111

Анонимен

преди 11 години

До Добряксигнализаирай прокуратурата ))) че ти нарушават правата )))))

110

ami sega

преди 11 години

Трябва и плакати срещу съдебната система и там като в парламента, много куца и смърди. цАЦАРОВ Е КОРУМПЕ от космоса се вижда, занимава народа с трохи.

109

-.-

преди 11 години

Кеф ми стана с този материал. Гледах и скритата камера вчера! Аре бе Болене ела и кажи на нас лумпелите, дето протестираме БЕЗПЛАТНО, че сме платени! И какво излезе сега? Крадеца вика - дръжте крадеца! Смешници!!!

108

Добряк

преди 11 години

До Добряк 130Господине, вчера ви предупредих, че нарушавате правилата на сайта, копирайки никнейма ми и пишейки от мое име в коментарите на Днес.бг. Явно, правите това умишлено и упорито.Моля *** на сайта да предприемат съответните действия.

107

Анонимен

преди 11 години

както каза бай ти *** - имал бол пари платил... - заради това аз не само че не гледам тв ами даже и на тая статия не вярвам - дгд - .I.

106

Никога повече ГЕРБ

преди 11 години

До АнгелАнархист !Няма да се оправим така - само ще ни оправят !

105

Добряк

преди 11 години

До АнонименПетицията е подписана вече от около 9000 души. Благодаря. Време е прокуратурата да започне проверка за имуществото на Волен Сидеров, във връзка с партийната телевизия "Алфа", в центъра на София, на площад "Славейков" 4, ет.2.Вероятно обаче, това ще е възможно, само след оставката на Цацаров.

104

скакуец

преди 11 години

Представяте ли си Боленчо в Затвора,на стари години може да го изложат,пък ако му хареса Дени направо прябва да си купи пен*с-колан.И в новото жилище ще си играят на Надзирателката и непослушко,на Баба меца и заека,на Леля Доктор и глезанчо.Боленчо ще вика "Шибай Пръчко нежали,ший шивачко ший,а може ли и аз малко?"ДЕНИ СТЯГАЙ СЕ ,почвай да се образоваш,...ама тио май си ПРЕКАЛЕНО ОБРАЗОВАНА щом се справяш с малкия макаранчо толкова време.Болене па викни някой от фитнеса да те отсрамипредДЕНИ

103

Чиновник

преди 11 години

Освен 15 лв. и сандвич от фирма "Атака", дават и работно облекло- тениска с муцуната на Волен и работни инструменти- бокс, камъни и бутилки.

102

Анонимен

преди 11 години

Всички в Атака са крастави палета на каишка ! Форумните атакисти също сa крастави палета на каишка !а Волен е едно псе решило, че може да вземе властта с измама ...

101

Анонимен

преди 11 години

абе аз за еда бира за 1 цигара ша отида

100

ami sega

преди 11 години

Оказа, че и цАЦАРОВ е корумпе!!!! Отново занимава хората с Цветанов, за кой ли път тормозят човека, да си декларира имотното състояние, колко да има няколко келяви панелки, а с мултимилионите на това "момче" пЕЕВСКИ и откъде ги има да се занимава не може. А със сватбените подаръци на Гоце за сина му -апартамент в Центъра на Париж не може(едната стая сигурно е колкото всичкото на Цв.), а къде отидоха парите за гьола, не може. И МОЖЕ!-да търчи по анонимки, да хвърля предизборни манипулативни бомб

99

Партиот

преди 11 години

Крайно време е централата на Атака да бъде махната от Операта и преместена на 4-ти километър при лудите.

98

Анонимен

преди 11 години

доста продажна статия господа

97

Ангел

преди 11 години

Момчета и момичета- пестете сили днес и се организирайте за УТРЕ!!!!Нека утре пред НДК покожем на левите другарчета на Станишев какви ги е надробил ...Утре да ги нокаутираме!!!!Организирайте всеки познат който все още не е вдигнал бяло знаме над страната ни!!!!

96

АТАКА

преди 11 години

Волен ви отговаря със същото! Платени драскачи на ГЕРБ тормозят форумите - и Атака вече има! Платени протестиращи - и Атака плаща!

95

Добряк

преди 11 години

Който не със ГЕРП е против ГЕРП ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА на всички срещу ГЕРП !Аз казах хау !П.П и не забравяйте да препрочете Винету :)

94

Angelhell

преди 11 години

До val 789Приятелю, те всички са ****** но тези не се крият.Което мое лично мнение е много дразнещо.А още по-дразнещо е, че Волен в момента се прави на интересен, хулиган, биткаджия и какво ли още не, само заради своя имунитет!Без него ще е само поредния мишок.А още повече ме е яд, че аз също имам косвена вина за това, че той има в момента тази възможност.

93

Анонимен

преди 11 години

tova za nqkoi da e novina?prez studentskite si godini sa mi predlagali kinti mnogokratno da protestiram i vyrsha druga agitazionna rabota.

92

патриот

преди 11 години

Крайно време е централата на партия Атака да бъда махната от Операта и преместена някъде на 4-ти километър при лудите.