34

Баба Генка

преди 10 години

Що не ми се връзва логиката, американците надъхват останалия свят да мине на зелена енергия "фотоволтаци и ветрогенератори", а водят войни за петрол?

33

Атакист

преди 10 години

до 32Тя Русия щото е неспособна затова хамериканците се изпонасраха, когато руснаците нападнаха Чечня и само ги молеха да се изтеглят от там. Що великите хамериканци не нападнаха Русия тогава, както нападнаха Сърбия заради Косово??? Те хамериканците направят ли пък някоя глупост и да ударят някоя руска база в Сирия по погрешка ей тогава ще видиш какво правят руснаците.

32

тъп и прост

преди 10 години

ДЕТО Е МИНАЛ АМЕРИКАНСКИ БОТУШ, ТРЕВА НЕ НИКНЕ!!! ЗА СПРАВКА1.ВИЕТНАМ2.АФГАНИСТАН3.ИРАК4.ЛИБИЯ5.ЕГИПЕТНО КАЗАНО Е - КОЙТО СЕЕ ВЯТЪР ЩЕ ПОЖЪНЕ БУРИ!!!

31

Анонимен

преди 10 години

Защо не се пробват да сменят и Путин! Вероятно са готови да ударят и Русия?

30

Анонимен

преди 10 години

Американците правят каквото си искат и постигат целите си,защото Русия е тотално неадекватна,неспособна и в "невъзможност"да защити интересите си.Кажете какво защитиха руснаците през последните няколко десетилетия?Вече са ала-бала...гнилото на портокала.

29

АНТИМУТРА

преди 10 години

Браво само така!!!Несменяемите Кадафи, Хюсейн и Асад станаха сменяеми :DА Иран и несменяемия им Аятолах кога !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28

Анонимен

преди 10 години

ПЛЮЕТЕ ПО САЩ А ВСЕКИ ГЛЕДА ДА БЯГА ТАМ,СЛАВЕЙКОВ- НЕ СМЕ НАРОД А ***

27

Анонимен

преди 10 години

Не приличат ли САЩ на Нацистка Германия?Хитлер също е имал добри намерения!!!

26

!!!

преди 10 години

Явно бързат много заради голямата финансова катастрофа която се задава в страната с голямата печатница на банкноти. А и желанието на 20 щата начело с най-големият / Тексас/ да се отделят от съюза / защото са донори / изправя на нокти властта и се търси панически изход от ситуацията.Да не ги споходи сивил уор 2.

25

Асад да не чака !

преди 10 години

Президента на Сирия още тази вечер да нареди рекетен обстрел на американските ракетоносачи. Така или иначе черно-сините афроамериканци ще нападнат страната му. Руснаците и китайците да помогнат с каквото могат - самолети, ракети, ядрено оръжие, жива сила, логистика... Асад да не чака, а да започва !

24

boyko_stoew

преди 10 години

Употребата на Химически оръжия е Пореднатата Измишлиотина и Оправдание на Американските Агресори за НАМЕСА В СВТОВНАТА ПОЛИТИКА.БЕЗ РЕШЕНИЕ НА ООН,акциите на САЩ и Веикобритания срещу КОЯТО И ДА Е БИЛО ДЪРЖАВАса ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ

23

Кирил

преди 10 години

Много ми е интересно,ако се докаже че химическите оръжия са използвани от бунтовниците,дали т.н."световна общност" ще призове за "ограничени удари" по базите на бунтовниците и силите които ги подкрепят"с една дума,ограничени удари по Вашингтон,Париж,Лондон,Рияд" и т.н.Или няма логика във въпроса ми???

22

NIKO11111

преди 10 години

Ционизмът и сатанизмът, скрит зад фасадата на някакъв измислен обществен строй, наречен демокрация, която никой не може да обясни какво представлява всъщност, се готвят чрез най- верните си слуги САЩ, Великобритания и Франция да наложат окончателна световна доминация и да скършат последните съпротивителни сили на разумните хора.Не се радвайте за това, световните евреи пъклено се готвят да превърнат 99% от населението на света в свои безгласни и бедни слуги.Ционизмът е малкият брат на комунизма

21

Анонимен

преди 10 години

СМЪРТ НА БАШАР АСАД

20

boyko_stoew

преди 10 години

Пак се размърдаха Собствениците на Военно Промишлените Комплекси.Републиканската им *** в американския сенат ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ВОЙНА.Война ,която е Режисирана от 10-на СВРЪХБОГАТИ,които искат ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА.Малко История:ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА е Непосредствен резултат от СВЕТОВНАТА ДЕПРЕСИЯ през 30-те години.Свръхпотреблението е заменено със други харчове-ЗА ОРЪЖИЯ.

19

Анонимен

преди 10 години

Колкото и технологии да имат, морал нямат ли ... махайте тая армия, не забравяйте ,че ръката държи оръжието...

18

художника

преди 10 години

Някой знае ли за какво се трепат в Сирия? Избиват се цивилни, майки, деца, старци. Трябва да се спре тая касапница и все едно, кой ще го направи. Един народ да се избива взаимно, това не е нормално, не е човешко....Спретееееееееее !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17

Путин

преди 10 години

Ще смачкаме жалките западни плъхове,Башар !

16

Анонимен

преди 10 години

Ционистите и сатанистите във форума отидете на контролен преглед при психиатъра си.

15

Анонимен

преди 10 години

До vargти вземи се удари в стената