176

Chikatilo

преди 10 години

до 208....колко удобно са били ступани павета на площада защо ли? Комунистите са ги струпали защото са очаквали и са знаели какво ше стане...да могат после да кажат ...Ето бият ни'' Всичко е такава долна инсинуация а те са царе на инсинуацията това умеят най-добре....

175

Анонимен

преди 10 години

На снимката позира щастлива, защото знае че ще стане така известна.Пък може и депутатка да намаже.Но за слава на всичко е готова, иначе я чака живот на ***.

174

митко

преди 10 години

Орешарски настъпи яко мафията , всеки ден искарва бакиите на Бойко и няма да спре, а и за това Бойко ще плаща яко защото ще е първия мин. председател в затвора. Борисов е най- голямото зло за България, а и тези двеста човека който го подържат- *** от протеста.

173

просто аз

преди 10 години

До ChikatiloНе обиждай човека. Няма нужда да организираш хиляди.Нужно е да организираш няколко стотин, в единия случай да поведат хилядите, в другия случай да опорочат протеста на хилядите. Целта в крайна сметка е една и съща.

172

t0read0r

преди 10 години

До Spiroза сметка на това ти постваш по два пъти. контролиращите герб пропагандата толкова ли са ***, да не виждат, че постваш по два пъти с цел бързо правене на нормата. такива комунисти сте вие герберите. червени до мозъка на костите.

171

Анонимен

преди 10 години

Лицата от снимките, приличат ли ви на нормални работещи хора? Абсолютно неграмотни изражения, някакви момиченца които нямат 18 носят плочи, изобщо картинка. За сметка на това пък обаче са достатъчно реакционно настроени. Някой здраво ги манипулира, но с толкова умствен багаж няма как да се досетят, а и нали събират парички за август на морето.

170

Kreti

преди 10 години

Целта малко кръв да се пусни се получи добре, ГРОБ потриват ръце , явно парите за депутатски заплати и протести свършват и са атакували снощи. Итересно ми е кой плаща на онзи с рояла да свири пред парламента и кой е стоварил рояла там , човека бил от габрово. А да се предизвика меле стигат и 10 *** полицаите няма да седят и да гии бият, но *** е че явно са атакували и после са се крили зад жени ГРОБАРСКА страхлива работа.

169

t0read0r

преди 10 години

само не забравяйте едно - като се върне Боко и сложи за шеф на данс някоя жалка калинка - пак на площада! нали ние сме срещу всички изцапани - СС, ББ, АД..

168

Революционер

преди 10 години

След такъв кървав протест правителството трябваше да си подаде оставката, но явно ще я подаде по насилствен начин чрез убийство! Искам да пия вино от черепите на това правителство и да им нося труповете като трофеи!

167

Chikatilo

преди 10 години

до 196...дам ясно е че си платен драскач прави си няма нужда да го казваш....кой ше организира толко хиляди бе ***? Ти го ......в кратуната празна ти го ....

166

Анонимен

преди 10 години

БРАВО на протестиращите! Само така! Всички сме с вас! Това е вече будно общество и гражданска съвест! Драскачите против - скрийте се! Ако не сте платени още по-зле за вас! Явно живеете добре щом пишете против протеста!

165

АнтиКаруцар

преди 10 години

Трябва да има промяна в България, но протестиращите май и те не знаят какво искат. Те 40 дни си пиха биричката и кафенцето, а като се сетиха да правят протест и първото, което измислиха е да извадят плочките от тротоарите, сега кой ще плаща за техните глупости. А за полицейския произвол нешо са се объркали, май не са виждали в други страни как се разправят с хора, чиято единствена цел е да рушат. Питат ги какво мислят за актуализацията на бюджета, те гледат тъпо, протестират само за протеста.

164

Ghero

преди 10 години

174Ма то е ясно като бял ден, че всичко е организирано. Да, има и някой заблуден който откровенно отива да протестира, но повечето са дирижирани.Няма алтернатива и те самите не са способни да създадат таква. Ясна е целта, да се върне техният господар Бойко Борисов.Десните винаги са имали такава робска психика, винаги са искали един "водач" който да им казва какво да правят, как да ми мислят, винаги са искали някой лидер който да обоществяват.

163

Хан Крум

преди 10 години

При ББ ли беше полицейската държава?Кога когато комунистите са на власт не са били хората? Я си спомнете *** българи с къса памет? Винаги когато са били на власт са разпръсквали мирно протестиращи пенсионери, учители, студенти а когато *** излязат с колове и брадви и крещят смърт на българите - комунистическото упраление оттегля поли3аите от улиците и "скромно" мълчи.Но всеки *** народ си заслужава червено-турско-***-еврейско управление.

162

просто аз

преди 10 години

До realistИли лъжеш целенасочено, или си се заблудил много сериозно. Разликата между протеста февруари и този е само една. Февруари месец протеста започна платен, сегашния започна спонтанен. Това име единствената разлика, целта на плащащите и в двата случая е една и съща, просто изпълнителите са различни, като за последното не съм убеден на 100 процента.

161

Chikatilo

преди 10 години

НИКОЙ НЕ СЕ Е ОСИРАЛ ТОЛКОВА МНОГО ЗА ТОЛКОВА КРАТКО ВРЕМЕ АМА НИКОЙ ! тИЯ ШЕ ВЛЕЗНАТ В РЕКОРДИТЕ НА ГИНЕС ЗА НАЙ-НЕКАДЪРНИ ОТ НАЙ-НЕКАДЪРНИТЕ !!!

160

Chikatilo

преди 10 години

до 188....Абе къде е ВОЛЕН ? Май е напълнил гащите от страх...или е за ПИЦА?

159

Атакист

преди 10 години

Този на снимка 10 под въздействието на един качак и 5 бири му говори БУДА от отвъдното.

158

Chikatilo

преди 10 години

до 186....По-добре отколкото лидера ти МЕстан да ти го слага ***...или ти резани ги папаш?

157

гербист столичан

преди 10 години

Нека да фъргаме камъни, да ломим павета и плочки, докато Фърндъкова ни разрешава и допуска нашия произвол, нека да го правим. Добре е че полицията само гледа, ние да си протестираме и да си искаме Бойко да се върне. До тогава да трошим и да ломим, да фъргаме и да правим панаир.