86

qur4u

преди 11 години

Тази само с появяването си изкара още 1000 души на площада довечера:)) Впрочем, някой да иска изборен кодекс написан от нея???

85

ник

преди 11 години

само протистираме а нищо не става те си работят все едно не ни чуват докога

84

Анонимен

преди 11 години

Благодаря за това, че изтрихте коментара ми(беше с номер 95 или 96, както и да е). Сега вече съм сигурен, че имам право, защото в коментара нямаше нищо нецензурно... Скъпи съграждани, всички партии искат това правителство да падне, защото в противен случай ще стане ясно, че играят една и съща игра... Ако искате вЕрвайте, а ако не продължавайте да си спинкате спокойно...

83

strephen

преди 11 години

До ATAKIST1 ЛОЩО Е, ЗАЩОТО ПО ВРЕМЕТО НА КОМУНИЗМА СЕ ИЗПЛЮСКАХА МИЛИАРДИ! ЛЕКАРЯТ УЧЕШЕ 6 ГОДИНИ - КЪРТОВКИ ТРУД, ИНЖЕНЕРЪТ 5 ГОДИНИ - СКЪСВАХА МУ *** ОТ МАТЕМАТИКА И ЧЕРТАНЕ, А ТАКИВА КАТО ТЕБ СИ РАЗВЯВАХА СИНДЖИРЧЕТО И ГОНЕХА ФУСТИТЕ ПО СЕЛО, ЗА ДА СТАРТИРАТ ПОСЛЕ ЕДНАКВО! КАЖИ МИ ТОВА КОНКУРЕНТНА СРЕДА ЛИ Е? КОНКУРЕНЦИЯТА Е ДВИЖЕЩАТА СИЛА НА ЖИВОТА! ЗА ДА ИЗЯДЕШ ЕДНА БАНИЧКА, НЯКОЙ ДА ДА СИ РАЬВИЖИ ХРАЛУПАТА И ДА ИЗМИСЛИ МАШИНА КАК ДА Я ПРИГОТВИ! ТИ САМО Я ЯДЕШ И ИСКАШ ПАРИ НАТОВА!

82

Интернет Лумпен

преди 11 години

А Вие комунисти, непорочно заченати, грях непомислили и от детски-чисти намерения изтъкани, Вие за какво сте подготвени и какво сготвихте през неопетненото си минало. Какво готвите и сега с пласирането на всеотдайни монаси-будисти на отговорни постове? И на кой пленум преживяхте катарзис та знаете на какво прилича това?! Прогнили сте от мерзост, разюздана похот и самовлюбено дебелоочие, а най-извисените Ви цели са еквивалент на палка салам. Хапнете си!

81

Анонимен

преди 11 години

МАГДЕ , МАГДЕ , ОТ СЕГА АКО ИМ ГОВОРИШ НА ТВОИТЕ ДЕЦА ЗА ХОРМОНИ ,УБЕДЕН СЪМ ЧЕ ОТ ТЯХ ЩЕ СТАНАТ ПРЕКРАСНИ МУРМОНИ , ТОЧНО КАТО ТВОИТЕ ХОРМОНИ ! ПРОДЪЛЖАВАЙ ВСЕ ТАКА , С ТВОИТЕ ОБЯСНЕНИЯ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

80

младеж

преди 11 години

По-долу изброените политици от ГЕРБ не са виновни за геноцида на народа ,да допринесли са за обедняване на хората ,но началото е поставено от БСП. Социалистите не могат да преглътнат факта ,че вече на улицата е истинското лице на народа -млади ,интелигентни ,напористи .Именно те движат света напред и същите тези за добро или зло харесват ГЕРБ-ПОКАЗАХА ГО НА ИЗБОРИТЕ!!!!Време е старото БСП да си ходи,младите имат нужда от модерно ляво и дясно .Бъдещето е на младите !!!!!

79

Глсоподавател

преди 11 години

За 3 дни Орешарски показа, че правителството не е експертно, че ще се управлява, както досега и нищо не се е променило от последното БСП правителство, при което ни спряха ЕУ фондовете.Има ли смисъл да чакаме още 4 години ??!

78

ALEXANDAE

преди 11 години

....TEЗИ ЛЮДЕ В ПАРЛАМЕНТА ПРОДАЛЖАВАТ ДА СА НЕАДЕКВАТНИ И НАГЛИ...МАЯ МАНОЛОВА-ОСНОВНА ФИГУРА ОТ СКАНДАЛА С ПЕЧАТНИЗАТА В КОСТИНБРОД...ЩЯЛА ДА СИ ОБШУВА С УЛИЦАТА....БОЛНА РАБОТА ЕЙЙЙЙ.....

