77

Монархист

преди 10 години

Очилатия с тънкото гласче трябва да бъде издирен и приведен под отговорност за всички безумия, които свърши за онези 3,5 години, през които беше на власт. Няма по-голямо лицемерие от това да обясняваш на хората, че трябва 'да стягат коланите', а подчинените ти да си пишат бонуси към заплатите в особено големи размери. За такива неща в страни като Китай и Япония директно те убиват на място без да ти се обясняват много-много.

76

Аз

преди 10 години

До 909Ние го оценихме! Върна ни 20 години назад, ето това направи. А на такива като тебе трябва да ви е ясно, че ако трябва за *** и *** ще гласуваме, но ГЕРБ втори път на власт няма да допуснем! Капиш?

75

ИСТИНАТА

преди 10 години

До mataoПич не се излагай имам приятел който държи хотел на морето ... всичко до края на август му бе резерве още юли , обади се на негов приятел , че ми намери апартамент за почивка.Преди 10 дни се прибрах в София , бях две седмици по морето , беше фрашкано с туристи , не може да се разминеш от хора , а ти ми говориш , че не вървял туризма .Обиколих цялото южно черноморие и мога да ти кажа , че е пълно навсякъде и в Созопол и в Сл Бряг , Несебър и Лозенец - това го видях с очите си.

74

буркан

преди 10 години

Mерките на Дянков за затягане на колана са толкова строги,че българският пенсионер яде кебапче само по избори

73

бъдин

преди 10 години

до matao:Чуждестранните туристи ги прогони простата, алчна мутра Бай ***!Ще ги търсим туристите от едно време, ама няма да ги намерим!

72

Shop

преди 10 години

Айдеее... кутевистът дето ми дублира профила пак се събуди. А добрутро!

71

Shоp

преди 10 години

На 59 години съм. От комунистическо- селско семейство. Липсва ми Живковия режим. Тогава се правехме че работим а те ни плащаха макар и със заеми от МВФ и СБ. Харесваше ми идеологията на нашата партия БКП чийто ревностен член бе и Г-н Борисов "След нас и потоп" Харесваше ми че Живковия режим реши да интегрира *** като ги насели смесено в блокове с Българи. Харесваше ми всичко в БКП. Затова реших да гласувам за ПП. Герб защото виждам в нея наследник на нашата партия- по идеология и морал !

70

У

преди 10 години

Нагъл до мозъка на костите си. Някой ден и на тебе ще ти щракнат белезници будО . Ти ни върна 20 години назад ***. А на хората, които гласуваха за теб - един голям среден !!! По нисши същества от симпатизантите ти няма никъде. Но то какъв е овчарът, такива и овцете - ПРОСТИ, КРАДЛИВИ, ЛИШЕНИ ОТ ВСЯКАКЪВ ИНТЕЛЕКТ *** !!!

69

Shоp

преди 10 години

Като координатор на полевите командири на стотиците мобилизирани герберски отряди искам още 1 път да ви предупредя всички вас- бедняци,бачкатори,безработни и *** на обществото. Изобщо не си помисляйте да подкрепяте правителството с мандат на БСП. Защото това наистина ще бъде ужасния край за всички вас ! Есента ще бъдете неутрализирани- и политически,и икономически и физически. Тогава ще разберете какво означава Герберска мощ ,сила и мачкане ! ГЕРБ- ПОБЕДА !

68

Гошо... Tъпото

преди 10 години

До mataoКои чуждестранни туристи са прогонили протестите? Тея, дето се редеха на опашка да посетят Народното събрание и БАН ли?

67

viktor.stоichеv

преди 10 години

На есен и аз излизам вече на протестите защото ми писна ! Искаме си Герб на власт,искаме си Държавните поръчки, искам отново да пиша фиктивни фактури по ДДС и да си правя по 10- 12 000 лв. на месец !Вече 4-ти месец откакто дойде това правителство на Орешарски съставено от технократи и експерти и спря финансовите измами и източването на бюджета ,моите пари започнаха да привършват!Ще се наложи да си търся работа,а аз не искам да съм като вас простолюдитето ! Само Герб и Оставка

66

у лево

преди 10 години

Василев , още ли си тук ..Волен те чака на четвърти километър ...Кажи какво се е променило с новите управляващи , тиквата не управлява сега , кажи какво изпълниха сегашните , че нещо обещанията им бяха големи , но къде е минималната заплата от 1000 лева на Волен или 250 хиляди нови работни места на Сергейко .Айде къш , че от цялата работа ДПС си назначиха областни управители в цяла България и има заместник военен министър и половината министерства .

65

защо

преди 10 години

Защо ни наказват,като всеки Божи ден ,ни навират в очите и занимават с глупостите на тая проста Тиква!?Явно има доста *** мазохисти за да му обръщат внимание на глупостите ,които плещи постоянно!

64

tuttt

преди 10 години

истината е че комунистите всичко което правят е да крадат .... който не го вижда е изключителна заблуден

63

Анонимен

преди 10 години

*** почват крьв да пикаят май.аиде бегаите у с.корея.

62

matao

преди 10 години

До ИСТИНАТАДаваш ли си сметка първо, че протестите прогониха чуждестранните туристи, спадна приходът към туризма, съответно много хора останаха без работа именно заради това. Говоря в частност за туризма, защото с това се занимавам, но колеги в различни сфери, са ощетени по същата линия. Как тогава очакваш да намалее безработицата и да се увеличат доходите?! хайде малко логика да вкараме, а не празни заучени фрази. И как ще ни приемат в Шенген с тия пияни маймуни, скачащи в центъра на София?

61

Анонимен

преди 10 години

Посмяхме се,хайде в леглата,"честни "българи,да ви обезчестим.

60

Shop

преди 10 години

До Гошо...ТъпотоГерги, какво ти стане, бе...ти вече не запецваш, да не си ПОУМНЕЛ? :))) Я кажи каква е твоята програма? "За Путину", may be?

59

Анонимен

преди 10 години

*** теб в селото не те искат ти поповата къща търсиш

58

909

преди 10 години

Ще дойде време, когато ще оцените какво е направил Дянков.