482

3212333

преди 11 години

До are_kulataЯ да попитаме кой подписа договорите с ЕРП-тата. Кой искаше да хвърли едни 20-ина милярда за нещо, от което никой не се нуждае? По-добре да е човека, който положи доста усилия да спре комунистическите им ***. Иначе комунисти турци и лунатици.

481

Анонимен

преди 11 години

Пламене, ние сме с теб вкарайте Боко и ЦВ.ЦВ в затвора и се прибираме в къщи.Успех

480

Papivas

преди 11 години

Станишев призна : "Назначението на Пеевски беше политическа грешка". Преди няколко дни друго говореше от трибуната,че изборът му е най-удачния за ДАНС и т.н.Питам аз е как можаха да направят политическа грешка около 116-120 гласували "ЗА"? И те ли направиха политическа грешка ? Или нямат "сиво" вещество в главите ? Промити тикви !!!!!!!!!!!!!!

479

Димитър

преди 11 години

Ето старата песен на старите управляващи. "И ДА ПОДАМ ОСТАВКА ТОВА НЯМА ДА ПРОМЕНИ НИЩО" Ама ние сме си виновни.

478

Анонимен

преди 11 години

Започна разделението на България - народ и мутри.

477

Още по-мислещ

преди 11 години

Напротив,напротив,г-н Орешарски -МНООООООГО по безотговорно ще е от ваша страна,АКО НЕ СИ ПОДАДЕТЕ оставката !!!Ако бяхте премиер на място досега нито Пеевски,нито Маечка, нито Вигенин щяха да са около вас,а истински специалисти които ни ОБЕЩАХТЕ ?! Не стига това,ами вече омръзналия дори на собствения си електорат водач на БСП три дена ви " мие фасадата " и още повече "замазва" нещата-зашо друг ще ви оправч бакиите?! Защо защитавате противонародни интереси?!Возьмите себя в руки!Имате ли съвест?!

476

al kapone

преди 11 години

Neka oshte malko da gi iztraem tiya pak posle shte si pokaje kvo shte bade izbori ili grajdanska voyna.

475

БГ Съдия

преди 11 години

Евала на Бойко, още на първите протести си подаде оставка. Тези властта никога няма да я пуснат, вече вкараха хората си в МВР, сега ще има бой по всички неудобни журналисти и хора в центъра на София. От днес в София, от утре в цялата страна.

474

are_kulata

преди 11 години

Протестиращите доказаха, че са промити ГЕРБерастки овце в свпето мнозинство.Борисов ли искате пак, бе маймуни?Добре махнете Орешарски и дайте нов!Гражданска война ли искате?С какво Тиквата промени положението в България, с какво е по-различен от БСП този комунист в червата?Доприватизира ЕРП-тата, приватизира златната концесия в Крумоврад, забравихте ли Шистовия Газ, Витоша, цените на тока, членството на Търция в ЕС???Стопения фискален резерв, липсата не лекарства, качената безработица ???

473

ДОБРОЖЕЛАТЕЛ

преди 11 години

Г-н Орешарски по - добре си подайте оставката и си гледайте професията и семейството .Българите сме просто племе и не знаем какво искаме.Всеки е против някого и всички са ни виновни за съдбата ни.Затова ще сме най-бедните и посредствени в Европа.Гледайте си здравето и семейството - това е истината.

472

hgfjgutoi

преди 11 години

Не мога да гледам и слушам този *** Лютфи Местан. Той ще подпали България. Той и Доган са тези, които в момента ни управляват. Турци. Навсякъде вече България се управлява от турци. Те завзеха най-важните стратегически места в държавата. България се управлява от турци. ВИЕ ПРИЯТЕЛИ ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ ГО ? БСП ПРЕДАДЕ БЪЛГАРИЯ. Дяконе Левский .....

471

мислещ

преди 11 години

от простотията няма отърваване-като ви гледам начина на изразяване и мненията нищо добро не ни чака.Къде бяхте четири години,защо не стачкувахте тогава?

470

Луд

преди 11 години

Този няма смелост даже и да се откаже и да си замине с достойнство !

469

Papivas

преди 11 години

Веднъж вземеш ли власт,трудно след това я даваш !!!!!!!!!

468

просто аз

преди 11 години

Пламене, нямай грижа за милиардите от евросъюза, те така или иначе ще ви ги спрат, както вече веднъж го направиха в твое правителство. Казваш,че е безотговорно да подадеш оставка, може би, но след като си назначил знакови мошеници, като Тихолов и Пеевски на ръководни постове, да говориш за отговорност е неуместно. Ти имаше своя шанс Пламене, но се провали, с гръм и трясък. Последния ти шанс да постъпиш достойно е да подадеш оставка, в противен случай отиваш на политическото бунище.

467

DeDe

преди 11 години

Спасението е в КРЪГЛА НАЦИОНАЛНА МАСА Така комунисти, турци и мутри ще бъдат отстранени. След това ,Велико народно събрание за промяна на комунистическата конституция.

466

123

преди 11 години

ОСТАВКА , ОСТАВКА , ОСТАВКА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

465

are_kulata

преди 11 години

Добре, махаме Фъстъков, напълно подкрепям на 100%,ама кой да дойде - пак ултра-червения доказан Мараба Аскер, аферим Ердоган кйорсокак комуноид Бойко Методиев, синчето на бруталния *** Методий?

464

Анонимен

преди 11 години

Орешарски смажи гербарджиите и седесарите. Затворът в Белене ги чака.

463

Анонимен

преди 11 години

Моля не ни плашете с дестабилизация - това го правите вие г-н Орешарски с назначаването на безпринципни и неморални личности на отговорни държавни постове. Не ни залъгвате и с милиардите евро които уж щели да дойдат от ЕС. Тези пари и без това вие и червената клика ще окрадете до последния евроцент. Ходете си и вие и БСП и турско-мафиотската партия ДПС,псевдопатриота - Болен и алчните момченца от ГЕРБ всички сте *** !!! Трябват ни нови необременени с алчност и измама Българи.