183

Мафиотп

преди 10 години

До Sv.Боко мутрата и орешарски са еднакво противни, но боко мутрата се показа като човек и подаде оставка, а тая марионетка, без глас и без лице, а комунистическа ***, е захапал кокала и не си обира крушите, защото и него не го ще народът, освен ***, които не се броят

182

хахо

преди 10 години

Управляващите загубиха доверието на мнозинството. Както и да го усукват никой не им вярва.

181

Darwin

преди 10 години

193 Как не ви е срам да говорите глупости. Въплащението на мафията в момента е във властта. Мафия, каквато половината държави от третия свят не са виждали. И ни се подиграва ежедневно с явни действия и популизъм базиран на кръгла нула. Явно 500 години са си изиграли ролята добре, народът е по смирен от овца, повечето от хората подкрепят от комфорта на дивана пред телевизора.

180

typipros1

преди 10 години

До Sv.Кат неискаш бойко ши пълъчиш Сидерож ага

179

lpp

преди 10 години

Ммм страшно умиление .. Позабравен рапър,с провалена кариера,пенсионери,с объркано и неадекватно мислене и подкупени протестиращи,искащи да изкарат някой лев,ако не са подкупени баща му или дядо му са върли комунисти,а той няма собствено мнение и разбира се знае това което му се каже .. жалка картинка. На това ли се радваш,*** ?

178

Г.О.

преди 10 години

Чудя се и се мая тука, кой е "по- добрият" вариант правителството да е толкова нагло, че изфабрикува толкова подписи или наистина да има толкова много заблудени, които да го подкрепят?

177

VANIA

преди 10 години

ХАХАХАХАХА!МНОГО СА СМЕШНИ ХОРИЦАТА!

176

georgi.ishkitiev

преди 10 години

смешници !.. подиграват се с цялата държава и правят разни евтини номерца, за да замажат очите на хората.

175

бъдин

преди 10 години

Разберете:Ако от Комунистите имаше файда, всички евреи щяха да са ***!!

174

Сотир

преди 10 години

самото присъствие на мишо ла*нара говори достатъчно :)Много ме кефи и логиката всичко против правителството платено от герб, но всичко "за" израз на отговорна и чвстна гражданска позиция.*** отново успяха - разделиха и владеят!

173

typipros1

преди 10 години

И аз подкрепям Орешарскимного ми хареса идеята за 1 милиард (особено ако има някой промил и за мен)

172

Анонимен

преди 10 години

Примиерчо взимай си тези които са се подписали за теб и вземи себе си качвайте се на летящата чиния и излитайте за марс. ще ви се разкажи играта писна ми от всички *** във власта и около тях.

171

Анонимен

преди 10 години

Може ли бабички и *** да ни решават бъдещето.Който не е гласувал да мълчи

170

Мафиотп

преди 10 години

Финансовият министър Петър Чобанов на практика косвено потвърди информацията, която първа и единственаъ тиражира АФЕРА, че президентът Росен Плевнелиев се готви да наложи вето върху актуализацията на бюджета. Както още снощи писа АФЕРА Плевнелиев изчаква официиализирането на закона и моментално ще му наложи вето, за да угоди на кръговете, които го ръководят, да удължи протестите и да се впише в тона на ГЕРБ и Борисов

169

Sv.

преди 10 години

Аз също съм зад Орешарски! Не искам Боко мафията пак за премиер!

168

Мафиотп

преди 10 години

Край на отвратителното криене на Сидеров под масата с въздържане от гласуване- при прегласуването или Атака ще гласуват заедно с БСП и ДПС и ще покажат на България и Европа, че са една чума с 3 глави, или пак ще се въздържи от глас, за да падне хунтата и да измие малко позора си.

167

sostin

преди 10 години

Мишо Лай.ара е представителя на червените бабички ахахахахахааааааааааааааа, смеееееееееееееех ..........ей жалки сте бе

166

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н 179,Ако вярно сте фен на Орешарски и сте ИТ спец, при това 30-годишен, Ви съветвам да отидете на контрапротеста. С Шамара сигурно ще сте единствените там под 65 години, ама поне ще ви дават по телевизията. Даже и интервю ще Ви вземат сигурно, рязко ще се отличавате.

165

Анонимен

преди 10 години

И на снимката се вижда какви са гласоподавателите на бсп-Мишо *** от Варна.Смърт за изчадието бсп-дпс-юруш

164

Иван

преди 10 години

до 173: И защо всички които са против Орешарски трябва да са гербери.Ако имаш гънки можеш да помислиш.За Орешарски може да са и много гербери които са доволни от 2 лв намаление на сметка за ток или че 200-300 000 българи с ниски доходи ще получат някаква помощ.А останалите 6.5 млн българи.И колко години ще се лашкаме между шуробаджанащината и ДС.И понеже не блестиш с ум да ти кажа че за последните 23 години това е най некадърното правителство което работи да се хареса на една шепа хора