11

John Doe

преди 11 години

Защо нито една медия не съобщава дали Цветанов се е прибрал в България, и дали изобщо има намерение да се прибира?

10

MuddyWaters

преди 11 години

Аааа,не такааа,Цвъкииии,имаааа,има голяма даже логика да влезеш в панделатааа,имаааа.Ама на тебе не ти е никак изгодно да си дружка на стадо *** в панделата,че ще ти накъсат ританкитеее.

9

Надежда

преди 11 години

Надявам се да не виждам подобни на снимката по-горе физиономии никога повече.Каквото си търсил Цецко ще си го намериш.

8

недоволен

преди 11 години

Цецко, недей лута из Европата, ела си и ще разбереш за намеренията на Цацаров. А то много си смел там, ама и аз се чудя какво се разландисват в прокуратурата. Щом като един престъпник се разхожда в Брюксел, какво искате за останалите у нас. Г-н Цацаров, това не е добър пример за бързи действия, то бяха избори, сега командировки, суверенът чак, но търпението му не е безкрайно.

7

Nacacarov

преди 11 години

"- Мирише ми на командировка в Софийския Централен Затвор От мен един съвет: килия 213, вторият етаж, южното крило. При бай Ставри познавам го лично Човекът е строг! Но справедлив. Много обича майтапите. Вие сте млад, ще излезете запазен. Другарю капитан, моля Ви! На мен ще ми стане лошо! Първата година е трудно. После се свиква!"

6

Анонимен

преди 11 години

До АнонименА как да наречем тези, които говорят за дете захвърлено във фризера, като за къс месо?

5

Анонимен

преди 11 години

Има логика да те затворят, дзащата си престъпник, наркотрафикант.

4

Анонимен

преди 11 години

Колчем видя това лице,и се сещам за квалификациите "лекари-убийци" изречени от трибуната на Парламента.И как съсипа живота,семействата,здравето и професионалната кариера на тези хора!А отделно заради тая гавра около 5% от хората категорично отказаха да гласуват за Герб!Сега тези 5% много липсват,нали Цецко?

3

хм

преди 11 години

Всеки ден ли трябва да гледам тая неандерталска физиономия на събуждане, а.

2

John Doe

преди 11 години

Ами то нямаше логика и лекарите от Горна Оряховица да ги обявяваш за "убийци на деца" и да ги арестуваш, ама го направи, нали?!

1

Иво

преди 11 години

Ще видим, :)