25

Пешо

преди 11 години

От какво се жалват?Сигурно че не можаха да фалшифицират напълно изборите и не можаха да си купят достатъчно гласове!Сега мафията която им даде парички да купуват гласове ще им порне дупенцата!

24

Анонимен

преди 11 години

Много тъга има в очичките им! А бяха арогантни копел.нца.

23

Анонимен

преди 11 години

Всеки един гражданин трябва да има право да си търси правата.Но какво се оказва , ако няма някоя партия от парламента която да подкрепи малките партии извън него , те не могат сами да сезират за нечестни избори.Браво на ГЕРБ , че постъпиха така.

22

цеко- сифоня

преди 11 години

Бат Бойко ЧИСТИИИИИИИИИИ! Червените $$$$$$$$$$$$

21

БГ

преди 11 години

Каква тежка бюрократична стъпка виждам на снимката.А тези хора можеха да работят за благото на "малкия" Българин.

20

Анонимен

преди 11 години

Циркаджии!

19

Анонимен

преди 11 години

до мсимовкакво са излъгали , не виждаш ли , че тези които можеха да внесат жалба се правят на луди.Главния прокурор , каза че няма да подава жалба , а президентът и мин съват само гледат как да се отърват по скоро от властта.При това положение на ГЕРБ остана варианта , да събере 48 подписа от депутати.А депутати и народно събрание има от вчера.Тоест във втория ден на работещия парламент си подадоха жалбата директно до конституционаия съд

18

гост

преди 11 години

Емко как се е наперил, а дали разбира от правна материя ?

17

браво

преди 11 години

До АнонименДемокрацията е над всичкоДайте да ги видим най накрая тия "изборни бюра" в чужбинаТук ни промиват мозъците разни Барековци а оттам идват странни резултати. Кой наблюдава изборите в Турция и защо няма нито една телевизия , която да отиде и да ни покаже къде гласуват хоратаДа ни покажат поне един избирател Все пак тия гласове се разпределят за София. Да знаем кой ни е назначил депутати

16

тъпчо

преди 11 години

до 13. Научи се на правопис, ***! "милЯрд"!!!!!!

15

художника

преди 11 години

До 1"Патериците" на ГЕРБ са над 1 000 000 гласували за тях, Капиш!

14

Анонимен

преди 11 години

Слушайки Яне Янев и Валери Симеонов, човек си изгражда една представа за тях. Проследявайки техните действия стига да противоположно мнение. С този акт на оспорване на изборите заедно с ГЕРБ истината за тях лъсна. Още преди изборите ми направи впечатление, че целия екип на телевизия СКАТ са кандидат депутати. Дори се шегувах с жената, че ако успеят няма кой да работи в телевизията. Значи не е било на ползу роду, както казваше Жорж Ганчев, а за лични облаги. Големи родолюбци и патриоти. Еее мерси

13

sdfsf

преди 11 години

като гледам милите ми народни избранници на снимката и си представям един откос само

12

ДО КРАСНАЯ ШАПОЧКА

преди 11 години

До GiveMeFiveКРАСНАЯ ШАПОЧКА НЕ ХИХИ, А ФИФИ ША ИМА НА ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ! КО СИ ПЕЕХТЕ ЧЕРВЕНУГИТЕ? СЕПТЕМВРИ ЩЕ БЪДЕ МАЙ - ТАКА Я! ША РАЗЦЪФНАТ СИЧКИ МАЙСКИ РОЗИ В ЧЕРВЕНО ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ!!!

11

are_kulata

преди 11 години

Ония ден Борисов честити на Валери Симеонов - винкела, резултата от изборите.Днес ГРЪБ внасят на НФСБ жалбите по съдилища!Може ли всички гласували за НФСБ най-накрая да разберат, че им бяха мити мозъците, ако ли не да се скрият някъде от срам.

10

Сахаров

преди 11 години

Нека има нови избори... да ги направим тея от 94ма - 4ма

9

Анонимен

преди 11 години

ДО 1 МНОГО ГРЕШИШ

8

Анонимен

преди 11 години

НФСБ са пратили мотивите си до ГЕРБ/БСП, президент, министерски съвет.Защото нямат право като извънпарламентарна партия да сезират КС.Логично е това да стане с друга, парламентарна партия, искаща касиране.

7

Анонимен

преди 11 години

ПРЕБРОЯВАНЕ РЪЧНО И ВСИЧКО ЩЕ ЛЪСНЕ

6

Анонимен

преди 11 години

И трите партии да се бръкнат надълбоко и да изкарат пари за нови избори.