188

Анонимен

преди 11 години

Пълен *** и гъзолизец ,,,,,

187

Аз

преди 11 години

Глупости, толкова кратка статия. Е, нали бях там. Нищо не се случи. Затова нямаше и сеир. Затова и статията е толкова кратка.Смешници.

186

Анонимен

преди 11 години

Не стига че работи за турците ами се държи като ердоган . В турция били обявили протестиращите за терористи, а волен иска директно да ги арестува ...

185

nemam nervi

преди 11 години

Тия които пишат "Браво Волене" сигурно и тях щъркела ги е изпускал няколко пъти като тяхния фюрер

184

Анонимен

преди 11 години

Снощи гледах Канал 3 до 1 часа. Браво, момчета! Наистина сте достойни и обективни! Жалко, че този *** - Сидеров е бил главен редактор на в. Демокрация! Срам и позор и за журналистическата етика и за народа като цяло! Как може да си уж националист пък така да мразиш народа си.. Този май живее с омразата, храни се с нея и сега като не може да я насочи към ДПС я насочва към обикновенните българи и достойни журналисти! Жал ми е за хората, които продължават да го защитават. Боже, колко са прости!

183

val 789

преди 11 години

Много ще се изредят на кормилото на нашата държава,но за съжаление винаги ще са едни и същи!!!! Ако някой си мисли,че след тези протести ще има нещо по-различно от червено и мафиотско правителство е пълен НАИВНИК.Просто,защото ФИНАНСИРАНЕТО на тази или онази партия дори и нова ВИНАГИ опира до тези,които държат парите на България,а кои са те всички добре ги знаем!!! "Червените,мафиотски"ПАРИ отдавна,много отдавна управляват ДЪРЖАВАТА ни.Просто тези протести закъсняха с 24 години!!!!!!!

182

ментор

преди 11 години

Докога прокуратурата и психо диспансерите ще търпят този турски ***,тази подла , мазна и продажна политическа *** на свобода.Големият мъж,който се разхожда с 20 еничари !

181

Анонимен

преди 11 години

В името на обективността, какво точно се е случило, какво е казал. Не го защитавам, ама вие не сте стока като го героизирате, като изкривявате действителността.

180

Анонимен

преди 11 години

Тоя *** няма ли да се скрие, вече не е интересен.

179

dani2473

преди 11 години

KOE E OB6TOTO MEJDU DARVIN I *** *** - BOLEN BETOI E NAI-NOVOTO BALGARSKO NARODNO / NAU4NO OTKRITIE V 4OVE6KOTO EVOLIUTZIONNO RAZVITIEPO KRIASATZI I NEOPREDELENI I NEORIENTIRANE JESTOVE BOLEN NE PRILI4A NA *** ***, AMI 4ISTO I PROSTO SI E NAI GOLEMIAT ***.TRIABVA DA SE DARJI V KLETKA,NEOBHODIM E NA U4ENITE ZA PROU4VANE I NEOSPORIMI DOKAZATELSTVA OT *** 4OVEK NE STAVANIAMA LI ZOOPARK DA GO OSINOVI TOIA

178

до 208

преди 11 години

щото се крие като мишка в тълпа от 30-на гавази тоя *** потурчен

177

против

преди 11 години

Абе мишок, защо не дойде да се репчиш на протестиращите, като бяха 15000, а дойде като намаляха.Мишка такава.

176

ПРОСТА ИДЕЯ

преди 11 години

Подстрижете му косата ,направете го за смях.Та да си крие главата с фес после ! Предател !

175

Анонимен

преди 11 години

Волене, помоли джипи-то си да ти даде направление за психиатър!

174

Анонимен

преди 11 години

Za6to naroda mu mal4i na volen nqma Li maje da go natupat da mu doide akal v glavata

173

Анонимен

преди 11 години

Караибрахима изпълзя от дупката! Еничарю, чакамете в 18.30 h на площада! Ложи си ФЕСА и заповядай да се окъпеш в Народната любов!Винаги ще си останеш РОДООТСТЪПНИК и ПРЕДАТЕЛ!

172

Срам

преди 11 години

Срам ме е, че съм българин.

171

аз

преди 11 години

Искрено съжалявам,че гласувах за него... ПРОСТЕТЕ МИ! Страшен *** се оказа този... а снощи истината не е точно такава... скочиха на бой на екип на канал 3,а не на Сашо Диков,но като цяло нереална простотия...

170

:D

преди 11 години

Извини се бе! Извини се бе! Извини се бе!

169

Властта е болест

преди 11 години

хаахахах Ку...те са протестиращите , който им плащат , за да протестират ! И са некадърни да се ориентират към собствено развитие - очаквате пак ГЕРБ да ви сложи на административни позиции е нема да стане