14

бъдин

преди 10 години

Работата стана:***........хурки..........кабагайди.................

13

11111

преди 10 години

A?!!?? Тоз елемент, от снимката, не трябваше ли да е зад решетките??!! Аз подкрепям протеста, но ако действащи в момента политици се слеят с протестиращите, на момента се отказвам от проетста! Не искам стари к...ви в нов бардак!!!!! Не ми допада, да излезе на края, че който протестира срещу правителството, е за герб. Що за лъжа е това?!!! Който протестира е недоволен от всичките, които днес почнаха работа и се държаха като в детската градина, смяххх

12

възмутен

преди 10 години

Този индивид, който пращаше полицията с бутонките напред да рита и блъска протестиращите февруари месец, призовава полицията да внимавала! Е....и и нагляра! И на всичкото отгоре обвиняем! И като гледам как им се радват - те не се и крият де, тези хора трябва да са прибрани в кауша! А за "интелигентите" с веригите и ръкавиците просто нямам думи! Долу протестиращите продажници!

11

rumen221

преди 10 години

До СалахадинПриятелю,- Първо - Отвари си един файл.- Второ - Запиши си мислите по дадена актуална тема (ако можеш да уловиш такива в празната си глава...)- Трето - Ако темата е актуална *** ще ти "повдигнат топката" и трябва само да забиш гол....-

10

Анонимен

преди 10 години

Румене ти си неква платена *** и форумен лакей.Как го съвместяваш това нормално човешко достойнствтво незнам.Хавани учи нещо, намери си работа за възрастни.Това копи пейста по форумите е за нискоквалифицирани, безпереспективни *** или 15 годишни ***.

9

анонимен

преди 10 години

простотията няма граници,тези хора не разбраха,че само с дивашки викове,оставка,никой няма да я даде,защото те не казват какво искът.

8

rumen221

преди 10 години

Организацията на ГЕРБ нещо куца...- Метежа, само с "красиви" ***, нещо не върви... Къде са наистина най-ревностните партийни членове та ГЕРБ - къде се бави ТИР-а с прасетата, февруари успя да пристигне навреме, сега нещо да не се е счупил...?.

7

Монархист

преди 10 години

Смешен, противен, *** народ. Това сте вие. Тия некадърници ви тъпкаха 3,5 години, обясняваха ви за коланите докато тайно си пишеха бонуси, очерняха опечалени семейства, а сега ги подкрепяте. Вие сте... просто нямам думи. Гнус ме е от вас! ГНУС!

6

Само не разбрах

преди 10 години

къде се бави ТИР-а с прасетата, февруари успя да пристигне навреме, сега нещо да не се е счупил?

5

Водния мс

преди 10 години

тоя кат Ал Бънди

4

rumеn221

преди 10 години

А как само обичам да правя вувузели!!! Ммммммммммммммммм!

3

Анонимен

преди 10 години

Abe Rumene kak pod wsqka statiq uspqwa[ da pi[e[?

2

ТРУХИЛьО

преди 10 години

***.....

1

rumen221

преди 10 години

Командването на протеста вече не е по-добро от това на полицията - Буда изрева Избори веднага и Буда-лите изпаднаха в хистерия и искат власт, ВЛАСТ ВЕДНАГА и на всяка цена и няма да се спрат пред някаква си кръв или трупове!Браво на Ц.Ц. и шпиц-командата на Румен Николов Пашата!- "Мирно протестиращите", красиви софийски "интелигенти" разкъсаха загражденията около Парламента, но за сега метежа им е жалка пародия- В борбата си за власт, ако трябва, като в Сирия, труп върху трупа ще се редят!Гарантирано от ГЕРБ!.