28

strephen

преди 11 години

МНОГО НЕЩА Е ВИДЯЛО ТОВА НС ПРЕЗ ИСТОРИЯТА СИ, НО ТАКЪВ *** И РЯДКО ЛА..НО КАТО СИДЕР ЕФЕНДИ НЕ Е!!! СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ СКОРО ЩЕ МУ СТАНЕ МНОГО ТЕЖКО ДА СЪЩЕСТВУВА! НО ТОЙ СЕ НАТОВАРИЛ С ДОСТАТЪЧНО СРЕДСТВА ДА ЖИВЕЕ ДОБРЕ НЕ В БГ! ОБАЧЕ КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ РЕДОВИТЕ МУ ПУДЕЛЧЕТА? ЧУКОЛОВ - ТОЗИ ЧУК И СИЕ? НАЛИ ЕДИН ДЕН НЯМА ДА СА НС И ЩЕ СЕЕ ВЪРНАТ ПО ДУПКИТЕ СИ, ОТ КЪДЕТО СА ИЗПЪЛЗЕЛИ? АМИ ТАЗИ ДАМА, КОЯТО Е ДОШЛА ОТ НЯКОЯ СЕЛСКА ПАЛАНКА - ЕГАТИ И УВАЖЕНИЕТО КЪМ ЕДИН ПОЛИТИК И ПРЕМИЕР!!!

27

!

преди 11 години

Долен ,е лабораторен опит на КГБ .Хранен е изключително и само с ГМО .Затова не му се сърдете .

26

gang

преди 11 години

Сайдероф е тотален и долен "***", пълен ***. Той се надупи на Местаня и Доганя, пък тръгнал да се кълчи като няква долна ***...достатъчно прояви има за Карлуково, стига само да му изиска някой освидетелстване!

25

GEro

преди 11 години

До анонимен 15 Мдаааа. Точно в народното събрание са се разбрали Бойко и Яне. Че няма къде другаде да се видят, та в стаята на ГЕРБ в народното събрание. Може човек да е ***, но Вие биете всякакви рекордиВие да не сте гласувал за сидероглу на последните избори? Да Ви е честит този "патриот" !

24

Gost

преди 11 години

Направо съм възмутена, не ми го побира главата ! Как е възможно такова поведение ?! Просташко ! Откровено гнусно ! Това ли са ни народните представители ?! Този *** Сидеров ?! Безпардонен *** ! Народното събрание = седянка на село ! Нямам думи ! "моя пък е по-голям" само не сме чули още... отвратена съм ! И ние трябва да се мъчим да си възпитаме децата като нормални хора ?! Най- голямата чалга в държавата е в парламента !

23

Анонимен

преди 11 години

Сидеров вече не прикрива лудостта си !

22

Анонимен

преди 11 години

Простотията на Сидеров няма граници.То не беше напивания на самолети, буйствания, блъскане на полицаи и всякакви.Какво е следващото?

21

Анонимен

преди 11 години

Волене, да те ш*ба цялото столипиново ти пожелавам. *** турчин такъв гнусен!

20

Анонимен

преди 11 години

Той отново повтори, че ГЕРБ са се опитали да помогнат на РЗС и НФСБ да влязат в парламента, но те въпреки това не са успелиПОВЕЧЕ СКАТ НЯМА ДА ГЛЕДАМ!!!!!!!!!!

19

Чупакабра

преди 11 години

Сидов, Сидеров Крадецът сега дали *** вика дръжте крадеца?*** продажен!!!!!!!

18

Divine

преди 11 години

Е АЗ КАТО ВИ КАЗВАХ, ЕЧ ЯНЕ ЯНЕВ СЪС ЖЕНА СИ НЕ СЕ Е ВИЖДАЛ ОТ МЕСЕЦИ ВИЕ НЕ ВЯРВАТЕ. ЕТО КЪДЕ БИЛ ПРОБЛЕМА БОЦКО И ЯНЕ СЕ СГОДИХА. ДА СЕ ВЗЕМАТ МЛАДИТЕ И ДВАМАТА СА ПИДАЛИ, ЕТО ФРАНЦИЯ ЗАРАДИ ТЯХ ПРОКАРА ЗАКОНА ЗА ГЕЙ БРАКОВЕТЕ ХАХА

17

Сотиров

преди 11 години

Към 16 Анонименоколо 20 лв. той е евтин

16

Анонимен

преди 11 години

Искаме бой, искаме бой, искаме бой!

15

Анонимен

преди 11 години

воленчо колко ли парички е взел за да се надупи така удобно на доганчо

14

анонимен

преди 11 години

Вчера в НС Цветанов каза че през следващите седмици ще започнат да излизат компромати срещу новите министри-каза го пак от простотия но трябва да се замислим.Но трябва някой да ги разпространи -е днеска са се разбрали с вярното си пуделче Яни Янев, той става за това да вдига шум.А питаме се информацията откъде я има Цветанов -нали не е подслушвал.Целта на тия простаци сега е да дразнят народа и да го изведат на улицата,разбира се и ще платят затова-те за това стават най много

13

IJK

преди 11 години

Сидероглу е предател, ближещ нещо си на Путин. Но затова пък богат. Без семейство. ***.

12

сашо

преди 11 години

За съжаление,Сидеров се оказа предател.Явно е че се води единствено от алчност ,гола отмъстителност и невероятна простащина.Открито даде път на дпс-бсп мафията и си мисли,че избирателите му схващат какво става.Дано да има нови избори скоро.

11

Анонимен

преди 11 години

Сидеров и Янев на едно място- безценно! Особено за цирк!

10

Gost

преди 11 години

Не е нормално народен представител да се държи по този начин , да не се намира на мегдана в селото си?! При това на възраст някъде около 12 години ?!

9

!

преди 11 години

Господи ,прибери си този изтърсак Долен и давай по -качествени *** за в бъдеще .Амин