77

Ани

преди 11 години

Тази крава явно не прави разлика между пленум на БКП и Консултативен Съвет при Президента? Все пак се очаква партиите да съгласуват различни позиции /ако "юристката" Мая знае разликата/. Времето на наложените партийни решения изтече и е време БСП да осъзнае това. Ако другарите не "стоплят" промените, то хората на улицата ще им помогнат много бързо да се върнат в опозиция. Тази дружинна ръководителка е време да млъкне, че още повече увеличава привържениците на групата "УНИЩОЖИ БСП"! Вече и с мен.

76

strephen

преди 11 години

До ATAKIST1 КАЖИ НА АУДИТОРИЯТА И С КАКЪВ ЦЕНЗ СИ И В КАКЪВ БРАНШ, А ЗА ТОВА КАК СЕ ОПРЕДЕЛЯШ ТИ - ОСТАВИ ХОРАТА ДА ПРЕЦЕНЯТ!:) КАКТО ТЕ УСЕЩАМ - И 500 ЛВ СА ТИ МНОГО! НАМАЛИ АНАБОЛИТЕ, ПИЙ СИ ХАПЧЕТАТА РЕДОВНО!

75

х

преди 11 години

Как да не е имало , ти на колко години си или ВИденовата зима не я помниш, примерно..........много късопаметни ще ми дойдете тука

74

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 95По голямо унищожение от тиквеното управление, не е имало.

73

strephen

преди 11 години

До ATAKIST1 И ЗАЩО ТАКА ДАДЕ ЗАДЕН ХОД? УЖ ЩЯХТЕ ДА ИДВАТЕ 20.000 САМО ОТ ВАРНА ДА НИ РАЗКАЖЕТЕ ИГРАТА НА СОФИЯНЦИ, КОИТО СА ПОНЕ 10.000 ВСЕКИД ЕН, АСЕГА РЕШИ ЧЕ ЩЕ ИДВАШ САМО ЗА МЕН? НЕЩО ИЗПАДАШ В ДИСЛЕКСИЯ МИ СЕ СТРУВА!;)

72

strephen

преди 11 години

До ATAKIST1 АБЕ ЗНАЕШ ЛИ - ТЕЗИ ТВОИ 1000 ЛВ ЩЕ ГИ ГЛЕДАШ В НЯКОЙ ФИЛМ ОТ ХОЛИВУД - НИСКОБЮДЖТЕН! ОБАЧЕ НЯМА ДА СЕ НАЛОЖИ ДА ЧАКАШ ЦЯЛ МАНДАТ - ВАШИЯТ БОЛЕН ДОЛЕН Е СЛОЖИЛ СРОК ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА! ИСКАМ ДА ВИДЯ ТЕЗИ 1000 ЛВ! И КАТО СТАНА ДУМА ЗА ТОВА - ТИ С КАКЪВ ЦЕНЗ СИ И В КАКЪВ БРАНШ, ЧЕ ДА ИСКАШ ПОВЕЧЕ?

71

х

преди 11 години

малко е нагло партия, която фалира България три пъти, продаде България, зароби България, мяташе куфарчета и продаде каквото можа, да си измива ръцете с едни малки и невзрачни герберчета!

70

Протест до Дупка!

преди 11 години

На мен ми платиха 50 лева в Люлин за Протеста.Учудвам се че някой от вас си губи времето за без пари.Това е наивност граничеща с върховна глупост.И после защо децата ви са същите нещастни аутсайдери като вас с по 3 Висшета.На мен кинтите ми ги даде Любо Младежа който е братчед на Любо *** а парите идат от Таки който никой не го знае и се издирва(пие кафе в Кувейт)по заповед на Бойко Борисов.Трябва да свалим това правителство защото има опасност маските да паднат и вие глупаците да се събудите.

69

Анонимен

преди 11 години

А нормално ли е БСП да унищожава България вече няколко десетилетия,госпожо Манолова(това да не е сестра Галева?)?Щом ГЕРБ са сикаджии,а вие сте различни от ГЕРБ,тогава защо и вие назначавате сикаджии?Защо от ГЕРБ не посещават парламентарните заседания? - Защото ако ги посещават,трябва от Атака или да не ги посещават,или да подкрепят решенията на БСП и ДПС.Другия вариант е ГЕРБ да ги подкрепят.И в двата случая лъсва "червеният оттенък" на уж опозиционните ГЕРБ и Атака... Цирк, цирк и пак цирк...

68

срещу червените моно

преди 11 години

Протестите не са за да се върне ГЕРБ във властта, а да се изгонят социалистите и техните съговорници-турските и българските националисти от ДПС и Атака от МС и парламента! Както и срещу червените монополи !

67

strephen

преди 11 години

До ATAKIST1 И КАКВИ СА АРГУМЕНТИТЕ? ДАВАЙ ДА ГИ ЧУЕ АУДИТОРИЯТА! МУТРА- ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ! ТОВА Е НЕЩО НОВО! ТРЯБВА ДА ТЕ СЛОЖАТ В МУЗЕЙ В БАНКА С ФОРМАЛИН! ИЛИ НАЙ-ДОБРЕ ДА ТЕ МУМИФИЦИРАТ!