16

До Хахо

преди 10 години

Ами като не им харесва образованието да протестират срещу ръководството и преподавателите си .Нали са автономни.Аха ,само трябва Правителството да подаде оставка и щом бате ви Бойко се върне на власт веднага качеството на образованието ви ще се качи сто пъти.Я отивай да стрижеш калинки ,а не ни говори глупости.Всички знаем защо протестират и кой ги подстрекава

15

Анонимен

преди 10 години

Когато ние протестирахме,преди повече от 20 години,бяхме единни и всички подкрепяха протеста,както обществото,така и преподавателите /които идваха с нас да изразят исканията си/.Днес виждам,че протестират само 10% и освен надписа "Окупация",друго не става ясно.Какви са исканията на студентите и кой ги подкрепя?И до колко е истина,че техните учители не желаят да подкрепят стачката,за да не се излагат за 40-50лв?

14

varg

преди 10 години

До AIMILIVSАз не съществувам.Аз съм демон с 4 очи и две глави.

13

AIMILIVS

преди 10 години

Varg млъкни бе извратено сатанизирано селянче , млъкни да не мина някой път през ВТ да ти извия вратлето и да те подстрижа както е редно.

12

Ами сега

преди 10 години

Ко прайм Станишчо?Гнусното крадливо комунистическо минало срещу настоящата и бъдеща надежда на България.БРАВО СТУДЕНТИ.

11

Хахо

преди 10 години

До: СоциалистИ в крайна сметка си изписал един тон глупости. Прочети статията по-внимателно и ще видиш защо протестират въпросните студенти. Няма нищо общо с политиката, а именно с образованието, тъй като плащат, но не получават полагаемото качество. Аман от драскачи, ей...

10

До Гого

преди 10 години

Гого ,Гогооо.Точна така стана и преди много години.Пак едни такива мърлячи с бради ни обясняваха как сме щели да заживеем по-добре.И какво стана-мърлячите сега са милионери и милиардери ,а тия които им повярваха духат супата.И то само тия ,които имат супа ,че много хора нямат .И хич не ми обяснявай ,че тия не са като ония.Същите са ,само са им деца и внуци.После Гоговците ще се хванат за гегата на някой от тия дето сега ни обясняват нещо за морал

9

феникс

преди 10 години

Как може да сме толкова продажни,за сто лева не можем да се научим и да протестираме,за това има улици и булеварди, а не сградните фондове са за такива мероприятия.Срамота е че и студентите са като ***,не знаят какво правят и ще бъдат използвани както винаги !!!!!!

8

Социалист

преди 10 години

До bashkirchoЩото имам възпитание което не ми позволява да ви пожелая най-лошото! ;)

7

Сф

преди 10 години

Привет на студентите!

6

Анонимен

преди 10 години

Браво студенти, във вас ми е надеждата. Трябва да им стане ясно, че комунисти повече няма да ни управляват.

5

AIMILIVS

преди 10 години

Окупирай ОКТОПОДА !

4

varg

преди 10 години

Като ви влязат няколко димки да не се страхувате да излезнете.

3

bashkircho

преди 10 години

До СоциалистTi shto si oshte jiv?

2

Гого

преди 10 години

Браво, с вас сме! Да пометем ЧЕРВЕНАТА ***! Да разтурим и *** НА ПЕЕВСКИ, която се размириса пред президентството. БАРЕКОФ - ВЪН!

1

Социалист

преди 10 години

Браво на децата. Само пак не разбрах какви са им исканията за оставка!? Правителството трябва да спре държавните субсидии щом тези *** не уважават българското образование! "Държавна поръчка" означава нуждата на държавата от даден специалист а платени протестиращи вече си имаме в протеста ДАНСwithme така че драги студентчета - НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ВАС! Ходете си на село!