47

утре

преди 11 години

Оставка на правителството и съд

46

Анонимен

преди 11 години

КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА. ВЪН ВСИЧКИ СЕГАШНИ ПОЛИТИЦИ.

45

т

преди 11 години

Хората веднъж ви изгониха, власта е като кокаина аааа..Повечето умни у разумни хора не изкат нито ВАС нито БСП,ДПС или АТАКА, защото идвте от едно и също змийско комунистическо гнездо. Оставка до дупка докато не дойде някой достоен човек(или партия ако има такава) на власт, които да отстоява интересите ни в Европа а не да седи като пу*ка пред евопейците. Стига вече, след 23 години мисля, че прогледнахме вече..

44

anonim

преди 11 години

Най - страшно е ако ГЕРБ се върнат на власт! Тия са е бати крадците!

43

Анонимен

преди 11 години

Дори да падне новото правителство,НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА МУТРИ.

42

Стефан

преди 11 години

И то кой го казва ,тази четири години не са разбра какво прави освен за личното си облагоденстване и сега акъл дава ,всичките са маскари , всичко се работи по сценарий никой не го е еня за народа ,иначе и таза на културата която се е продала на ДПС е като всички останали.Професия стачник и "народен избраник са най доходните "професии",а народа като му е толкоз акъла нека го яхват .Кой от тези до сега не е бил комунист но като мине от другата страна почват да плюят.ДПС ги озакони НДСВ и СДС .

41

ХА-ХА-ХАХ

преди 11 години

Лично хора от ГЕРБ ми казаха, и ги видях, че ги организират от централата да ходят на протестите:))))

40

varg

преди 11 години

За забрана на партия герб

39

Анонимен

преди 11 години

"Цецка Цачева отсече, че ГЕРБ няма участие в организирането на протестите и не организира каквито и да е провокации,..."Да, да! За това вчера са снимали втората *** - Лилето Павлова заедно със "случайно събрали се протестиращи"!

38

АЗ

преди 11 години

СТРАННО..КАКВО СА ВАШИТЕ ЗАКОНИ СРЕЩУ РЕАЛНОТО ПРАВО..ЛЪЖЦИ ДОЛНИ...ВСЕ ЕДНО АЗ ДА ОБЯСНЯВАМ НА ПРАСЕТО ЧЕ ТРЯБВА ДА ЯДЕ ЗАЩОТО ЩЕ ГО КОЛИМ НА КОЛЕДА..И ДА МУ ГО ВМЕНЯВАМ КАТО ПРАВО...***

37

мими

преди 11 години

Мисля , че трябва да се даде шанс на новото правителство.

36

бай Петко

преди 11 години

Наборке, вие май сами си правите страшното и после се страхувате от него. Ами тъй то, хора без работа, само търсят махана и къде пише, че се задават нови избори? Останаха ли ви бюлетини а?

35

anonim

преди 11 години

Ако Борисов и Цветанов се върнат на власт с нас е свършено!

34

Анонимен

преди 11 години

Май забравихте,че само правителството на ГЕРБ HE- направи нещо за странатазaтвop зa БOKO и ЦOЦO

33

Анoнимният

преди 11 години

машала *** армия

32

Мистър Х

преди 11 години

ако има нов изборен кодекс сините няма да са извън парламенат.Ако списъциет на Грао се изичстят от 700 000 мъртив души гласопадаваемостта ще се вдиген поне с 10 процента тъй като това е елксторат на десните парти то процентите на ДСБ ще се повишат поне с 2 а на тях им трябва 1,7 за да влязат в пармента..

31

Анонимен

преди 11 години

OCTABKA зa ГЕРБ зaтвop зa БOKO и Цецито

30

Бойко

преди 11 години

Май забравихте,че само правителството на ГЕРБ направи нещо да страната.Стига сте плюли.

29

Анонимен

преди 11 години

Егати наглостта! Искали били промяна в Изборния кодекс. Същият този Кодекс, който писаха и пренаписваха на тъмно и слагаха Яне Янев да го брани от трибуната, за него ли става дума? Алгоритъмът, по който се изчисляваха резултатите и по който влязоха депутатите от чужбина, пак беше заложен в същия Кодекс. с две думи "Амнезията - последна опора на герберухите".

28

Мистър Х

преди 11 години

министър нва здравеопазването - Найденова, на правосъдието - Ковачева, московски също запзав поста си и т.н. .....да ги изброявям ли?