58

Анонимен

преди 10 години

Най-тъжното е, че допускаме писоарни метли, като тази, да ни дават акъл и да оракулстват като Пития. Лично бих пожелал да е права, но за съжаление ЕС има нужда от нас, а не ние от тях. Ние сме гарантиран заемополучател и сигурен пазар за тях, тук влиза 1 евро, а при тях се връщат 3 - погледнете търговския баланс. Това е.

57

yyy

преди 10 години

това е възможо. ако продължавате да се държите безотговорно и чрез улицата да вземете властта.

56

Анонимен

преди 10 години

Балканските държави трябва да създадат свой собствен съюз, а не да разчитат на ЕС или Русия, които ни ползват като пешки за техните си интереси. Но това няма да стане, поради това че все още не може да преглътнем гордостта си. Може би след следващата война...

55

КАЛОЯН

преди 10 години

ДРУГАРИ ОТ ДЕСНИТЕ ДВИЖЕНИЯ И ПАРТИИ ДО КОГА ЩЕ ВЪЗГОРДЯВАТЕ И ЩЕ СЕ ПРАВИТЕ НА ИНТЕРЕСНИ !!! ОБЕДИНЕТЕ СЕ ВСИЧКИ ГЕРБ ,СДС , .... ВСИЧКИ И РАЗКАРАЙТЕ КОМУНИСТИТЕ ОТ БСП,ДСБ И АТАКА ОТ ВЛАСТТА !!! НЕ МИСЛИТЕ ЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ ИЛИ МИСЛИТЕ САМО ЗА СЕБЕ СИ !!! ПРЕГЛЪТНЕТЕ СКАПАНАТА СИ ГОРДОСТ И СЕ ОБЕДИНЕТЕ !!!

54

ОСТАВКА !!!!!!!!!!!!

преди 10 години

Аз никога не съм вярвал че ще кажа браво на Кунева.

53

752031

преди 10 години

До HCDV!Ако това за арсена е истина - искрено се извинявам .

52

Анонимен

преди 10 години

И какво хубаво видяхме от тоя ЕС другарко Пръмова ,защо същия тоя ЕС не се намеси когато милиони испанци,французи,пуртогалци и гърци излизаха да протестират ,не се намесиха ,защото управниците там са от послушните ,а явно сегашните в България не са ,затова са тезиизказвания на посланници и платени протести от Сорос , а щом това правителство на Орешарски е неудобно за юдо-масонските *** от ЕС и такива като Сорос ,значи правиетлството си е много читаво..

51

Анонимен

преди 10 години

Не съм фен на Кунева, но това, което казва, може да се очаква. В дните около обсъждането вече се говореше за прилагане на всички възможни средства или нещо подобно за решение на ситуацията в страната. Германия и Франция, каквито и интереси да имат, също така имат доста добър опит с протестите и посланиците им могат да видят много добре дали става въпрос за терористи или за нормални граждани на площада.

50

Анонимен

преди 10 години

Аз нямам против да излезем от ЕС - какво има там? некви безумни правила без логика?!? майната им на ЕС

49

HCDV!

преди 10 години

до 752031Не става въпрос за инертните материали.Причината е във водоемките, от които жителите на града консумират вода, защото тяхното състояние е под всякаква критика, а жизненоважната течност е замърсена с арсен.Колкото до това чия собственост е завода - наскоро четох, че Прокопиев (той сега се крие в Сингапур) го продал на немци, но може и да не е вярно и още да е негов.

48

Джедай Мастър

преди 10 години

Тъпесата Кунева се опитва да драматизира и да плаши с неща, които няма как да се случат. Да се пръждоства с останалите крадци и мошеници като Плъха, Будата и Феса!

47

Анонимен

преди 10 години

Мястото на България не е в европейския съюз, за съжаление. Не може хората, които са те *** векове наред изведнъж да ти станат най-добрите приятели. Германците едит път опитаха да превземат Европа чрез сила, сега отново го правят но чрез икономическа зависимост. Всичко друго е ала бала.

46

az-

преди 10 години

Кунева плаши :)))Ми с тоя фейс няма как да не плаши :)))

45

Анонимен

преди 10 години

До az-много сте *** - по *** и неграмотен народ, с робска психика няма - ужас, нормалните и умните отиват в "гнилата европа" - дано да ни замразят и да не могат оттук да излизат неграмотни и прости хора

44

q

преди 10 години

Боли ме фара за ЕС и за Кунева и за най-големите олигарси който ни викат да се справяме с "олигархичния модел"... *** EC

43

Анонимен

преди 10 години

Не мога да разбера как, ако падне правителството на Орешарски, страната я очаква колапс, а ако ни спрат фондовете и ни замразят членството нищо няма да се случи - даже по-убаво щело да бъде... Може би към друг съюз искаме да се присъединяваме - СССР!!!

42

752031

преди 10 години

До HCDV!Каолин е Българска публична компания. И добива на инертни материали едва ли води до "злокачествени и други кръвни заболявания?" Кажи го на тия дето ти пишат постовете

41

торбалан

преди 10 години

ух до сега ,която и империя да ни е завладяла все се е разпаднала .....!!!ама сега нхе знам коя ще е по напред : евросъюза или щатите...!!!

40

za prostaka

преди 10 години

До val 789Prostacite si ostavat prostaci..nqma zna4enie kade se namira balgariq,no ima hora za koito e vajno

39

Бо 5

преди 10 години

До val 789А може би си стоиш същия щото по принцип не ти пука :)