153

Анонимен

преди 11 години

Пчеличката мая дали би се подложила на детектор на лъжата с тези си твърдения?

152

161

преди 11 години

Какъв ред е въдворил този *** комсомолец Жан ? Що вярвате в комунистическата пропаганда, бе хора :) Виденов беше един тотален неудачник и типичен червен апаратчик.Честен човек по онова време в БСП нямаше.

151

maroder

преди 11 години

тая овца *** явно добре знае някои тарифи - имам още двама приятели и се чудя как ли ще ни таксува

150

И герберастите знаят

преди 11 години

Не съм фен на комунделите, но Майчето Манолова е и по-умна, и по-смела от Боко и Цеко взети заедно :)

149

Анонимен

преди 11 години

До безпартиен, абе оказа се, че жан виденов е най-честния политик, злед него започна разграбването, те за това и го накиснаха, защото се помъчи да въдвори някакъв ред

148

Citizen

преди 11 години

Червената кокошка пак кряка. Тя не може, и не да проумее, че хората протестират, защото им е писнало от такива пионки като нея и от техните кукловоди. Колкото до заплащането на протестиращите-недопустимо е конспиратор като нея да се изпусне за тарифите на техните "котрапротестиращи".

147

x_lunatic

преди 11 години

"Ако това ще внесе спокойствие, приемете, че аз съм предложила Делян Пеевски за председател на ДАНС". Тая овца дава ли си сметката, че такова изказване трябва да и коства политическата кариера. Директно оставката трябва да следва.

146

Митър

преди 11 години

До eehaПросто е платен

145

Червените термити

преди 11 години

Това, което ни готвят от Позитано 20, е в пъти повече от всичко видяно след 1989г! Чака ни Белене, Южен потоп, празна хазна, безкрайни дългове, разпиляно население, глад и ердоганово образование! Червените термити вече загризаха бюджета и затрептяха със знаменца на връх Бузлуджа, за наша сметка! Докога ?

144

не е истина това

преди 11 години

Това посмешище е върха на наглостта ,същата безочливост и темерутщина като на С.С. и Л.М.. Начина по който отговарят всички на този въпрос,показва само едно: подиграват се с хората,все им е едно какво ще кажат.А по повод коментара за протестиращите - нямам думи!С доказателства другарко Манолова се излиза пред народа в нац.медия! Вашия е платен,нашия -не,вашите автобуси са организирани, нашите -не,това е върха на арогантността и!

143

краят на БСП

преди 11 години

Това е краят на БСП, такава каквато я познаваме. Това, което може да очакваме оттук нататък, е още по-крайно отрицание на това управление и разширяване на обхвата на протеста, защото на все повече хора им е ясно, че това е една самозвана власт, която настоява, че по някакви причини всички трябва да и се подчиняват.

142

еуропата

преди 11 години

До ОтегченДоказателства има, ама никой не им обръща внимамние (странно защо?) - колко хора по тв-то си признаха, че им е плащано - я от атака, я от герб.....

141

Прокурор

преди 11 години

То е ясно е,че ако ако има уред за измерване на наглостта, то тази ще го счупи.Ако досега имаше данни за плащания на протеста нали ТВ7 "със силата на СИ ЕН ЕН"щяха да ни проглушат ушите.Журналистическите разследвания засега ловят Атака.Както и на изборите.Нищо,че БСП и ДПС искаха прокурори да разрешават СРС-тата по избори,а не съдии/сети се от първи път защо/, пак само ДПС бяха уличени в търговия с гласове.

140

червени боклуци

преди 11 години

Наесен ще ви изгонят с камъни и дървета. Старците и бабките пред НДК, на които плащате по 35лв. на ден, няма да ви спасят. Волен вече си намери маса, под която да се скрие. Търсете си маси да се криете и кой да ги държи над главите ви.

139

Samuilov

преди 11 години

До BorokaВиждам, че си много светнат.Кажи Борока, каква е тарифата на Манолова

138

??

преди 11 години

моля, ако някой знае къде се дават пари, за да се протестира, да сподели... ама не такива абстрактни понятия като в ГЕРБ, в БСП и пр... по-точно, име и ГСМ-то за да се запиша и аз. няма значение в кой протест ще е ... :) .... еб***л съм ги всичките са един дол дренки, докато парите са си пари!

137

ист

преди 11 години

Другарко Манолова много ми липсват ПЕТНОТО, ШАМАРА, ДРОГИРАНАТА И ОНЗИ С ПРАШКИТЕ,Поканете и Митю ПИЩОВА. БСП не плаща на контра протестиращите -те са на заплата

136

Анонимен

преди 11 години

До Omnia MeaЕ за това сме на тоя хал. " ЗНАЯ със сигурност, че им е платено - чух го от лелята на приятел на неин колега" хахаха . Жалка работа. Научи се да мислиш а не да вярваш на слухове.

135

ostavka

преди 11 години

Toq spermoqd kak ne go e sram

134

ЛЯВ

преди 11 години

До Анонимният 113 и 126Как така "Харесвали ни или не", по какво ще се различава от предишнот? И как се излиза от блато влизайки в друго? Защо една "престъпната клика на Борисов и Цветанов" трябва да търпим друга на Станишев, Манолова, Пеевски, Местан?