199

Милев

преди 11 години

Дааа...И с просто око се вижда, че от ден на ден броя на протестиращите рязко намалява.

198

varg

преди 11 години

Аз съм герберастче и силна ДС мене ме е родила; с грубост, с крадене обилно мойта Партия е сила. Аз съм герберастче. Обичам наште планини застроени, крадец да се наричам - първа радост е за мене. Аз съм герберастче зловонно, в край злокобен аз живея, всичко българско и родно плюя, мачкам и пилея. Аз съм герберастче и расна в дни немили, в срамно време, син съм на змия опасна, син съм на будистко племе.

197

kloko

преди 11 години

kakvi protesti be te ne se sabirat hora dori kolkoto agitkata na loko sf a ni zanimabvat s gluposti!v koi gradove ima protesti

196

Анонимен

преди 11 години

Бракя ***, тая лисица Спонги се опитва да ни открадне протеста! Подставено лице на оня *** Костов и на Рамаданчо! Долу синьото единство на комунистите!Ние сме ДИМ НАД ВОДАТА! Ние сме тъмем виолет! КАЙМАКА НА КАЙМАЦИТЕ! Само Герп!Смооок ин д.е ооотър!

195

ДГД

преди 11 години

Бойко: Студенти, ставайте овчари!Колкото и да го отричате помагате само на тоя *** и на никой друг !Товарищ Бойко, вы большой художник!

194

Анонимен

преди 11 години

Тъпите платени протести нямат никакъв шанс с тези 1000 души на Буда и Лостов хахах

193

nedjlko.grozev

преди 11 години

НЕ ИСКАХМЕ ТАТО,НЕ ИСКАХМЕ ЦАР!НЕ ИСКАХМЕ ТЕХНИЯ ВЕРЕН ПЪДАР!СЕГА ОРЕШАРСКИ Е ПРИЦЕЛ НА ФАРС!ЩЕ ИМА УГОДА С ЧОВЕЧЕ ОТ МАРС!!!

192

ognyanz

преди 11 години

До Viki123: Има нещо, което се нарича бизнес среда, и за него също правителството също има готивност да работи, но но е към средносрочните мерки. Така че на зима наистина може да получиш само два ореха в повече, но това е по-добре от това да са с два по-малко. Поне тока ще е с 5% по-евтин.

191

Р.Илиев ДО СПОНГИ

преди 11 години

ТОВА Е СИСТЕМАТА НЕ МОЖЕШ ДА Я ПРОМЕНИШ А ПРИ МЕН ПРОСТО КЪСМЕТ КАКВО ДА НАПРАВЯ

190

Свята Истина

преди 11 години

Какво искате? За какво протестирате? Не е ли това което искахте още преди 12 години когато повярвахте на слави трифонов? Искахте Цар и дойде? Искахте да се върне бай тошо и дойде барабар с феса ? Искахте кумир, който говори тарикатски облечен в самочувствие, символ на власт и мафия ??? КАКВО ИСКАТЕ СЕГА ?Нека всеки един да погледне себе си и погледне властта... виждате ли нещо несправедливо?

189

Анонимен

преди 11 години

До vargпишеш си и си цъкаш плюсчета...добре е...

188

varg

преди 11 години

3000 човека са точно 9 блока.

187

Фют

преди 11 години

От мазето на 20 номер са съсредоточили барабанен огън с/у герб. Началника ви Кирчо Контрабандата обаче нещо е пообъркал направлението. Общо взето на никой не му пука за герберите. И Лиленцето изгониха от протеста. Така,че споко. Герб няма да се върнат на власт. Но и Гея,Бея и Злодея няма дая помиришат скоро с тези делаверки под масата.

186

искам

преди 11 години

Аз пък искам да остане това правителство...напролет(който е оцелял) ,ще виеме като карпатски вълци,само,че ще е късно...няма нищо чудно за ситуацията в страната..всичко си е напълно заслужено,гербове,бсп-та,атаки,и най вече дпс-та,това не са и партии,това са частни сдружения създадени с цел лично облагодетелстване,доган добре знае,че падне ли това правителство-парламент през крив макарон,сатанишев също,за волен не искам и да коментирам...служебно правителство до създаване на чиста дясна партия

185

Спонги

преди 11 години

До Р.Илиев ДО СПОНГИБлагодаря за подмладяването. Колкото до увереността ти, че сте вечни, ще видим. Точно за това е протестът. Да се махате всички нафталинови комунисти и лигавите им отрочета.

184

Одисей 1

преди 11 години

Къде ли да пия утре второто си кафе

183

гладиатор

преди 11 години

Вики, не му връзвай на 218- измамник е! Познавам Твореца и никога не съм го виждал да играе, нито тенис, нито футбол! Той е неописуем!

182

Анонимен

преди 11 години

От мвр днес точно решиха да съобщят,че протестират 3 хил.Това е меко казано възмутително и невярно.Може би така се опитват да разколебаят хората да не пият сутрешното си кафе на открито,а пък и пълно затъмнение за провинцията.

181

Спонги

преди 11 години

Чета коментарите на червените клакьори и правя паралел с изказванията на Реджеп Ердоган. Защо ли се покриват едно към едно.ПП. Протестът е на младите, които искат свобода и истинска демокрация. Това са хората които нямат представителство в Парламента. Какъв ГЕРБ ви гони. ГЕРБ е разклонение на БКП като останалите три партии в Парламента - БСП, ДПС и АТАКА.

180

Атака_СА_ЦИГАНИ

преди 11 години

До Анонимен 242Ако много ти харесва как действа Ердоган - заминавай да живееш при него!