263

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Дебилни сме целият народ,че търпяхме Боко и компания да се разхождат с държавните и военни самолети като с...файтони,да държи народа на празна...ясла,но да сме...финансови отличници в ЕС,а сега за Боко да се плаща по 40 бона всеки месец за неговата лична...охрана.Наистина сме...дебилни,тази нагла мутра да ръси мозъци и да се прави на...император на народен гръб.

262

Анонимен

преди 10 години

ето го истинскиа провокатор и манипулатор, как само излъга нагло че срещу него са излезли 1500 човека и той подаде оставката. дано хората не са заправили че той взриви българия с протести във всички градове със стотици хиляди протестиращи и че на 19-ти февруари полицията гонише и биеше по улиците всеки които е със шапка или качулка, и че ЦЦ полудяваше че неможеше да им види лицата и накрая обощи че протестиращите са наркопласьори и криминални типове.

261

Некъф Човечец

преди 10 години

"40 дни дебилност на управляващите" и 1240 за Борисов! Остават ни още 1200, така ли да разбираме титана на съврмието ни?!

260

чичо Жоро

преди 10 години

Я тиквата научил още една "сложна " дума. По какъв ли повод я е чул?

259

Анонимен

преди 10 години

Определението "***" важи за теб ГОСПОДИНЕ!

258

Анонимен

преди 10 години

Тоя черен *** като го видя и лошо ми става . А неговата олигофрения 3 години и нещо, за нея нищо не казва.

257

Анонимен

преди 10 години

Беше ме срам да гледам как на толкова интелигентни хора им разбиваха главите, как бутат кофи за ***, как барикадират парламента, изреди той.???????????????????????????????

256

Анонимен

преди 10 години

Абе този,защо не е в затвора,ами ръси акъл ,че и от моите данъци го охраняват???Не искам с моите пари да охраняват мафиоти!!

255

ДДД

преди 10 години

Борисов е прав! В България сме свикнали политиката да е само наглост, ограбване и добро ораторство за наивници. Поне ГЕРБ правеха много повече въпреки леко наглото поведение на фин. министър. Да не забравяме, че не е лесно да получиш постна пица в разгара на световна фин. криза.

254

БоцаТик

преди 10 години

Само СРЕТЕН ЙОСИЧ може да спаси България.

253

Протестиращ

преди 10 години

Тикво Борисова, а ти къде си? Защо така страхливо се изниза от парламента и само дрънкаш пред разни медии и се криеш зад охраната си? Твоята кратуна искам да строша с едно паве, както и тези на твоите депутати от ГЕРБ. Ти и твоето управление носите основната вина за тежкото положение през цялата 2013 г., както и за това уродливо настоящо правителство и парламент. И имаш наглостта да дрънкаш и да се асоциираш с нас протестиращите, с цел максимално да се възползваш, мафиотче недно!

252

Tales

преди 10 години

Следователно щом твоята голяма ***@ глава е здрава тя няма нищо общо с интелигентността! И наистина няма щом подстрекаваш народа и го вкарваш в батака! Не съм *** и никога няма да бъда, но и не мога да гледам как някакъв си пожарникар - четворен агент разпалва огън! И Бойко, изглежда че не си разбрал и като пожарникар, че огъня може да промени посоката си и да се обърне срещу теб! Боко, Бокооооо....палачинката има две страни, че и трета...

251

t0read0r

преди 10 години

До bariera_61ти разбираш ли изреченията на борисов? българският език не му е силната страна, трудно му е да ги формулира от начало до край.. като вземе някой като теб да ми казва за думите на ББ, сякаш ББ има мисъл, теза и способноста да я изкаже. не знам какво си чул и разбрал но най-вероятно си се объркал

250

Бръчков

преди 10 години

По-голям *** от Тиквата Бойко в съвременната ни история няма ! И какво прави сега , като е залижил на жепа платени провокатори - да доведе на всяка цена страната до дестабилизация с надеждата да заграби властта отново , но това никога няма да се случи !!!

249

Другарююююю Б.

преди 10 години

*** си беше и *** си остана.Ти другарю комунист Бойко Методиев Борисов, думичката срам знаеш ли какво означава?

248

labec

преди 10 години

Време е за оранжевата гвардия.

247

HETO

преди 10 години

На всеки е ясно, че за всичките ни политици важи приказката - "хвани единия, удари другия". Иска ми се най-накрая всичките тези малки, мижави, нищо не правещи по цял ден парламентарчета, да се хванат за гушите и да си изкарат кирливите ризи пред народа! А от тях, ще има много - защото всички са там, където са, само с мисълта за собствено облагодетелстване, а не за да служат на народа - КАКТО СЕ КьЛНАТ!!!

246

momata

преди 10 години

Po golem ;***.ot BB ne se e rajdal.

245

Ивета

преди 10 години

Кой говори за дебилност?!!!

244

Анонимен

преди 10 години

Тиквата се притесни, че ако дава още пари на протестиращите няма да му останат за *** на изборите.