на Сидеров и квалификациите към ЖУРНАЛЯТА подкрепям го напълно !

61

ad

преди 10 години

Трябва да се органзизират групи за пребиването на Болен навсякъде в БГ. Т.е. - да има организирани групи във всеки по-голям град и по места да се оказва натиск над местните организации на Ятака.А там където бъде забелязано смешното джудже-да бъде смелвано от бой заедно с гавазите си!!! По подобен начин, организираните групи от граждани трябва да се отнасят и с ромското население-както преди 30 години-където бъде забелязан ром, бой!Следователно отношението към всеки от Ятака и ромите да е еднакво

60

Анонимен

преди 10 години

Употребен и хвърлен на кучетата. Атака вече не е нужна на Доган, има други начини да сплотява електората си, пък и никой вече не вярва в "националиста" Сидеров, не може да е вече заплаха за българските турци, така че Доган ще разтуря седянката Атака, той ги създате, той ще ги закрие. Щафетата се поема от Кунева и реформаторите които ще осигуряват мнозинството на Доган и БСП в следващия парламент . Дано поне Волен е събрал някой и друг милион от измекярстването да не остане на сухо сега.

59

Бай Ганьo

преди 10 години

До val 789 Като се има предвид какъв е интелектуалния потенциал на лицата от Атака - не е чудно - простите хора и вързаните кучета ги хапят.