66

13

преди 11 години

SerGO HOME ( UKRAINE )

65

Анонимен

преди 11 години

По време на управлението си Маргарет Хилда Робърдс- Тачър каза една азбучна истина,която сега е много подходяща.Социалистите и комунистите са най- безсрамните хора на света.В някои европейски страни социалистическите партии се преобличат в демократични одежди и говорят с нежни гласове, но всеки в Европа знае приказката за Червената шапчица и онова , което се случи в гората с баба и и нея,независимо от новия облик,на тези партии,трябва да бдим, да не ни изненадатс вълчите си зъби.....

64

Психиатър

преди 11 години

Нищо лошо няма в това - децата да се възпитават от малки. Комунизмът е болестно състояние на съзнанието и трябва да се прави профилактика.

63

Само двама души...

преди 11 години

...в България имат моментална полза от сваляне на правителството и нови избори в най-кратки срокове!Това са Цветан Цветанов и Бойко Борисов!И двамата са наясно, че само връщането им на власт ще ги спаси от разследване, съд и присъди!Когато Цветанов отново стане вътрешен министър всички ще разберете какво означава истински реваншизъм и полицейска диктатура! Всички ще разберете колко бедна ви е била фантазията... ще бъде достатъчно само да опитате да протестирате!

62

Коментатор

преди 11 години

Ще отговорите ли на въпроса ми от пост 62, защо умишлено се спекулира с числеността на протестите? И защо всички коментари от вчера, които обсъждат дейностите на Цацаров, са изтрити? Това ли ви е свободата на словото, Днес.бг? Защо в тази медия не се обсъждат вече темите с "фалшивите" бюлетини, "незаконното" подслушване и дейността на КС по отношение касирането на изборите? Докога ще ни правите на маймуни?

61

само идиот

преди 11 години

само един ид*от в това горещо време може да сложи детето си на раменете, един ид*от може да му напъха в неразбиращите ръчички политически лозунг, един пълен *** и *** може да накара дете да вика ***, един изверг да търси место където се очакват безредици и да постави тетето си за мишена за камъни и бутилки, и само НАЙ ГНУСНИЯТ ЧОВЕК БИ СИ ПОЗВОЛИЛ ОТ СТРАХ ДА ИЗКАРА ДЕТЕТО СИ ЗА ДА СЕ ПРИКРИВА ОТ *** КАТО САМИЯТ НЕГО..

60

Анонимен

преди 11 години

Iskame si na6to i Tova e balgarina boiko

59

Анонимен

преди 11 години

Boiko e gotin maj i velik

58

Димитър

преди 11 години

Тоя си мисли че 100 дни ще го траем.100 секунди му са много а камо ли 100 дни.До всички от Бургас-излезте и покажете че и ние не го искаме

57

Анонимен

преди 11 години

Na6iq boiko e velik 6toto e balgarin

56

Анонимен

преди 11 години

Boiko 6te se varne september

55

Петя

преди 11 години

Как може да дадеш такъв плакат с такъв текст на дете, което няма как да мрази... какви са тези родители??? Не учете децата си да мразят, а да обичат!

54

Да, ама не

преди 11 години

До АнонименВелик ли е наистана вашия бог Бойко?

53

Анонимен

преди 11 години

Лумпениадата продължава

52

Анонимен

преди 11 години

Не е нужно протестиращите да са платени от някого. Те много добре знаят, че има опасност да им намалят благинките от управлението на американофила.

51

Анонимен

преди 11 години

Boiko varni se da ni soasi6 ot rusnaka i tur4ina i ludiq molq te

50

Криви сметки.

преди 11 години

Защо постоянно се внушават неверни факти за числеността на протестите? Само на първият протест бяха над 50 000. А вчера, над 120 000. Всеки що-годе грамотен човек може да изчисли, че при тази гъстота на 1 кв.м се събират по 3 души. Също, може спокойно да се изчисли времето на преминаващите през определен сектор. За 45 минути, 10 000 ли преминават по улиците от Орлов мост до НДК. Докога ще ни правите на маймуни БСП?

49

Анонимен

преди 11 години

Balgariq na balgarite van rysnaka i tyr4ina

48

Анонимен

преди 11 години

Boiko e nomer 1 na balgariq

47

qdosan

преди 11 години

Този корумпиран борсук Олигархски заявил, че на него му се паднали най-трудните 100 дни. Ами ти сам си ги направи такива с безумията бе продайник, затова няма да имаш и 100 дни.