158

Атакист

преди 11 години

до 170Няма да има ОСОБЕНА полза казваш? Това означава че признаваш, че ще има ПОНЕ някаква! Или пак не си съгласен?

157

Колецо

преди 11 години

Таих надежда до последно че детето ще се оправи но уви...Господ прибра бедната душица.Дори не мога да си представя какво им е на родителите му...Няма наказание което да изкупи вината и болката причинени от този *** !

156

Теди

преди 11 години

Почивай в мир, малко ангелче! Тоя изверг ако не нашето правосъдие, поне Господ да го накаже. Силно се надявам да не му дадат нищожните 5-10 години, заслужава доживотна!!!

155

Kaleko Aleko

преди 11 години

И още нещо, г-н Атакист,Нека го приемат този закон - ок. Но Ви уверявам, че ако състоянието на съда и полицията остане такова, от него няма да има особена полза. Просто ще се повишат тарифите по веригата.

154

чарли

преди 11 години

До 153 как да се обезопасят спирките:-да се изградят стоманобетонни бункери.-около спирките да се поставят противотанкови препятствия.-най добре да премахнем спирките за да останат само безсмъртните да си карат спокойно колите с около 160 километра в час.-не разбрах каква е вината на държавата,че някои е карал пиян.

153

Анонимен

преди 11 години

Искам доживотен затвор за пияната ***-двоен УБИЕЦ !Но като се сетя за случая с пияния кънкьор,едва ли!Пък и бакшишът тука е ФЕН с червена фанелка и петолъчки по нея...Гад ***!Уби две красиви цветя Бог да ги прости милите и съчувствия на близките им!

152

777

преди 11 години

Доживотен затвор ! За да се стреснат другите *** по пътя !

151

Анонимен

преди 11 години

Душица :( Тоя изверг не го виждам как ще живее с тази мисъл.Дано получи това, което заслужава!!!

150

:'(

преди 11 години

Почивай в мир, мило детенце!

149

Иванов

преди 11 години

За убийците по пътищата - до живот! Макар, че много по - добре е да се набиват на кол! Като видиш така една редица от колове край пътя - и ще имаш едно наум. Отпусни *** на газта - ще закъснееш с няколко минути, но може да спасиш живот!Избивайте си комплексите за малоценност в спортната зала, а не на пътя! По - добре за вас и за другите около вас!

148

Kaleko Aleko

преди 11 години

Г-н Атакист,Аз казвам, че като начало съдът и полицията трябва да се вземат в ръце и да започнат да действат. На оня *** в Катуница, който нарочно прегази с буса си човек, му дадоха към 15 години. За добро поведение може и по-рано да излезе. А това си е убийство отвсякъде, че и планирано на всичко отгоре, както се оказа. Свидетели - бол. И какво? Справедливата ни система му дава цели 15 години. Че даже му ги и намалиха - отначало бяха 18...

147

EVERLAST

преди 11 години

R.I.P.:(

146

Революционер

преди 11 години

Този таксиметров шофьор заслужава доживотна присъда. Това е най-справедливото наказание!

145

аз

преди 11 години

милото детенце ;(

144

Атакист

преди 11 години

до 150Ясно и, ти не искаш такъв закон защото не вярваш че кокошките ще ги вкарват в панделата, а оня с връзките ще мине метъра.Сигурно обаче ще поискаш да има доживотен затвор за каралият пил и убил детето ти? Или понеже сега не ти е на главата, казваш че няма смисъл от такива строги мерки?

143

Кирил

преди 11 години

Бог да прости милото детенце .Защо бе хора защо избиваме децата си на 33 г съм и като прочетох се разплаках в Офисът ми ! Не желая да коментирам повече от това! ПОКЛОН пред теб мило ми детенце.

142

Анонимен

преди 11 години

Че шофьорът е виновен,няма спор,но и държавичката ни в лицето на т.нар.компетентни органи също има вина.Всяка година по спирките се случват идентични трагедии,които би трябвало да мотивират горните да предприемат превантивни мерки,като обезопасят поне спирките.Но не!

141

Анонимен

преди 11 години

Бог да прости малката душичка!

140

Анонимен

преди 11 години

Една бесилка на мястото на катастрофата и го увесете тоя ***! Ние сме *** и нагъл народ не сме дорасли за европейски ценности! Да се върне смъртното наказание иначе няма управия.

139

Kaleko Aleko

преди 11 години

Г-н Атакист,Махнете ги глобите за паркиране, забравил някой да си пусне фаровете или няма триъгълник. Глобявали са ме 50 лева, че бях минал на жълто. Еми, платих си ги, макар че ме бъзикаха "Абе що не му каза на тоя да почерпиш". Тук говорим за това, че за далеч по-сериозни неща човек може да се измъкне срещу определена сума. И говорим за това, че дори ченгето все пак да те арестува, просто се разбираш с някой "нагоре по веригата".