229

Анонимен

преди 10 години

АБЕ ТУЙ НЕДОНОСЧЕ ДЯНКОВ ТАКА СТЕГНА КОЛАНИТЕ, ЧЕ МНОГО ХОРА УМРЯХА ОТ ГЛАД - ВИЕ СТЕ ДОЛНИ ЦИОНИСКИ *** !!НАРОДЕН ЛИНЧ ЗА ВАС И ВСИ4КИ ДЕТО ПРЕДАДОХА НАРОДНИЯ ИНТЕРЕС И ДОКАРАХА ЗА ШИСТОВ ГАЗ ДА КРАДАТ И ДА УБИЯТ ПОЧВАТА И ЗЛАТОТО И ГОЛЕМИТЕ ВЕРИГИ ДА ИЗСМУКВАТ ПЕЧАЛБАТА ОТ БЪЛГАРИЯ. ДОЛУ НА ПЛАНЪТ РАН -ЪТ.ВСИЧКИ ЕДИНОДУШНО ЗА ПЛАНА СИДЕРОВ.САМО ТОЙ Е ПРОТИВ ЗЛОТО -МВФ, СВЕТОВНА БАНКА, ЕС И НАТО А ДР. СА ПОДКРЕПА НА ЗЛОТО. ЕЙ БЪЛГАРИНО ИМАШ ГЛАВА НА РАМЕНЕТЕ НЕ ЗА УКРАСА САМ ПРЕЦЕНИ !!

228

САМО ГЕРБ

преди 10 години

Какво сте ревнали срещу Герб и ББ бе серсеми?! Но по времето на ГЕРБ и финансова стабилност запазихме и заеми не се теглиха толкова и Евро-проектите вървяха и се строеше здравата! А при тия нещастници от БСП - какво се строи?! А....питам, какво се строи?! Но ще запеете друга песен, щото сега тия бор4ове дето ги теглят пак ние ще ги връщаме....а те ще си ги разделят помежду си....за какво мислите взеха властта по най-долен на4ин и сега не искат да пускат кокала?! Черна болест да ги пресе4е от БСП

227

Анонимен

преди 10 години

По времето на Бойко така и не се разбра какво стана с ония тонове злато и платина който изчезнаха от склада на митница София. Изглежда има още такива складове за крадене че се редят пак на опашка за тях.

226

Анонимен

преди 10 години

Никой не те и кани!

225

да-да,ама не

преди 10 години

Аз пък мога да се радвам...ГЕРБ не са и никога вече няма да бъдат на власт.

224

Истината

преди 10 години

Аз съм герберастче и силна ДС мене ме е родила; с грубост, с крадене обилно мойта Партия е сила. Аз съм герберастче. Обичам наште планини застроени, крадец да се наричам - първа радост е за мене. Аз съм герберастче зловонно, в край злокобен аз живея, всичко българско и родно плюя, мачкам и пилея. Аз съм герберастче и расна в дни немили, в срамно време, син съм на змия опасна, син съм на будистко племе.

223

Българин

преди 10 години

Ние се задушихме от стягане. Стегнете го Вие. В парламента не да ми са праят зимали те 2000лв заплата... а че участват в 20-30 комисии за което им се плаща. А че по сума пера им идват безочетни пари с които разполагат. Рушвети и % от сделки. Кой трябва да стяга колана? Майките дето им се подигравате с 200-300лв. или бабите и дядовците заради които имаме държава малко или много. Стига с това стягане.

222

Бръчков

преди 10 години

Мутро престъпна , от жалък мутрак , което се вижда от снимката с Венци Стефанов и Пашата , как можа за 3,5 година да направиш разрухата , като непрекъснато си оправдаваше безсилието с предишните ....Жалък си ...Къде си господин Йосич ?

221

Анонимен

преди 10 години

гнусни и наглино бългорина е доказал своята глупост- те затова са нагли ако беше народ на място тия *** отдавна да са в екарисажа

220

струяр

преди 10 години

По стар пожарникарски тертип Боко поддържа огъня, та никави улики от управлението му да не останат и след това да дойде на бял кон.Да, но коня му ще изгори в този огън докато дойдат изборите и той няма да се класира. Амин!

219

Д-р Уотсън

преди 10 години

A на теб кой ти каза,че ще бъдеш пак на власт,на врачка ли ходи?След като преживяхме твоето бездарие и неграмотност,всичко друго е по-добре.

218

BGN

преди 10 години

по думите му по времето на ГЕРБ са строени магистрали на цена 3-4 млн. на км, а в момента се строят на 16 млн. на км и то от бюджетни средства.А бе селоо, нали южната дъга на София 3 км 40 милиона струва !!!

217

BGN

преди 10 години

Тоя при втори мандат, недай боже, от глад ли ще ни умори, заради неговите колани ???Трябва да има за полети и премии, нали ............

216

no

преди 10 години

Най-добрия ученик на ГьобелсРодоотстъпникЧерна касичкаРушител на българското (общество)?????????????????Журналисти - защо продължавате да му се кланяте?

215

десен

преди 10 години

Кога българите ще разберат ,че боко е *** комунист ,накичен с десен етикет . Румен Петков първи тръгна да го защитава ,когато излезе досието 'БУДА '.

214

Анонимен

преди 10 години

дее .. ба и широкия специалист от медицина през икономика и пътно строителство .. тоя е луд бре ...побърква хората още повече ..

213

Бобий

преди 10 години

Аз смятам, че Делян Пеевски и Искара Фидосова трябва да се вземат и да създадат семейство. Те са себеподобни и ще стоят страхотно в някой кафез в зоопарка.

212

ДЖАМБО

преди 10 години

Ама кой ти каза че пак ще вземеш власта, много ти се иска ама мечтата ти няма скоро да ти се осъществи. Погуби малкия и средния бизнес. Не те бива даже и в опозицията не ставаш бате бойко за политик освен пожарникар

211

121

преди 10 години

Защо си въобразява, че пак ще ни управлява. Той просто не вижда как никой не го иска. Кое е сринатото на държавата. След него трябват години за да се вдигнем отново. И се прави всичко възможно това да стане, но ГЕРБ правят всичко възможно за да попречат.

210

Революционер

преди 10 години

Държавата ще бъде в неплатежоспособност след мандата на тройната коалиция. Трябва да е някой луд, че да иска да управлява след това. Явно Бойко ще е този лудия, който ще трябва да обяви фалит на държавата.