66

Анонимен

преди 10 години

Заблудата на простият българин е, че патриотизмът се изразява в ксенофобия. Вместо да лаете срещу всички, разчеквайте краката на жените си и почвайте да и правите деца. В тая държава има и други етноси и те не са виновни за това, че в БГ над 200 хиляди двойки са стерилни и че българинът не прави деца. Не само, че не иска, защото гледането на дете е скъпо занятие, а също затова, че е физически неспособен и предпочита да си избива комплексите в кръчмата и след това да пикае/повръща на улицата.

65

Анонимен

преди 10 години

Абе булгурчета, като сте толкова умни що ви е такава скапана държавата? Защо се топите като майския сняг, защо младите ви бягат като дяволи от тамян, защо *** са ви бъдещето?А?

64

До НИКОГА ВЕЧЕ ХУНТА

преди 10 години

Мрън-Мрън-Мрън! Огледай се из Европа и ми кажи, къде не е така! Мед ви капе от устата - да ви даде човек само да плюете по собствената си държава.

63

Тази година

преди 10 години

Тази година се родиха 53 000 бебета, починаха 100 000 българки и българи и емигрираха около 35 000!

62

Анонимен

преди 10 години

Съдбата на ***. Да си *** народ е скъпо удоволствие.

61

Huko5

преди 10 години

Едно време, как са успявали хората да раждат по 5-6 деца? Да не би тогава да се живеели по-богато? Просто сегашната младеж предпочита да виси из интернет (както се казва да сърфират), предпочитат кафенца, цигарки и разни други "удоволствия". Материализма до там ни доведе, да сме абсолютни егоисти и да се чувстваме само тогава щастливи, когато можем да си купим нещо! И така е не само в БГ! А няма по-голямо радост в живота от своя рожбичка!

60

Registriran

преди 10 години

Когато го казва от ефира на bTV проф. Петър Иванов е истина а когато някой твърди, че точно това пише в (планът РАН-ЪТ) това е световна конспирация.

59

гном

преди 10 години

***,платени ,защитаващи която и да е партия,осъзнайте се и спрете да бъдете толкова късогледи ами погледнете картинката в далечен план,защото бъдещето на България не е розово,ама изобщо. Продавате се за жълти стотинки,но бъдете сигурни,винаги идва време когато ставаш непотребен,а всички знаем какво става тогава!

58

neni4a

преди 10 години

Еми нормално. И от тия 4 млн,я има я няма милион пенсионери.Останалото ще са роми ,емигранти и т.н. Но никой не ни е крив. Каквото дробиш,такова ще сърбаш.

57

Анонимен

преди 10 години

Бежанците най-вече са виновни, че българите не правят деца нито могат да ги гледат.

56

M.

преди 10 години

Нямам против да сме 4 милиона българи; Но по-скоро ще са 4 милиона ***...

55

ubbyu

преди 10 години

Раждаемостта е въпрос на манталитет, а не на пари

54

Анонимен

преди 10 години

А кой защитава *** и ги размножава - БСП и Станишев.

53

ХА ХА ХА

преди 10 години

А като се стопиме КОЙ ще храни циганотурците

52

Анонимен

преди 10 години

До момента Орешарски е раздал над 20 млн. лв на ръка на многодетни *** семейства за допълнително стимулиране на раждаемостта им.

51

А1

преди 10 години

Аз съм на 16 години и обичам страната си, тук има някои толкова прекрасни неща, природата ни е невероятна както и има много хляб по земите ни, също така срещнах и прекрасни приятели, които един след друг си заминават още от ранна възраст от българия вече трима.. да не говроя какво ще стане в бъдеще.. аз искам да живея тук и никаде другаде, вече ме е страх от това което предстои ще си остана тук сред ***, а турците ще ни управляват, ще стана шофиор на бус това ли ме очаква?..

50

Анонимен

преди 10 години

Когато ни гонехте си мислихте, че ще ядете по два хляба на ден.Какво стана да не ви приседна..?

49

ИСТИНА

преди 10 години

Герб затриха държавата. Това е простата истина хора.

48

заслужен край

преди 10 години

държава която няма интелегенция, да си почтен е причина за присмех , а дебелоочието и корупцията са начин на живот , държава в която повечето хора са латентни или явни пролетарии искащи всички да са равни, но да не полагат усиля за общото благо , а само за личния интерес, държава в която да си бил доносник не се счита за обида, а напротив, че си работил за "сигурността" , държава в която няма правосъдие и здравна система, държава която не се грижи за децата, а за кучетата по улиците.....

47

Анонимен

преди 10 години

За някои зловеща, за други може би радостна