50

аз

преди 10 години

До Срам за вас!Я ми кажи ти дето те е срам как си представяш въобще нещата с тия навлеци.Искали статут-е и какви права им дава тоя статут.Къде ще намерят работа кой ще им даде те не знаят език а пък да си чул арабин да работи???? а пък онзи ден един казал че държавата трябвало да им дава по 65 лв на ден.Искам да питам кой българин и при това работещ има по 65 лв на ден???

49

ашик

преди 10 години

сега да хванат 200,300 от тях и да ги върнат в Сирия

48

Хайнрих

преди 10 години

Затова бодлива тел около лагера, никакво ядене и вътре хубави камери с приятна газчица за лека нощ.

47

софиянец

преди 10 години

И още нещо- медиите да спрат да пришиват етикета"бежанци" на всякаква нелегална ***, която се довлече в България! Бежанец, медии, се нарича човек, вече получил един от 4те вида международна закрила- статут на бежанец; хуманитарен статут; временна закрила или убежище от Р. България, с административен писмен документ- заповед- от председателят на ДАБ. Липсва ли такъв документ- никое лице не може да се позове на статута на бежанец и да придобие правата на бежанец!

46

imame ideq

преди 10 години

ami sega da b1dat nastaneni v parlamenta na topli4ko gorkite hora mili4ki du6i6ki

45

Анонимен

преди 10 години

Те ще подпалят и държавата ни защото тъка са обучени .Платените участници в контрапротестите тук или там а ние ще ги храним,браним защото тъка ни диктуват нашите "батковци" ДО КОГА.

44

Анонимен

преди 10 години

Я Йовчев, да прати жандармерията да ги смаже от бой тези ***,тези ***.Или ги товарете на вагони и директно в Дахау ,там има едни хубави сгради, с едни високи комини....

43

Злопаметна

преди 10 години

До Rom Balgarin 39Изобщо не обиждам нашите *** - имаме до нас едни мизеруващи, подарявам стари дрехи и обувки, по-читави на децата ми ги давам на съседи-турци, те после подаряват на други и така. Ама тия араби и *** да си ходят! Вместо да бачкат нещо те палатки и къщи палят. Единствено за децата ми е жал, но си имаме собствени сираци за които трябвада се грижим. Тия вносни да ги махат, сори.

42

Гост

преди 10 години

Ами сега ги оставете без палатки. Щом не им харесват - на плочките да спят!Или да им купим еднопосочен билет до родните им места, там да си палят.Днеска палатките, утре нашата черга...И айде сега да не ми се включват големите хуманисти!

41

plovdivski mangal

преди 10 години

pra6taite gi b1rzo v stolipenovo i 6eker mahala pri nas b1rzo tuk e mqstoto

40

йованчо

преди 10 години

Тия *** никой не ги е канил тук, каквото имаме са го получили на добра воля. Получили са подслон и храна. За 5 звезден хотел ли имат претенции. Обикновения българин не получава наготово от държавата нито храна нито подслон. От какъв зор изобщо трябва да получават нещо. Мръсни арабски кучета неблагодарни измитайте се обратно в гадните кочини от които идвате.

39

пророк маке

преди 10 години

идат тежки дни и небето ке похлупи земята и бял прах ке се вее насекъде ке стане студено црън арабин ке продава на пазаро нефт у шишета по 200 грама сал едно вино и ракия ке ни топлятпп за тез дет имат де другите ке дуат супата наздраве

38

софиянец

преди 10 години

Като се има предвид исканията на тази *** за по-бързото получаване на статут- като че ли България им е длъжна да го дава - и аз мисля, че пожарът е умишлен. Ако може , ще подпалят и София - и то с цел по-бързо да им се даде статут. Тези не са бежанци от война- те използват България като вход за ЕС, не го крият, но не разбирам защо искат статут точно от България, а не от Франция, Германия, Ю.К. и т.н.

37

ODESSA

преди 10 години

Решението е ясно. Дране на *** на публично място, и връчване свинската глава а вожда на ***.

36

Rom Balgarin

преди 10 години

do zlopametna !Molq dane ni obijdate romite ! Nie nesme vinovni za vnosa na imgranti ot arabskite strani !!

35

Анонимен

преди 10 години

Какво очаквате от въстаниците-терористи в Сирия, загубили поддръжката на САЩи НАТО, а с това и войната?

34

Надежда

преди 10 години

И още нещо искам да попитам - къде им е благодарността на тези хора, за които ние сме непрекъснато обвинявани, че сме нетолерантни и безчувствени?Аз никога няма да очаквам от която и да е държава да трябва да ми осигури всичко, докато аз не само, че съм влязла нелегално в нея, ами и по цял ден дремя, псувам и се чудя какво още да изкярям. От признателност и улиците, ако трябва ше чистя, но знам ли, че съм в беда и някой ме е приютил, ще съм благодарна за всяка троха и помощ.

33

Анонимен

преди 10 години

Екстрадация! Веднага!

32

huqvei

преди 10 години

Добре се постараха "медиите" да облъчат българския народ, че това били някакви дечица в беда, нооо *** си показаха природата още когато оня маймун наръга десет пъти продавачката. Сега тия подпалвачи да ги оставят да спят на открито - арабелите някой ги е излъгал, че в България ще ги хрантутят, единствения начин да ги откажем да идват тук е с мизерия - поне политиците ни го могат това

31

Анонимен

преди 10 години

До Срам за вас!ти явно не си българин(ка)!! ЗА ТОВА ЩЕ ТИ ГО КАЖА ТАКА__СИК АНА СЪНЪ! СИК БУБАСАНЪ И АРЕ ГИТТИ И СИКТИРГИТ! АНАДЪМ НУ????????