118

Атакист

преди 11 години

до 137Ако не носиш муниции и оръжие както Брайвик, няма смисъл, Брачед!

117

Гошо

преди 11 години

" а последната власт беше единствената в историята ни, която крадеше организирано"СМЕХ: то за това 2о години сме в преход щото некои крадат неорганизирано

116

едва ли

преди 11 години

навлизаме бавно, но сигурно в най-тежките и последни години на държавата. Съвременното младо поколение трябва да изхранва цяло едно поколение хрантутници, живели от цицката на партията майка 60 години. в същото време червените кхмери добавят нови хрантутници в сметката - *** и трайно безработни, които се спонсорират от партията за ВОТ. НО както виждаме това има своя край. Изчезват именно работещите, които внасят в хазната. Отвън младите се усещат и вече не искат да хрантутят дъртия тумор.

115

Анонимен

преди 11 години

Не мога да издържам вече, хайде всички на площада пред парламента!

114

моя

преди 11 години

И какво конкретно постигнаха Герб? -Отвориха работа на Прокуратурата! ХИХИХИ!

113

до партизанина

преди 11 години

Сравняваш Тиквата с Левски и Ботев и ми казваш, че на мен ми се плаща? Човече трябва да се лекуваш, сериозно.

112

m,

преди 11 години

Нима забравихте тези думи на Борисов? Забравихте ли, че той ви нарече лош човешки материал? Забравихте ли, че България беше осъдена заради своеволията на Борисов за ръководена от него акция? Забравихте ли, че Цветан Цветанов нарече лекари от Горна Оряховица убийци на бебета, а след това полицаи унижаваха санитари и медицински сестри? Забравихте ли как полицаи биха и унижаваха невинно семейство в Кърджали? Забравихте ли, че Борисов поиска от семейството на убито момиче да се и....

111

Атакист

преди 11 години

До 129Той Генарал Любен Гоцев в средата на 90-тте им показа как да управляват под негова протекция, ама тъпите мутри се избиха един друг поради алност за власт и останаха Маргините и Маджо...от цялата шайка мутрагени. Даце вкараха Маргините в панделата за да не ги утрепят.Ама....минала история....сега си харчат милионите някъде, а Маджо се занимава с легален бизнес вече. Муахахахаха

110

к

преди 11 години

Червени ***, сами заробвате собствените си деца, 100 години крадете и насаждате олигофренската ви червена идея. Продадохте ресурсите и производството на Доган Местан Ибрям, изнесохте милиарди капитал зад граница. А когато дойде ГЕРБ секна ви далаверата и скочихте като мършави кучета. За 3 години аз видях какво постигна ГЕРБ, стократно повече от колкото вие във прословутите ви петилетки. Скрийте се в землянките си долни мазни плужаци.

109

Анонимен

преди 11 години

Айде пак лакомите комунисти на власт. Честито ви поредно разграбване на България

108

Анонимен

преди 11 години

До едно българчеДо тук спортистите с нищо не показаха, че могат да управляват каквото и да било, освен личните си возила, но и там първо трябва да питаме КАТ как се справят.

107

до партизанина

преди 11 години

Успокой се малко, поеми дълбоко въздух през носа и издишай през ***... равен на Левски и Ботев... това си го избий от главата, ***!

106

Анонимен

преди 11 години

Какви истински спортисти бе,какъв спорт,хората няма каква да ядат,те заревали за спорта

105

моя

преди 11 години

*** ***, търсете си нова работа! И за демагози НЕ СТАВАТЕ- много сте ***! ХАХАХАХА!

104

едно българче

преди 11 години

Определено ще стане и по голям от Олимпиадата , да не говори ме ,че вместо да говори за спорта госпожата намекна и за езика ни , мисля че засяга дълбока рана за нацията ни и няма да и харесат последствията !

103

моя

преди 11 години

По- голям позор от този на Олимпиадата, ли?

102

едно българче

преди 11 години

Засрамете се господа политици , за пореден път доказахте,че сте лъжци , до господин Пламен Орешарски : Мариана Георгиева-Бенчева - според вас , тя ли има най-голям опит в спорта и тя ще превърне затъналия в упадък и мизерия спорт във нещо възродено и проспериращо ,според вас на нея ли, България да довери децата си и да се надява ,че ще ги превърне в истински спортисти , това е позор за спортната ни нация !

101

Атакист

преди 11 години

до 120Добре ли е да си водиш на 57 години гадже като Гаджева по живота????Питам добре ли е?

100

ОДА ЗА БОЛЕН

преди 11 години

ХЕМ СЪМ БОЛЕН, ХЕМ ДОВОЛЕНПърво бях със СДС после минах към ДС После в "Мултигруп" клоака Ето ме и във "Атака"Първо бях със кака Капка беше апетитна хапка после хукнах след Деница депутатка с сочна цица Рекоха ми Гей и Бей:-Търсим нагъл,*** злодей някой с твоя профил, хей ти пищова си развей хубаво се налудей с нас във трио ти запей Във замяна брат Станишката жадно ще ти с*уче пи*катаЛютви, като на наш човек ще танцува с теб кючек

99

Атакист

преди 11 години

до 111Непротивоконституционствувателстсвувайте с лъжи, Цветанов, Бойко, Найденов.....