64

румен221

преди 11 години

Морал и Етика...?!- Всяко нещо има ФОРМА И СЪДЪРЖАНИЕ...В.Сидеров зададе ясен въпрос:- Г-н Президент, какви са тия пари, които тъпчете в офшорки и защо возихте с правителствения самолет шефа на Дънди прешъс.1. СЪДЪРЖАНИЕТО - Въпроса е МОРАЛЕН и висшият моралист (по Конституция) задължително трябва да отговори - ТОВА МОРАЛНО!2. ФОРМАТА - Въпроса беше зададен НЕЕТИЧНО!Между форма и съдържание, МОРАЛ И ЕТИКА, по-важни са СЪДЪРЖАНИЕТО И МОРАЛАРоско-офшорката, ЧАКАМЕ ОТГОВОР!.

63

bariera_61

преди 11 години

До 68Много филми гледаш!

62

Марио-38

преди 11 години

ГРАЖДАНИ!ЛИЦЕМЕРА ОТ СНИМКАТА С ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ-ЕТИЧНИ НИЩО КАЗВАЩИ ДУМИЧКИ С КОИТО 23 ГОДИНИ ВИ ДЪРЖАТ В ПОЗА ПАРТЕР КАТО НАЙ БЕДНИТЕ-МАЗОХИСТИЧНИ И ЕМИГРИРАЩИ ПОРАДИ ПЪРВИТЕ ДВЕ ПРИЧИНИ НИ КАЗВА ЯСНО ЧЕ ГИ Е МНОГО АМА МНОГО СТРАХ ОТ ВОЛЕН СИДЕРОВ КОЙТО БЕЗ ГРАМ ЧУВСТВА ЩЕ ПОКАЖЕ ПРЕД ВСИЧКИ ВАС КАКВИ СА ГИ ВЪРШИЛИ НАЙ ВЕЧЕ ОТ КЪМ КИНТИ ...ДОКАТО ВИЕ СТЯГАТЕ КОЛАНИТЕ!!!ЛИЦЕТО ОТ СНИМКАТА ИСКА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА И СЕГА ИНТРИГАНТСКИ НАСТРОЙВА НАРОДА ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ!НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧИ!ЗАТВОР!

61

един

преди 11 години

МАФИОТИ ИЗБИРАТ ЛУД

60

Анонимен

преди 11 години

Много е просто, президента първо краде народни пари, а после манипулира народа. Срам за България е този президент! Да отговори защо е крал и да върне парите на народа.

59

Анонимен

преди 11 години

найстина ли има хора който харесват волен безплатно

58

BG

преди 11 години

ИЗГЛЕЖДА,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЕ САМО СИДЕРОВ Е НЕНОРМАЛЕН! НИМА НЕ ВИЖДАТ,ЧЕ ТОЙ СЕ ПРОДАДЕ НА БСП И ДПС, ЗА ДА ПОЛУЧИ ПОСТ В НЯКОЯ КОМИСИЯ ,НИМА НЕ ВИЖДАТЕ,ЧЕ ОТ МЕСЕЦ МАЙ,ТОЙ ДУМИЧКА НЕ Е ПРОДУМАЛ СРЕЩУ ДПС И ТУРЦИТЕ,КОИТО ПЛЮЕШЕ ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО ПРЕДИ ТОВА?!!ОТ ТОВА ПО ГОЛЯМО ОТМЯТАНЕ -ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!А СЕГАШНОТО МУ ДЪРЖАНИЕ НЯМА НИЩО ОБЩО НЕ САМО С ЕТИКАТА,НО И С НОРМАЛНОСТТА!

57

11

преди 11 години

След няколко години като се разпадне европейският Вавилон в лицето на ЕС и Европа бъде докарана до нищета от *** зад Океана тогава ще ви питам всички *** глави кой ще застане зад запазването на българския суверенитет и ще ни помогне да оцелеем като народ.Много скачахте и се покланяхте на прехвалените чичковци- разбойници от Запад, ама дето и Иван Костов/когото не обичам/ каза снощи, че тези западни сили изпратиха своите негодници тук, за да разбиват България.Покланяйте им се, още и още...

56

Анонимен

преди 11 години

Ще ви предложа друга схема:-Боленчо-министър на МВРи ви гарантирам всичко ще се оправи!И Офшорчо ще отиде на топло,Цвинокио също,драгалевския *** и той,РОвч и компания в съседната килия,гоЛемия хидроинженер Ахметчо и тойзаедно с Мадридския хитрец!А накрая и "страхотния мъж",човеко-слънцеБуда Великолепни,ама в отделна килийка!Гаранция!

55

Анонимен

преди 11 години

вчерашните арестувани провокатори днес са им платили да пишат тук

54

.

преди 11 години

Браво, кажи му го Росене!!! Това е най качествения президен в последните 15 години. според мен е по=добре да го оставим да си върши работата, а не да го плюем

53

bariera_61

преди 11 години

По-етичен човек от Волен Сидероуглу ефенди не съм виждал! Няма такъв екземпляр в целия свят!

52

Диди

преди 11 години

Причината за това изказване на президента е, че Сидеров обяви публично фактите за извършените от президента престъпления.

51

Анонимен

преди 11 години

Плевненлиев първо да каже защо окраде 1 млн. чрез офшорки и защо е возил олигарси с правителствения самолет, после да говори за другите!

50

Анонимен

преди 11 години

тройната коалиция така се подиграва с хората а някой верни последователи са толкова слепи или добре платени че толкова явно не е било

49

Анонимен

преди 11 години

Къде беше Плевнелиев, когато другата *** Яне оглавяваше подобна /или същата комисия. Защо тогава не се възмути???

48

Sony

преди 11 години

Vse edno az da si priznam kolko MILIONA sam skatal ,da ama drug pat ;)))).Vzemi se skrii nekade be sirko takava.

47

Анонимен

преди 11 години

Бойко Борисов:''Вие пикахте ли тази сутрин?''

46

vinety

преди 11 години

plevnata move samo da laska 6langa na volen.

45

Иван

преди 11 години

Сидеров му бе пряк конкурент, за това не подхожда на Плевньо да го коментира по този начин.Сравнението Пеевски - Плевнелиев е по-подходящо:- Синчета, кой на мама, кой на тати;- богати са и имат много имоти- парите са от от съмнителен произход- момчета за поръчки на босовете на ГЕРБ и ДПС (Сидеров си е лидер сам)няма смисъл да продължавам