26

Анонимен

преди 10 години

Поздрави и от Велико Търново. Ние сме със кмет от Герб и хората са много доволни. Дано и при вас стане така.

25

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ ЗА КОЙ ПЪТ БИЕ БСП? СТАНИШЕВ ЩО ОЩЕ ТЪРПИТЕ? НЯМА ИЗБОРИ, КОИТО ДА НЕ Е ЗАГУБИЛ! НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ОТВРАТИ ОТЯВЛЕНИ СИМПАТИЗАНТИ НА СОЦИАЛНАТА ИДЕЯ С НАГЛОТО СИ, ОТВРАТИТЕЛНО ПОВЕДЕНИЕ И ГАДНАТА СИ, НАДЕБЕЛЯВАЩА МУТРА. САМО ЛЕЛКИТЕ ОТ СЕРГИИТЕ ГО ХАРЕСВАТ.

24

Иван

преди 10 години

И тук е мястото и времето Румен Петков да излезе и да каже "Няма избори които БСП да не може да загуби".....

23

Анонимен

преди 10 години

Еееми....тЕ т"ва е. Кой как си го напра"и....

22

Възмутен

преди 10 години

Егати наглата мутра , ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ВАРНЕНЦИ

21

Сергей

преди 10 години

Все пак е наш човек,наполовина братушка.

20

Peshonizer

преди 10 години

Айде, очаквам протестите :) Иначе сте просто лицемерни ***.

19

Анонимен

преди 10 години

АЙДЕ ДРУГАРЮ СТАНИШЕВ, И ТИ ДРУГАРКО МАНОЛОВА! ТИЧАЙТЕ ПРИ ЦАЦАРОВ! ТОЙ ЩЕ НАМЕРИ РЕШЕНИЕ!

18

Анонимен

преди 10 години

Егати политическата чалга. Тоя е ученик на Киро, сменя партия и кръвна група за секунди само и само да се нагоди на место... Тя Мара кварталната ги разказваше такива: "Аз нищо не права- те мъжете сами идат при менье". Та и тоа мекия където го огънеш, той там остава. Ей ВарнЯ емахте си бамата на красивия град и заради дъжда предния път 1000 оправдания намерихте да не настинете- е сега ще ви лекуват докато сте здрави- честито, поредния хамелеон си насади яйцата на главите ви- чешии чешии, охааа!

17

До graywatchЧе кирето третия му мандат беше като подкрепен от ДПС - виж в сайта на ЦИК - още ги има архивите от изборите 2007ма :)))))))))))) Кирето само от Атака не е бил подкрепян - беше областен от СДС през 1991-2... после знаем :)

16

Popai

преди 10 години

Сега некадърника Станишев да си изува потурите и да се хвърля с *** напред за да запушва издънената амбразура на комунистическия бункер, но отвън са фесовете и *** им карабини висят до коленете, ще го е-бат много, но ще бъде морален победител!

15

БГ

преди 10 години

Варна не вярва на сълзи.

14

До graywatch И точно 4тия мандат когато беше подкрепен от ГЕРБ го изгониха с камъни.... Защо ли не стана по-рано? И защо ГЕРБ подкрепиха човек подарил морската градина на ***?

13

Баста Оставка

преди 10 години

Стига сте вречили оставка. Като ви влезе грездена до гърлото, започнахте да вречите. Гласувах за Бозов, но далече повече уважавам тези, които са гласували за Портних, защото не са пихтиести амеби като негласувалите. В техните глави има асоциация, разсъждения, а във вашите такова нещо липсва. И не ми излизайте с пениза за "негласувалите противници на новия кмет " . Независимо че гласувах за господин Бозов, приемам господин Портних като новия кмет на Варна. Толкоз . Робът си остава винаги роб.

12

ххххх

преди 10 години

Борисов доста е крал щом има *** да плати на *** във Варна да изберът неговия човек.То за това намаляха протестиращите в София.

11

Зимата да мързнеш, да правиш гладни стачки, да се заливат с бензин хора и да се подплават - всичко това за да свалят кмет издигнат от ГЕРБ.... и след 6 месеца да си изберат пак кмет от ГЕРБ. Ш*бан народ, друго обяснение няма!

10

Пламене, Пламене..... защо запали себе си, Варна трябваше да запалиш...

9

Йово

преди 10 години

Варненци по улуците се палеха, викаха против ГЕРБ и *** до преди няколко месеца и сега какво стана пак си избраха ГЕРБ и *** затова да им е честит новия кмет от групировките ГЕРБ и ***. ЧЕСТИТО ВАРНЕНЦИ.

8

Анонимен

преди 10 години

Това ще се повтори и на парламентарните избори - ***, крадци, марионетки и нагли далавераджии ще бъдат предложени от олигарсите на хората да избират и контролираният избор ще бъде сведен до наш хора и наши хора. После се чудят чужденците защо не сме искали да гласуваме е ми като няма за кой и не дават законово да влезнат нови хора ... скапана държава, без кървав преврат няма да я бъде!

7

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Много...пухкав ми се вижда този новоизпечен кмет. Такъв явно е необходим на...силите зад него,а не на варненци.