74

Вън комунистите

преди 11 години

Много нареждаш, бе Съсел! И прокуратурата ваша и черни компроматни войни и сума ти *** им купихте гласовете и пак не успяхте да победите. Все пак успяхте да убедите простите пенсионери и мангосите, че им мислите доброто, което никога не е било така за първите. Иначе нямаше да са откраднити пенсионните фондове през няколко години. А сега и да се смири най-голямата ви опозиция ГЕРБ, че вие сте велики. Потомствен комунист от кариерата, който не е работил нормална работа е само един ***!

73

Анонимният

преди 11 години

Борисов и ГЕРБ нямат нито морално основание, нито интелектуален капацитет да са опозиция на това, което се задава

72

Анонимен

преди 11 години

плащат ти рубладжиите

71

Сотиров

преди 11 години

ДобрякАз довечера съм на "Орлов мост"Омръзна ми от ***

70

Анонимен

преди 11 години

"Според Станишев най-почтено би било ГЕРБ първо да изтеглят жалбата си от Конституционния съд за касиране на изборите." - Ами ако е нарушена конституцията? СерГей като какъв се изживява, опрощава грехове или раздава индулгенции.

69

Анонимният

преди 11 години

БСП води национално отговорна политика с хора, които могат да работят и то без разлика от цветове, симпатии към футболни клубове или други интереси".

68

Анонимен

преди 11 години

Не знам кое е най - почтено за ГЕРБ, но знам, че за БСП най - почтенно е да си построят газови камери и да се самоубият в тях. Като преди това раздадат краденото си имущество на бедните, разбира се.

67

Честито

преди 11 години

Министърът на младежта и спорта: Ще се изучава турски език в училищеvbox7/play:de9698615e&r=embЧестито на всички печеливши :)

66

Анонимният

преди 11 години

По-голяма съсипия от наследството на ГЕРБ няма. Опразвайте чекмеджетата по офиси, министерства и канцеларии и марш герберски калинки!

65

Sofokal

преди 11 години

До комент. 56 Не давай оценка за ничии мозък, защото не знаеш каква е оценката за твоя !!! Нещастен е папагала защото може да повтаря а не да мисли, ти самият не познаваш кирилицата а пишеш като "Македонец" илитерат недорасъл !!!!

64

Сотиров

преди 11 години

МРЪСНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЧУГУНЕНИ ГЛАВИ, ДАНО ПАДНЕТЕ СКОРО ОТ ВЛАСТ

63

Анонимен

преди 11 години

74, и като са професори, ти прочете ли им биографиите, поинтересува ли се от тях? Професорката по българистика избрана за министър на младежтта и спорта, предложена от ДПС, има само едно публично изказване и то е "ще въведем турски език в училищата". Браво на професорката (не че нещо против турския, но това ли е най-важното???). Стоянович - предложен за културен министър гледал ли си му фейсбук профила?

62

Сотиров

преди 11 години

В РУСИЯ СЪМ, В РУСИЯ СЪМ

61

Анонимен

преди 11 години

Интересно е дали благородното БСП ще се разкара, когато се вдигнем на протест и се поиска оставката на комунистите?

60

българина

преди 11 години

Станишев казва че Атака иска Борисов на власт ако не се регистрира.При тази хипотеза и нерегистрацията евентулана на ГЕРБ отиваме на избори лсед 2 месеца.Погледнато през редовете Станишев признава че утре му е шанса да не е отново опозиция след 2 месеца с марионетката Орешарски,тъйкато тези 920 000 гласа са почти 110% от електората му и той няма вариант за увеличение.

59

Плащат ми от ГЕРБ !

преди 11 години

Правителството на Орешарски утре няма да получи мандат от парламента.Причините са много.В този кабинет няма силна фигура,като Десислава Атанасова,Веждю Рашидов. Нпяма физкултурник.Няма хора от мутренското време, контрабандисти,накротрафиканти,участници в убийства.Орешарски предлага хора с по 3-4 езика, няма полиглот като нашия Будак. Ето защо утре няма да имаме правителство.Най много Цацаров да сложи прангите на Слушалката, което не е добре за нас герберите.Гордеем се с Лалето, на първия ред !

58

Анонимен

преди 11 години

На следващите избори гласувам срещу БСП. Тези са безкрайно нагли, много по-нагли от ГЕРБ. И някои говорят, че обаче били "образовани и интелигентни". Ами то това, че някой е формално образован и говори "умно" не значи, че е честен и че ще работи за интереса на народа. Таз дебилната предложена за министър на младежтта, уж професор по българистика (умна демек), говори умно (възпитано и с хубави думи), ама нищо не разбира от спорт, предложена е от ДПС и целта й в това министерство ще е да въведе уч

57

Анонимният

преди 11 години

В новия кабинет са четирима професори. Друго си е да са Цецо, Цецка и Боко-образование и култура на вас герберастите ви не требе. Прости сте и ще си останете такива. В Европата не виреете.

56

Анонимният

преди 11 години

Най-сетне правителство без мутри, пожарникари и физкултурници, без Цецо, Цецка, Фидоска и учили-недоучили младежи с фалшиви дипломи. Орешарски е интелигентен и образован човек и кръгът около него е също такъв. Беснеят сега необразованите простаци, които си обичат Боко и сие. И той *** и те прости. Край на герберската пасмина.

55

Одисей 1

преди 11 години

65 и аз имам същия проблем , до сега съм написал хиляди текстове , но от както се регистрирах имам този проблем