83

anton.kutev

преди 10 години

до ДивХуйаз пък ще накажа теб

82

ДивХуй

преди 10 години

Аз ще накажа безотговорните майки!

81

anton.kutev

преди 10 години

другари, не се карайте, протести ще има за всички от сърце

80

Анонимен

преди 10 години

ВЧЕРА ЕДИН ПРОТЕСТИРАЩ , ЖИВЯЛ Ч ГЕРМАНИЯ КАЗА, ЧЕ СИ СЛАГА ТАПИ В УШИТЕ И СПОКОЙНО СИ НАДУВА ВУВУЗЕЛАТА. А ДЕЦАТА НА ПРОТЕСТА, ПОМЪКНАТИ ОТ ГЕРБЕРСКИТЕ КАЛИНКИ, КОИТО СИ ПАЗЯТ СТОЛА И ХЛЯБА- ИМАТ ЛИ ТАПИ В УШИТЕ И КОЙ ЩЕ НАКАЖЕ БЕЗОТГОВОРНИТЕ МАЙКИ, ПОДЛАГАЩИ НА ЗВУКОВ ТЕРОР ДЕЦАТА СИ, ВЪВЛИЧАЩИ МАЛОЛЕТНИ В ПОЛИТИЧЕСКИ АКЦИИ, ИЗЛАГАЩИ ЖИВОТА ИМ НА РИСК ОТ ХВЪРЛЕН КАМЪК ИЛИ БУТИЛКА ? В ИМЕТО НА ХЛЯБА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ МАЛОЛЕТНИ.

79

1

преди 10 години

До Rommel,този таманго мисли за малките деца на тиквата,то вече детето е пораснало,и отлетяло в чужбина.

78

Анонимен

преди 10 години

ЕЙ, КОЙТО МИ Е СЛОЖИЛ МИНУСИТЕ- ЕЛАТЕ И ВИЕ ДА ЖИВЕЕТЕ НА ШИШМАН ДА ВИ ПИТАМ КАКВА ЩЕ Я ЗАПЕЕТЕ !

77

Христова

преди 10 години

Московскиии, това било тероризъм, а днешното арестуване на журналист пред очите на децата му заради простотия какво е беее?!!! Ай и вас да ви започваме, че нещо май си въобразявате, че ви мислим да сте от друго тесто! Всички сте еднакви!

76

Анонимен

преди 10 години

Ашкосун моме, одрало си кожата на баща си! Гееерб!

75

Rommel

преди 10 години

И аз имам малко дете. Не е ли тероризъм да се унищожава и ограбва умишлено бъдещето му? Щом е избран за депутат ще ходи на работа и ще работи ползу роду. Ако не иска, да напуска, ще дойде друг. Аман, как пък само правата на депутатите трябва да се спазват. Сидеров имал депутатска карта и може да си прави каквото ще. Аз пък имам лична карта на гражданин на България и ЕС, която ми дава правото да не ми накърняват достойството, да не ми нарушават правата и свободата на изразяване.

74

Natural Dialectics

преди 10 години

Тишина бе *** долен !

73

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен50 бабички + оня *** с райето дето го бутат във всеки протест :-)

72

Дъщерята на Бойко

преди 10 години

На мен татко Боби ми каза че идва моето време да управлявам овцете наречени незнам от кой и как Народ?!Иначе аз съм в USA и не съм малко дете а голямо момиче на 24 години което троши наред -ЧЛЕНОВЕ-(уча Право).Неразбирам Московски какви малки деца вменява на татко Боби?Иначе тук при Обама съм супер.Много е як живота защото всеки месец татко ми изпраща по 100 000 лева окрадени разбира се от вас туземското население което трябва да стягате коланите защото е криза и трябва да сте все така Глупави!

71

Анонимен

преди 10 години

АЗ ПЪК ПИТАМ- ПРОТЕСТИ СЛЕД 22.00 ЧАСА НЕ СА ЛИ НАРУШЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД И ОТКЪДЕ-НАКЪДЕ АЗ НЯМА ДА СПЯ ПО ЦЕЛИ НОЩИ ВЕЧЕ 3 СЕДМИЦА И ДА ХОДЯ НА РАБОТА НЕДОСПАЛ, ЗАРАДИ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ПИЯНИ. ПИСНА МИ ВЕЧЕ !

70

Анонимен

преди 10 години

Щом не ходите на работа, върнете субсидията, освободете охраната на тиквочите и не участвайте повече в избори, тъй като не се знае кога точно Парламента ще ви е угоден, за да влизате в него!Работодател са ви хората, които са гласували за вас и точно те ще ви искат сметка, защо не ходите на работа.И разбира се, че искат от Краля-Слънце, тъй като останалите сте безмозъчни зомбита и от вас нищо не зависи!

69

anton.kutev

преди 10 години

Московски, каи честно, Борисов с Лилето не му ли се стои в Парламента, специално шоу ли има нужда някоя да му прави? :)

68

do 59

преди 10 години

До ГражданинПротестите са под прозорците на МС, НС и партийните централи.

67

anton.kutev

преди 10 години

между другото, сори че пратих хора да протестират при положение, че човек докато е в Брюксел не може да ходи в парламента в София, ама ние на Позитано нали не сме много умни

66

sostin

преди 10 години

До АнонименСега не е , но Доги беше депутат има няма 20 години а последните 8 не е стъпвал в парламента, незнам даже дали е полагал и клетва.......нооо като се има в предвит че човека е хидройнженерствал.......може да не му е оставало време за парламента...

65

anton.kutev

преди 10 години

Московски, аре не се излагай, кви малки деца ще има Борисов, нали първо трябва да реши с коя е, с Лилето ли, с някоя своя отдавнашна чалга мечта или с някоя по-интелектуална мечта. Сложна работа. А ако междувременно не го домързи да влезе в парламента, може и да повярваме, че е опозиция. Или някоя мацка специално тр. да го заведе за ръчичка, аре стига се излагали

64

aphrodite27

преди 10 години

До Анонимен 80Искаш да кажеш, че някой е идвал в дома ти да те нарича дезертьор или да те кара да ходиш на работа ли???