79

xqzt

преди 10 години

Само каква радост около Драгия Лидер. Ще помислиш, че е настъпило второто идване на Христос. Това ни е проблема на избирателната система, че всичко се върти около имиджа, човека на плаката, името, а не хората, които стоят зад него. Това за съжаление обаче скоро няма да се промени.

78

nikolay.ivanov11

преди 10 години

Повече от ясно е , че мутрата Боко използва и непозволени средства, за да се върне като управляваща вихрушка в парламента. Жаждата му за власт е вече пословична и напъните му от отчаяние няма да спрат.

77

бесепар

преди 10 години

немогат за нищо да го пипнат затова,ако имаше нещо досега щяха да му разкажат играта,но тия сега са най големите ***,съжалявам че съм гласувал за тях

76

Анонимен

преди 10 години

А такаааааа.А протестите нали бяха спонтанни и неорганизирани,че доже и срещу ГЕРБ.Хайде сега да чуем "умните ,красивите и интелигентните"-ще помогнете ли на ГЕРБ да се връща на власт .Няма нищо лошо и не боли-просто си признайте-плащат ни от ГЕРБ и за това надуваме свирките и думкаме тъпаните

75

прав си Б.Б.

преди 10 години

Браво,Бойко!Това,че не сме непрекъснато в нета/като платените турско-червени драскачи/незначи,че сме малко.Напротив.Милиони сме.И това скоро ще се разбере.Точно от това се страхуват червените путури.Малко им остана.

74

viktor.stоichеv

преди 10 години

Полудях честно ! Откакто ни махнаха от власт май ще трябва да работя,няма вече лесни пари ! Луд съм и не издържам ! Искам пак да дойде Герб на власт,искам крадени пари. ! Искам пак Герб на власт затова утре всички на протеста.

73

Big Bad Wolf

преди 10 години

Как се казвал фейсбука на Бойко Борисов - *** тефтер.

72

viktor.stоichеv

преди 10 години

Като координатор на полевите командири на стотиците мобилизирани герберски отряди искам още 1 път да ви предупредя всички вас- бедняци,бачкатори,безработни и *** на обществото. Изобщо не си помисляйте да подкрепяте правителството с мандат на БСП. Защото това наистина ще бъде ужасния край за всички вас ! Есента ще бъдете неутрализирани- и политически,и икономически и физически. Тогава ще разберете какво означава Герберска мощ ,сила и мачкане ! ГЕРБ- ПОБЕДА !

71

Ghero

преди 10 години

""Може би тогава си е мислил, че подобен мек човек ще бъде послушен"Аааааааааа, разбра ли сега чрез какъв критерий Бойко ги назначава пешките.Визирам *** како перфектен пример.Ццццц, как можахте бе българи, как можахте да изберете такъв нечовек.

70

Коста Илиев

преди 10 години

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, супернагъл! ..Този наглец; превърна политиката в празнодумие, патологичен популизъм и махленско заиграване, вместо да се засрами и наведе главата, продължава да чете морал. Просто без коментар нататък.

69

Егон

преди 10 години

Бойко, стига си призовавал само, ами поведи хората лично. 1/4 от избирателите ти да се вдигнат за часове ще падне правителството. Какво толкова го мъдриш трети месец вече? Като подаде оставка за два часа се напълни центъра със симпатизанти. По данни на полицията, а както вече знаем тя дели винаги на три и тогава обявява, е имало над 7 000 човека. Никакъв фейсбук, никакви медии. Излизаш най-отпред с плаката. Това е начинът да се бутат комунисти.

68

viktor.stоichеv

преди 10 години

Аз също ще гласувам за нашата партия - ГЕРБ. Защото от всички лидери на партии нито един от тях не е бил член на БКП освен Борисов. Нито Станишев,нито Костов, нито Местан, нито Сидеров.....А моя идол Бойко бе член на най- ортодоксалното ядро на Ком. партията- БКП/болшевики/. Затова всички ние последователи на Брежнев,Сталин,Че Гевара,Андропов и Черненко ще гласуваме за нашия кадър - Бойко Борисов. Той даде пример на всички като отказа да се деполитизира и напусне БКП . Само Герб,само БКП

67

ТОМА НЕВЕРНИ

преди 10 години

бОРИС(ЛА)ВОВ,КВА МОНИКА,КВИ 5 ЛЕВА,ЗАМЪЛЧИ КАТО ЦЕЦО КРАДЕЦО,И СЕ ПОКРИВАЙ,ЧЕ ТЕ ПАЗЯТ С НАШИТЕ ПАРИЦИ ГАВАЗИТЕ,*** НЕ ЩОТО СИ БИЛ ПОЛЕЗЕН НА СТРАНАТА СИ,А ЩОТО СИ БИЛ БАНДЮГА,И МИНАЛОТО ТИ МРАЧНО ТЕ ДОГОНВА

66

Анонимен

преди 10 години

Тая баш Мутра си е направо за наказателно преследване!Да дойде на Каракольовата дупка да видим дали ще бъде пречистен с това си телосложение. в Бог вяввя , а лочи и пости не спазва.А,какъв красавец беше? Маса народ от МВР- жените изпонаказа като гл.секретар на меверето.

65

АНТИМУТРА

преди 10 години

Този защо не с повдигнати обвинения още могат да му се повдигнат поне 2 сериозни за момента!!!Защо този не е в ареста като цветанов ДОКОГАААААААААААААААААААААААААААА!!!!!

64

Анонимен

преди 10 години

"Независимите" протести ;)...

63

Do MaTPoca

преди 10 години

Сега като погледнем назад не мислиш ли, че наистина сме останали само лош матрял в България? Когато го каза бях в Хамерика и си помислих тоя как обиди всички в БГ, каза им го директно в очите. Доста смелост трябва да кажеш истината в очите на човек от който зависиш (не че ние не заслужаваме този шамар). Сега след като живея в България от няколко години мисля, че това не беше обида а истината от която бягаме от много време.84

62

Анонимен

преди 10 години

Всички Герберасти да се мобилизират на протест, че Ония даже и фейса са му хакнали на тиквата.

61

681

преди 10 години

този не е държавник и никога няма да бъде доказва го всеки път с тъпите си изказвания !няма интелектуалния багаж да управлява

60

АНТИМУТРА

преди 10 години

Най-големия *** Борисов така ще е записан в историята. На всички негови слуги душите им отиват директно в ада за вечни временна да се мъчат! Те повечето са антихристи но като пукнат ще разберат, че Ад има!!!Борисов да е съден и осъден на разстрел в Китай и вече да е изпълнена присъдата!А тук в България най-големия *** се разхожда на свобода спокойно!!!!!!!!!!!!!!